Andreeas Z.

+Helpers
 • Content count

  357
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Andreeas Z. last won the day on November 6 2016

Andreeas Z. had the most liked content!

Community Reputation

9 Pretty good

About Andreeas Z.

 • Rank
  Membru
 • Birthday 08/14/1997

Contact Methods

 • Website URL
  http://pixeldrop.ro

Profile Information

 • OS
  Windows 10 PRO
 • Location
  Constanța
 • Interests
  Grafică web

Recent Profile Visitors

2,911 profile views
 1. Plata bancar?
 2. Plătești?
 3. Foloseste slimdrivers pentru a upgrada driver-ul de sunet. Daca nu merge , fugi la un GSM
 4. NEW: Ca metodă de plată puteți alege dintre PaySafeCard & Transfer bancar - ING / BCR
 5. E tema play-arena de pe webflake aia de la voi de pe forum. Ai schimbat doar 2 culori. Succes
 6. Mai mult ca sigur ai adaugat un link in descrierea forumului nu a categoriei. Vezi să nu fi pus vre-o imagine ceva / cod html.
 7. Creez: bannere web, logo, Facebook cover & profil photo, carti de vizita, afise, flyere, pliante, invitatii, felicitari, etc. Claritatea lucrărilor a scazut de la uploadul pe internet. Pentru informații / întrebări nu ezitați să mă contactați Contact: andreeas.zaharia@yahoo.com / PM Exemplu lucrari:
 8. Lgsl integrat in ipb din cate vad. Nu este greu de facut. Cauta ceva de genul pe webflake : lgsl integration ipb
 9. Update: Acceptăm și plata PaySafeCard. Prețuri scăzute de sărbători !
 10. Ofertă promoțională valabilă până la 30.01.2017 : Pachet comunitate: -Identitate vizuală(logo) -Maintitle -Banner header -Minibanner / ADS Banner Preț: 35RON Pachet website: -Identitate vizuală(logo) -Banner reclama (x2) -Imagini extra(x5 maxim) -Wallpaper body Preț: 40RON
 11. Căutăm firmă parteneră pentru un site de grafică web (+webdesign) care să ne aducă clienți. Oferim comision din comanda clientului adus ! Comisioanele variază de la o comandă la alta. Depinde de cantitatea lucrărilor și de costul acestora. Acceptăm și persoane fizice dar serioase și cu o vârstă minimă de 18 ani(verificăm). Pentru alte întrebări / detalii vă rog să imi trimiteți mesaj privat. Mulțumesc.
 12. Pentru o ofertă personalizată accesează http://pixeldrop.ro , alege una dintre medotele de contact pentru mai multe detalii.
 13. Scoate box-shadow-ul , arata oribil. Dacă dorești culoare verde pe tema , atunci poti folosii culoarea respectivă pe diferite elemente. Gen maintitle , footer.. Structura pe care ai aleso mie unul nu imi place chiar deloc.
 14. Mulțumesc frumos. Nu , domeniul il voi inregistra la rotld dupa expirarea acestuia. Pentru a ne găsii mai usor , ne puteti contacta si pe discord: https://discord.gg/cvytyd8
 15. Este. Trebuie să dai click pe una dintre imaginile de mai sus / la fel in cazul in care accesezi website-ul. Pentru ce CMS ?