Andreeas Z.

+Helpers
 • Content count

  371
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Andreeas Z. last won the day on November 6 2016

Andreeas Z. had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About Andreeas Z.

 • Rank
  Membru
 • Birthday 08/14/1997

Contact Methods

 • Website URL
  http://pixeldrop.ro

Profile Information

 • OS
  Windows 10 PRO
 • Location
  Constanța
 • Interests
  Grafică web

Recent Profile Visitors

3,136 profile views
 1. De ce nu mergeti pe o varianta așa? Fata de cum este maintitle-ul , mai bine arata așa. Borderul acela dublat nu prea este ok , cel putin eu as modifica. Este doar un sfat. In rest , ca si aspect este ok , dar puteti mult mai mult.
 2. Mulțumesc frumos , totul se rezuma la placerea de a imbina ceea ce iti place sa faci și să caștigi și bani.
 3. Noutăți:
 4. Voi posta in continuare creațiile viitoare aici: Logo:
 5. Trebuie sa inlocuiesti f_icons , este cam complicat pentru un incepator sa rescrie codurile acelea. Nu incurajez copiatul , te poti gandii la o alta forma daca vrei sa fii original.
 6. sa pui footer-ul in locul săgeții , ce e asa greu de inteles ?:)) on: bafta , dar ai facut degeaba site-ul, o sa ai nevoie de noroc , nu de succes
 7. La multi ani , @Sebastian C.
 8. Ai copiat multe elemente din alte teme. Mie unul nu prea imi place ce ai "creat". Succes
 9. Pe laptopul meu au varsat niste tovarasi VIN . Eram la o petrecere si au sters doar la suprafata lichidul .. A doua zi tastatura nu mai mergea. In cel mai rau caz , nu o sa iti mai mearga tastatura. Toata fața laptopului tau se scoate. Eu am un model HP cu tastatura integrata in fata laptopului ca si la tine. Are niste cleme laterale , nu le poti observa. Cel mai sigur mergi la un service si roagal sa iti curete laptopul . Eventual il curata si de praf pentru 20-40 lei. Succes
 10. poti sa faci ceva si din css, margin-top: x% / xPX; Pune-mi intr-un code aici tot ce ai in GlobalTemplate
 11. Treaba sta in felul urmator: Trebuie sa modifici codurile din Styles -> Global Templates -> GlobalTemplate Trebuie sa fie ceva meniu editat , nu am ce cod sa iti dau ca sa cauti acolo. Trebuie sa il pui inainte de <!-- ::: NAVIGATION BREADCRUMBS ::: --> codul tau de la meniul acela.
 12. mtagames.ro mtagame.ro multitheftauto.ro mta.ro autotheftro.com
 13. În această seara site-ul intra in mentenanța pe o perioadă de 3 zile. Fiți pe fază
 14. Mulțumesc @gadeas pentru dezvoltarea părerii mele. Ai perfectă dreptate in tot ce ai spus acolo. Daca un forum este vizitat de persoane under 16 , este normal ca acesta să pară "navă extraterestră" pentru ei dacă nu au mai folosit 4.0.x până acum. Părerea mea ,repet, reveniți la versiunea anterioară , vă aduce un plus pe viitor.
 15. Ți-ai facut o reputație puțin neplăcută printre utilizatorii acestui forum și nu numai , doar pentru simplul fapt că pui accentul pe licența IPS de care dispui. Intradevăr , denotă seriozitatea și bugetul tau nelimitat pe care l-ai acordat proiectului , însă observ că de 2 luni , încă nu ai avansat deloc pe partea de vizite/populare. Iți doresc succes și sper ca adevărul să nu deranjeze. Numai bine.