paKy*

+Helpers
 • Content count

  344
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by paKy*

 1. E simplu, trebuie sa ai No-avatarul tau. Pasi : 1. Modifica numele Noavatarului in default_large. 2. urca avatarul tau in FTP in : FTP > public_html > forum > public > style_images > Tema ta > profile Pentru erori lasa un reply.
 2. Gata am gasit cum Raspuns : Adaugi [cspacer] mume canal pt a le muta pe mijloc. Ex: [cspacer] ============================================ Canal 1 canal 2 [cspacer] camere tehnice Canal 1 Canal 2
 3. Scuzati ca reinvii un topic din 2013 dar nici eu nu stiu cum se fac alea, daca e cineva dornic sa ma ajute? Multumesc!
 4. E cel mai sexy forum <3
 5. Nu cred ca cineva iti v a da fondator full acces pe un server de 1.6 Asa de usor.
 6. Ai windows activat ?
 7. Si o imagine cu culorile?
 8. Da. O sa iti mearga. dar greu foarte greu.
 9. Distanta dintre post si avatar
 10. Intra in globalTemplte, Apesi Ctrl+F pt a cauta si cauti <head></head>
 11. Imposibil, nu stii tu sa le dai bine. O poza te rog sa vad
 12. Imi plac categoriile sitema,nu observ logo ul si am vazut o reclama care nu cred ca ar trebuii sa fie acolo : Wars.ro ? ce treaba are?
 13. Pe localhost am intalnit si eu eroarea asta, trebuie sa fii atent cunumele bazei de date si cu Userul de SQL. Sa corespunda. Daca nu poti refa din nou baza de date sii fii mai atent.
 14. Pentru a incarcaBack up ul tau facut pe 1 May cu spui intra in: ACP -> Support -> SQL Management -> SQL Back UP
 15. Cred ca a fost doar un simplu flood, nimic mai mult, deodaa ce a revenit la normal. Totusi ai dat click pe un link ceva de la el o poza? Posibil sa iti fi aflat IP ul. Pe viitor incearca Asta si afla cum sa schimbi IP ul in caz de se mai intampla. /*/ Incearca sa pui pe viitor un titlu cat mai expresiv si concret problemei tale. /*/
 16. Se merita sa trec de pe win 7 pe win 10 ? Daca da, de ce? daca nu, de ce ? Ce fac eu in general la pc : Samp, CSGO, ETS, Facebook, moderez forum si Youtube. Mare branza nu fac, se merita?
 17. OFF :Marian te ajuta la greu, mereu, e de treaba si are talent, cateodata Ipotent dar e ok. Sorry fra te saluta fratele tau din Botosani. ON : Lasa link forum .
 18. asta e pe rusa cum o schimb in engleza?
 19. Are cineva un link de la NFS underground 2 valid? am cautat tot internetul, degeaba, nu l-am mai9 gasit de prin 2013. Help!
 20. Felicitari pentu site, cred ca o sa fac un cont acolo.
 21. Dar se poate sa nu stim?
 22. Am silver elite manster, cat dai ?