Jump to content

Vlăduț Sandu

Ambassadors
 • Content Count

  1,196
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Vlăduț Sandu last won the day on April 15 2015

Vlăduț Sandu had the most liked content!

Community Reputation

178 Insane

About Vlăduț Sandu

 • Rank
  ZXXZ
 • Birthday 07/30/1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://pro-gaming.ro/
 • Skype
  s.vlad_gfx

Profile Information

 • OS
  Windows 10 Pro
 • Location
  Pitești, Argeș

Recent Profile Visitors

13,602 profile views
 1. Vlăduț Sandu

  Joc Tetris în C

  Se pare că tot singur l-am rezolvat Am aici aproape 600 de linii de cod, bazat pe structuri de date, pentru cei care vreți să copiați la examene:
 2. Vlăduț Sandu

  Joc Tetris în C

  Salutare, PC Troubleshooting! Mi-a fost dor de voi, sincer. Păcat că n-am timp să intru. Vin cu o problemă. Apelez destul de târziu, dar am de făcut ca temă la programare jocul Tetris în C. Vă arăt ce am făcut până acum: Programul în care lucrez e Visual Studio 2017 (de ce nu se lucrează cu acesta și în liceu, nu știu, se preferă CodeBlocks care e nasol)
 3. Ugh, am prins pânză pe profil de când nu am mai intrat

  1. f l o r i n

   f l o r i n

   iesi ba afara ca nu e de tine, btw cauta-ma in privat ca parca mi-e dor de tine

 4. Vlăduț Sandu

  La multi ani VladOCS (2016)!

  Un e36 din '91
 5. Vlăduț Sandu

  Ce retea de telefonie mobila sa aleg ?

  Ca și servicii, aș recomanda Vodafone. Am un abonament de 12€ cu minute nelimitate, mesaje nelimitate și 2.8GB de net 4G + 1GB net prin opțiunea RED4ALL. Poți avea și la 10€ minute nelimitate, iar cu semnalul stai extrem de bine. Am fost la Orange și nu am fost mulțumit de serviciile oferite și semnal. Telekom ai folosit și tu, iar Digi... Te rog, nici să nu te gândești la așa ceva. Semnal cât se poate de prost. Oriunde ai fi. Nu stai numai în casă într-un loc anume, mai te duci pe la mare, pe la munte, pe la prieteni, la familie, cu o așa arie de semnal n-ai să vezi cine știe ce posibilitate măcar să te înțelegi cu cineva la telefon. Pe scurt, recomandarea mea ar fi Vodafone.
 6. Vlăduț Sandu

  La multi ani VladOCS (2016)!

  La mulți ani, Vlade! Ești mai tânăr decât mașina mea cu o zi
 7. Vlăduț Sandu

  Resoftare tableta HTC Flyer P510E?

  Stai, tu vorbești serios? Pe bune? Nu mă pot abține
 8. Vlăduț Sandu

  Viteză de reacție mică Windows 7

  Adică să fac din nou upgrade la windows 10? Tocmai el mi-a făcut să mi se distrugă laptopul
 9. Vlăduț Sandu

  Viteză de reacție mică Windows 7

  Up? Încă nerezolvat
 10. Vlăduț Sandu

  Tastatura nefunctionabila pe Desktop

  N-are cum să fie de la specificațiile tehnice. E posibil să fie de la mufa calculatorului. Sau chiar să nu existe compatibilitate între ele? Ai zis că ai testat cu altele (mai există cu PS/2? ).
 11. Bună seara, PC Troubleshooting! Am o problemă de ceva timp. Am un alt laptop (pentru cunoscători). Zilele trecute am dezinstalat driverul de sunet, având Windows 10. De atunci, laptopul face figuri: timpul de reacție la orice acțiune, inclusiv la încercarea de a instala un alt Windows, nu putea accesa nimic datorită reacției foarte încete a laptopului, etc. Am schimbat HDD-ul cu cel de la laptopul vechi, am făcut niște scheme (am făcut o partiție pentru cea principală să nu fiu nevoit să șterg tot ce am pe hard disk) și am reușit să instalez Windows 7 pe el. Toate bune și frumoase, am instalat driver de internet să pot lua alte drivere, am instalat, m-am pus pe treabă ca orice alt om. E, aici revine problema spusă mai devreme. Timp de reacție întârziat. Nu chiar așa de rău, dar de exemplu, am dat să se descarce CS:GO la 16:30 și la 20:55 are 826.7 MB/s, cu internetul care nu are nicio problemă. Adică am descărcat 2 drivere de 1GB în total în aproximativ 10 minute. Nu e de la asta sigur. Ce problemă ar fi? În Task Manager, CPU între 0 și 10%, memoria fizică 1.10 GB (cam mult pentru Windows 7 64bit presupun, dar nu e problemă asta)... De la Hard Disk este imposibil. De la RAM la fel, am schimbat-o și pe aia cu una compatibilă plăcii de bază (presupun). off-topic: Cum pun memoria fizică mai mare? Am 2 plăcuțe de ram conectate (da, am 2 sloturi) și îmi zice că am doar 4GB folosibili.
 12. Vlăduț Sandu

  Cum se va numi Android N?

  Nutella e brand, naiba... Probabil Nougat va fi denumirea finală.
 13. Vlăduț Sandu

  Applications System

  Sincer, mi se ia. Am o problemă la un forum. Am instalat aplicația Applications System 2.1.2. Știam că are o bubă undeva. Anyway, toate gradele au fost băgate active, întrebări, statusuri, moderatori, tot rezolvat. Când intru în link-ul sistemului, surpriză. Nu se vede niciun grad la care să aplici. Imagine: https://imgur.com/a/dNGpd Mă chinui cu nea d@niel de o oră la el și nu-i dau de cap nici eu, nici el.
 14. Vlăduț Sandu

  Nu pot accesa forumul IPB de pe telefon!?

  N-aveam temă de mobil, de-aia nu funcționa. Când intrai pe forum, noi aveam o temă handicapată, care nu funcționa adecvat și dădea white screen. Am băgat temă de mobil, toate bune și frumoase. Problem solved accidental
 15. Vlăduț Sandu

  Nu pot accesa forumul IPB de pe telefon!?

  1. Nu doar eu pățesc + am testat. 2. Am verificat și pe alte teme, același lucru. 3. Parcă aș fi obligat să folosesc forumul pe versiunea originală de mobil, care nu funcționează. Asta să fie problema?
×