Jump to content

paKy*

+Helpers
 • Content count

  354
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by paKy*

 1. Cum pot baga Canal de YTB

  Hook sidebar custom : Click Here.
 2. Cautam zilele trecute o aplicatie care sa imi organizeze acțiunile. Una care sa imi aminteasca ce sa fac, de cand pana cand. Programată de mine desigur,însă nu am gasit una ideală pentru asta. Ma puteti ajuta cu o sugestie? Multumesc.
 3. Pentru un Galaxy j5 2016 si Galaxy j5 2017 catar ajunge? Multumesc!
 4. 40 - 50 - 55. Fiind placa video integrata nu o sa ai asa multe FPS uri. Da, placa video si procesorul sunt cele mai importante in CSGO. O sa ai 60-80 fps.
 5. Intrati in : ACP > Other Apps > IPB Shoutbox > Settings > Global Configuration > Announcement Si adaugati Orice text Vreti si o sa apara asa :
 6. Se merita sa trec de pe win 7 pe win 10 ? Daca da, de ce? daca nu, de ce ? Ce fac eu in general la pc : Samp, CSGO, ETS, Facebook, moderez forum si Youtube. Mare branza nu fac, se merita?
 7. Server Counter Strike 1.6

  la HLDS ai pus Lan sau internet?
 8. Salut, cine ma poate ajuta cu un server sa l configurez ca sunt 0 la asa ceva. sa imi explice detaliat si sa ma ajute cu configurarile. as fi recunoscator astept PM.
 9. O sa mearga decent cu setarile pe low
 10. Cum pun bordura rotunda la avatar?

  E simplu, trebuie sa ai No-avatarul tau. Pasi : 1. Modifica numele Noavatarului in default_large. 2. urca avatarul tau in FTP in : FTP > public_html > forum > public > style_images > Tema ta > profile Pentru erori lasa un reply.
 11. Cum Fac Spatiile Teamspeak 3 Intre Canale?

  Gata am gasit cum Raspuns : Adaugi [cspacer] mume canal pt a le muta pe mijloc. Ex: [cspacer] ============================================ Canal 1 canal 2 [cspacer] camere tehnice Canal 1 Canal 2
 12. Cum Fac Spatiile Teamspeak 3 Intre Canale?

  Scuzati ca reinvii un topic din 2013 dar nici eu nu stiu cum se fac alea, daca e cineva dornic sa ma ajute? Multumesc!
 13. Pareri Pistolarii.com

  E cel mai sexy forum <3
 14. Codurile pentru grade(culorile)

  Si o imagine cu culorile?
 15. Da. O sa iti mearga. dar greu foarte greu.
 16. Cum micsorez asta ?

  Distanta dintre post si avatar
 17. Iconite Grade

  Intra in globalTemplte, Apesi Ctrl+F pt a cauta si cauti <head></head>
 18. Imposibil, nu stii tu sa le dai bine. O poza te rog sa vad
 19. Parere DevilGame.ro

  Imi plac categoriile sitema,nu observ logo ul si am vazut o reclama care nu cred ca ar trebuii sa fie acolo : Wars.ro ? ce treaba are?
 20. Pe localhost am intalnit si eu eroarea asta, trebuie sa fii atent cunumele bazei de date si cu Userul de SQL. Sa corespunda. Daca nu poti refa din nou baza de date sii fii mai atent.
 21. Cum adaug backup

  Pentru a incarcaBack up ul tau facut pe 1 May cu spui intra in: ACP -> Support -> SQL Management -> SQL Back UP
 22. Am o problemă.

  Cred ca a fost doar un simplu flood, nimic mai mult, deodaa ce a revenit la normal. Totusi ai dat click pe un link ceva de la el o poza? Posibil sa iti fi aflat IP ul. Pe viitor incearca Asta si afla cum sa schimbi IP ul in caz de se mai intampla. /*/ Incearca sa pui pe viitor un titlu cat mai expresiv si concret problemei tale. /*/
×