Jump to content

Andreeas Z.

+Helpers
 • Content Count

  380
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Andreeas Z.

 1. Acolo l-am găsit , vreau sa il personalizez și mă gândeam că este pe undeva free.. Nu il fac pentru mine.
 2. Nu dau de plugin-ul pentru sidebar cu steamgroup , gasesc doar pentru ipb 3.4 , stie cineva vre-o solutie??
 3. Ce pot sa mai zic baieti , mi-ati adus tema intr-un stadiu de tot cctul ! rușinică Valentine sau care ai fost pe legionarii.
 4. Versiunea platformei este 4.2 , tema de la care s-a pornit este cea Default (alba). Nu exista nici-o alta tema compatibila 100% cu versiunea 4.2 , iar legat de elementele temei , inca se lucreaza pentru a ajunge la produsul finit.
 5. Doresc păreri despre forumul Legionarii. Precizez ca nu eu detin domeniul , eu doar am facut acest topic pentru Cătălin. Doresc de asemenea si păreri despre structură , interfață și "first contact". Link: https://legionarii.ro
 6. Caut pe cineva care imi poate oferii o diploma conform careia să fiu sudor cu "acte in regula". Precizez faptul ca sunt specializat la fostul loc de munca(FRANȚA) dar fostul director al firmei in cauza , nu dorește sa imi elibereze aceasta diploma recunoscuta la nivel international. Daca sunt persoane care au idee despre așa ceva , le rog să mă contacteze pentru a oferii mai multe detalii despre ce anume doresc prin PM / andreeas.zaharia@yahoo.com
 7. Iti zic frumos și o singura dată. Sterge codurile de la box-ul cu TS3. Imaginea si codurile html imi apartin. Le-ai furat de la clientii mei de pe darkcs. Numai bine.
 8. De ce nu mergeti pe o varianta așa? Fata de cum este maintitle-ul , mai bine arata așa. Borderul acela dublat nu prea este ok , cel putin eu as modifica. Este doar un sfat. In rest , ca si aspect este ok , dar puteti mult mai mult.
 9. Mulțumesc frumos , totul se rezuma la placerea de a imbina ceea ce iti place sa faci și să caștigi și bani.
 10. Voi posta in continuare creațiile viitoare aici: Logo:
 11. Trebuie sa inlocuiesti f_icons , este cam complicat pentru un incepator sa rescrie codurile acelea. Nu incurajez copiatul , te poti gandii la o alta forma daca vrei sa fii original.
 12. sa pui footer-ul in locul săgeții , ce e asa greu de inteles ?:)) on: bafta , dar ai facut degeaba site-ul, o sa ai nevoie de noroc , nu de succes
 13. Ai copiat multe elemente din alte teme. Mie unul nu prea imi place ce ai "creat". Succes
 14. Pe laptopul meu au varsat niste tovarasi VIN . Eram la o petrecere si au sters doar la suprafata lichidul .. A doua zi tastatura nu mai mergea. In cel mai rau caz , nu o sa iti mai mearga tastatura. Toata fața laptopului tau se scoate. Eu am un model HP cu tastatura integrata in fata laptopului ca si la tine. Are niste cleme laterale , nu le poti observa. Cel mai sigur mergi la un service si roagal sa iti curete laptopul . Eventual il curata si de praf pentru 20-40 lei. Succes
 15. poti sa faci ceva si din css, margin-top: x% / xPX; Pune-mi intr-un code aici tot ce ai in GlobalTemplate
 16. Treaba sta in felul urmator: Trebuie sa modifici codurile din Styles -> Global Templates -> GlobalTemplate Trebuie sa fie ceva meniu editat , nu am ce cod sa iti dau ca sa cauti acolo. Trebuie sa il pui inainte de <!-- ::: NAVIGATION BREADCRUMBS ::: --> codul tau de la meniul acela.
 17. mtagames.ro mtagame.ro multitheftauto.ro mta.ro autotheftro.com
 18. În această seara site-ul intra in mentenanța pe o perioadă de 3 zile. Fiți pe fază
 19. Mulțumesc @gadeas pentru dezvoltarea părerii mele. Ai perfectă dreptate in tot ce ai spus acolo. Daca un forum este vizitat de persoane under 16 , este normal ca acesta să pară "navă extraterestră" pentru ei dacă nu au mai folosit 4.0.x până acum. Părerea mea ,repet, reveniți la versiunea anterioară , vă aduce un plus pe viitor.
 20. Ți-ai facut o reputație puțin neplăcută printre utilizatorii acestui forum și nu numai , doar pentru simplul fapt că pui accentul pe licența IPS de care dispui. Intradevăr , denotă seriozitatea și bugetul tau nelimitat pe care l-ai acordat proiectului , însă observ că de 2 luni , încă nu ai avansat deloc pe partea de vizite/populare. Iți doresc succes și sper ca adevărul să nu deranjeze. Numai bine.
 21. Părerea mea ar fi fost să rămaneti pe 4.x pentru ca are multe funcții noi platforma și oferă mai multă stabilitate. Ce aveați inainte părea destul de bine ales , cel putin mie mi-a placut la prima vedere.
×
×
 • Create New...