Jump to content

paKy*

+Helpers
 • Content count

  365
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by paKy*

 1. Schimb Domeniu .com pe un cont de steam cu CSGO. Domeniul este Republicanii.com.Dovada precum il detin : Link Astept oferte. Steam cu CSGO.
 2. paKy*

  Scoatere logo in IPB ?

  Stie cineva cum se poate scoate logoul pus cu easy logo changer ? am cautat si nu am gasit. sa il scot nu sa il schimb.
 3. paKy*

  Scoatere logo in IPB ?

  tglife.ro/forum
 4. Salutari din Nou. Am intalnit urmatoarea eroare cand intru intr un topic. Poza Nu cred ca e de la versiunea de php. e versiunea 5. si ipb ul e 3.4.6.
 5. Am intampinat o problema. Deo bucata de vreme ma chinuii sa scimb f_icons. dar nu pot. sunt toate zapacite Poza 1 : asa apar pe pagina primcipala. Poza2 : Asa apar pe un subforums. Cum pot sa le fac pe toare sa fie la fel? si la subforums si la pagina principala? precizez ca nu am nici un hook instalat care sa imi schimbe f_icons in functie de tipul categoriei. Multumesc anticipat.
 6. Salut. Stie cineva un script pt un server de discord pe care sa il pun in sidebar? Sa dau connect direct din sidebar. Multumesc.
 7. Salut! Am o mica nelamurire si ca sa nu gresesc, va cer parerea. Vreau sa mut forumul meu din www.Numeforum.ro in www.Numeforum.ro/forum Cum fac asta? Am cautat cu search si am gasit ceva dar nu am inteles mare lucru. Ce ar trebuii sa fac? Trebuie sa mut fisierele forumului in tr-un folder cu numele forum si sa il pun in public_html? Va trebuii sa reinstalez platforma?
 8. paKy*

  Mutare Forum din /Home in /forum

  Am facut cea ce mi ai spus. Dar intampin o problema. Cand intru in www.numeforum.ro/forum intra pe pagina de forum cu o eroare : si incerc sa intru pe pagina normala, ma trimite in : Dar in AdminCP cand intru imi da asta : Si Trebuie sa scriu numeforum.ro/forum /admin sa intru in logare. Ma loghez si aceeasi problema. O rezolvare?
 9. paKy*

  Cum pot baga Canal de YTB

  Hook sidebar custom : Click Here.
 10. Cautam zilele trecute o aplicatie care sa imi organizeze acțiunile. Una care sa imi aminteasca ce sa fac, de cand pana cand. Programată de mine desigur,însă nu am gasit una ideală pentru asta. Ma puteti ajuta cu o sugestie? Multumesc.
 11. Pentru un Galaxy j5 2016 si Galaxy j5 2017 catar ajunge? Multumesc!
 12. 40 - 50 - 55. Fiind placa video integrata nu o sa ai asa multe FPS uri. Da, placa video si procesorul sunt cele mai importante in CSGO. O sa ai 60-80 fps.
 13. Intrati in : ACP > Other Apps > IPB Shoutbox > Settings > Global Configuration > Announcement Si adaugati Orice text Vreti si o sa apara asa :
 14. Se merita sa trec de pe win 7 pe win 10 ? Daca da, de ce? daca nu, de ce ? Ce fac eu in general la pc : Samp, CSGO, ETS, Facebook, moderez forum si Youtube. Mare branza nu fac, se merita?
 15. paKy*

  Server Counter Strike 1.6

  la HLDS ai pus Lan sau internet?
 16. Salut, cine ma poate ajuta cu un server sa l configurez ca sunt 0 la asa ceva. sa imi explice detaliat si sa ma ajute cu configurarile. as fi recunoscator astept PM.
 17. O sa mearga decent cu setarile pe low
 18. paKy*

  Cum pun bordura rotunda la avatar?

  E simplu, trebuie sa ai No-avatarul tau. Pasi : 1. Modifica numele Noavatarului in default_large. 2. urca avatarul tau in FTP in : FTP > public_html > forum > public > style_images > Tema ta > profile Pentru erori lasa un reply.
 19. paKy*

  Cum Fac Spatiile Teamspeak 3 Intre Canale?

  Gata am gasit cum Raspuns : Adaugi [cspacer] mume canal pt a le muta pe mijloc. Ex: [cspacer] ============================================ Canal 1 canal 2 [cspacer] camere tehnice Canal 1 Canal 2
 20. paKy*

  Cum Fac Spatiile Teamspeak 3 Intre Canale?

  Scuzati ca reinvii un topic din 2013 dar nici eu nu stiu cum se fac alea, daca e cineva dornic sa ma ajute? Multumesc!
 21. paKy*

  Pareri Pistolarii.com

  E cel mai sexy forum <3
 22. paKy*

  Codurile pentru grade(culorile)

  Si o imagine cu culorile?
×