Jump to content

paKy*

+Helpers
 • Content Count

  369
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

paKy* last won the day on June 26 2017

paKy* had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

1 Follower

About paKy*

 • Rank
  Membru
 • Birthday 07/20/1998

Contact Methods

 • Yahoo
  serban.iliee
 • Facebook
  https://www.facebook.com/serbanilie.tronciu.18

Profile Information

 • OS
  Win 7
 • Location
  Vlasinesti Botosani
 • Interests
  Gagici

Recent Profile Visitors

4,380 profile views
 1. Salut. Am intampinat o problema, nu stiu daca am postat unde trebuie însă ideea e ca am un cont de facebook am dat recuperare parola am resetat parola am intrat si imi cere verificare identitate cu un cod de 6cifre de pe număr ul pe care l am pierdut. Eu nu am acces la ăla ce pot să fac?
 2. Dupa cum Spune si titlul nu pot da next la Instalarea windows 7. Spun toti pasii pe care i-am urmat : Am bagat CD ul in laptop Am bootat de pe acesta Mi s a deschis bootarea am Dat next la faza aia cu ora si limba tastaturi etc Am dat dupa pe Custop [advanced] sa pot partitiona Am formatat partitia cu windows ul si dupa formatare nu mai puteam sa pun windowsul pe partitia formatata, gen unde era windows ul vechi, nu puteam da next. Am windows 10, vreau sa schimb in windows 7 x64 am un Laptop asus a542uf-dm119. Vre o solutie?
 3. paKy*

  Psatiere intre div-uri

  mersi fain
 4. paKy*

  Psatiere intre div-uri

  Salut Tuturor am intampinat o problema, as vrea sa stiu cun fac din asta : asta : ma refer la spatiul acela alb codul cu pricina : <!DOCTYPE html> <html> <head> <meta charset="utf-8" /> <title>Turism in Romania si Bulgaria</title> <style> p {font-family: "Comic Sans MS";color: white; } </style> </head> <body> <div style="display:inline-block;background-color:darkblue;"> <p> Click pe Munte sau Mare pentru a <br /> vedea oferta noastra</p> <div style="float:left"> <a href="/pagina2.html" title="pagina2"><img src="2.jpg" alt="munte" style="width:300px; height:300px; margin:20px;" /> </a> </div> &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; <div style="float:right"> <a href="/pagina2.html" title="pagina2"><img src="3.jpg" alt="mare" style="width:300px;height:300px;margin:20px" /> </a> </div> </divstyle> <div align="center"> <p> VACANTA PLACUTA!</p> </div> </body> </html> <br> Multumesc anticipat! Ofer +1
 5. paKy*

  Scoatere logo in IPB ?

  tglife.ro/forum
 6. paKy*

  Scoatere logo in IPB ?

  Stie cineva cum se poate scoate logoul pus cu easy logo changer ? am cautat si nu am gasit. sa il scot nu sa il schimb.
 7. Schimb Domeniu .com pe un cont de steam cu CSGO. Domeniul este Republicanii.com.Dovada precum il detin : Link Astept oferte. Steam cu CSGO.
 8. Salutari din Nou. Am intalnit urmatoarea eroare cand intru intr un topic. Poza Nu cred ca e de la versiunea de php. e versiunea 5. si ipb ul e 3.4.6.
 9. Am intampinat o problema. Deo bucata de vreme ma chinuii sa scimb f_icons. dar nu pot. sunt toate zapacite Poza 1 : asa apar pe pagina primcipala. Poza2 : Asa apar pe un subforums. Cum pot sa le fac pe toare sa fie la fel? si la subforums si la pagina principala? precizez ca nu am nici un hook instalat care sa imi schimbe f_icons in functie de tipul categoriei. Multumesc anticipat.
 10. Salut. Stie cineva un script pt un server de discord pe care sa il pun in sidebar? Sa dau connect direct din sidebar. Multumesc.
 11. paKy*

  Mutare Forum din /Home in /forum

  Am facut cea ce mi ai spus. Dar intampin o problema. Cand intru in www.numeforum.ro/forum intra pe pagina de forum cu o eroare : si incerc sa intru pe pagina normala, ma trimite in : Dar in AdminCP cand intru imi da asta : Si Trebuie sa scriu numeforum.ro/forum /admin sa intru in logare. Ma loghez si aceeasi problema. O rezolvare?
 12. Salut! Am o mica nelamurire si ca sa nu gresesc, va cer parerea. Vreau sa mut forumul meu din www.Numeforum.ro in www.Numeforum.ro/forum Cum fac asta? Am cautat cu search si am gasit ceva dar nu am inteles mare lucru. Ce ar trebuii sa fac? Trebuie sa mut fisierele forumului in tr-un folder cu numele forum si sa il pun in public_html? Va trebuii sa reinstalez platforma?
×