Jump to content

paKy*

+Helpers
 • Content count

  365
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

paKy* last won the day on June 26 2017

paKy* had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

1 Follower

About paKy*

 • Rank
  Membru
 • Birthday 07/20/1998

Contact Methods

 • Yahoo
  serban.iliee
 • Facebook
  https://www.facebook.com/serbanilie.tronciu.18

Profile Information

 • OS
  Win 7
 • Location
  Vlasinesti Botosani
 • Interests
  Gagici

Recent Profile Visitors

3,888 profile views
 1. Scoatere logo in IPB ?

  tglife.ro/forum
 2. Scoatere logo in IPB ?

  Stie cineva cum se poate scoate logoul pus cu easy logo changer ? am cautat si nu am gasit. sa il scot nu sa il schimb.
 3. Schimb Domeniu .com pe un cont de steam cu CSGO. Domeniul este Republicanii.com.Dovada precum il detin : Link Astept oferte. Steam cu CSGO.
 4. Salutari din Nou. Am intalnit urmatoarea eroare cand intru intr un topic. Poza Nu cred ca e de la versiunea de php. e versiunea 5. si ipb ul e 3.4.6.
 5. Am intampinat o problema. Deo bucata de vreme ma chinuii sa scimb f_icons. dar nu pot. sunt toate zapacite Poza 1 : asa apar pe pagina primcipala. Poza2 : Asa apar pe un subforums. Cum pot sa le fac pe toare sa fie la fel? si la subforums si la pagina principala? precizez ca nu am nici un hook instalat care sa imi schimbe f_icons in functie de tipul categoriei. Multumesc anticipat.
 6. Salut. Stie cineva un script pt un server de discord pe care sa il pun in sidebar? Sa dau connect direct din sidebar. Multumesc.
 7. Mutare Forum din /Home in /forum

  Am facut cea ce mi ai spus. Dar intampin o problema. Cand intru in www.numeforum.ro/forum intra pe pagina de forum cu o eroare : si incerc sa intru pe pagina normala, ma trimite in : Dar in AdminCP cand intru imi da asta : Si Trebuie sa scriu numeforum.ro/forum /admin sa intru in logare. Ma loghez si aceeasi problema. O rezolvare?
 8. Salut! Am o mica nelamurire si ca sa nu gresesc, va cer parerea. Vreau sa mut forumul meu din www.Numeforum.ro in www.Numeforum.ro/forum Cum fac asta? Am cautat cu search si am gasit ceva dar nu am inteles mare lucru. Ce ar trebuii sa fac? Trebuie sa mut fisierele forumului in tr-un folder cu numele forum si sa il pun in public_html? Va trebuii sa reinstalez platforma?
 9. Cum pot baga Canal de YTB

  Hook sidebar custom : Click Here.
 10. Cautam zilele trecute o aplicatie care sa imi organizeze acțiunile. Una care sa imi aminteasca ce sa fac, de cand pana cand. Programată de mine desigur,însă nu am gasit una ideală pentru asta. Ma puteti ajuta cu o sugestie? Multumesc.
 11. Pentru un Galaxy j5 2016 si Galaxy j5 2017 catar ajunge? Multumesc!
 12. 40 - 50 - 55. Fiind placa video integrata nu o sa ai asa multe FPS uri. Da, placa video si procesorul sunt cele mai importante in CSGO. O sa ai 60-80 fps.
×