HazZaRD

Veteran
 • Content count

  955
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

HazZaRD last won the day on February 21

HazZaRD had the most liked content!

Community Reputation

156 Eminent

3 Followers

About HazZaRD

 • Rank
  PS Moderator
 • Birthday 11/13/1996

Contact Methods

 • Yahoo
  evil_deeds62
 • Skype
  fake.hazzard

Profile Information

 • OS
  Windows 7
 • Location
  Tulcea

Recent Profile Visitors

3,459 profile views
 1. Nu se accepta cereri in care se copiaza materiale de pe alte site-uri. Cererea trebuie sa fie adaptata la nevoile celui care deschide topicul, fara a copia alte lucrari de pe alte site-uri.
 2. Salutare. Pentru inceput nu inteleg de ce ai trecut /forums. Ai mai multe forumuri? Tema la prima vedere este una simpla si profesionala. Este stilul old school Carbon Blue cu mici modificari. Mie personal imi plac mai multe teme simple gen carbon. Aici voi ati facut o mica greseala. Folositi pe comunitate culoarea albastru dar pe header este portocaliu. Acel banner sau logo-ul este mai mult ca sigur de pe artwebber. Era mai frumos sa aveti voi ceva facut de voi, nu de pe net dar merge si asa. La fel si la chat, robotelul care ureaza in chat bun venit membrilor noi, are texte scrise cu rosu. Era mai ok daca erau cu, culoarea folosita pe comunitate. Nu inteleg de ce deasupra chat-ului aveti textul: Glont.Ro - CATERINCĂ. Nu imi place fontul folosit pentru anunturile care sunt deasupra chat-ului. Era mai bine sa alegeti un font mai serios precum: Lucia / Trebuchet / Verdana, pe marimea de 12. Mesajul privat care vine pentru membrii noi putea fi mai frumos si mai complex. Cred ca puteti modifica aici pentru a arata mai atragator. Am observat ca forumul vostru nu este incadrat corect: La categorii cred ca mai puteti lucra, nu mi se par aranjate. Nu imi plac nici iconitele alese pentru forumuri. Fac forumul prea multicolor. La serverul de ts puteti schimba acel verde in albastrul folosit pe forum. La profilul utilizatorului din sidebar avatarul default apare foarte mic dupa parerea mea. In rest cred ca mai puteti lucra la sidebar, momentan este prea comun. Daca accesez Settings din profilul utilizatorului din sidebar primesc redirect spre ustrike. Nu imi place banner-ul de la statistici de jos, parca este trantit acolo doar de dragul de a fi. La legenda mi se pare oribil faptul ca ai folosit shadow color pentru designeri si manageri. Imi place "privelistea" oferita atunci cand intri intr-un topic. Userinfopanel-ul este simplu si profesional Mie unul imi place. Cam acesta a fost review-ul meu pentru acesta comunitate Daca ti-a placut nu uita sa apesi pe butonul O seara faina sa ai!
 3. Eu unul nu stiu, probabil este de la tema. Incearca alta.
 4. Am folosit culoarea de la iconitele forumurilor. V1: V2: Daca doresti modificari la acest logo ma poti contacta ori prin PM ori sa lasi reply direct in acest topic. Daca iti place poti multumii apasand butonul
 5. openworld.ro mta-romania.com mtaworld.ro
 6. Daca iti place poti multumii apasand butonul
 7. CS-ul a fost si va fi mereu o legenda. Multora le place sa joace si old school. Eu spre exemplu inca joc cu drag seriile delta force sau nfs.
 8. Sa fie aceeasi marime ca cel actual?
 9. Poftim: Daca iti place poti multumii apasand butonul
 10. Avatarul 8 este cel cu fata nu?
 11. Dar nu era mai bine sa facem o sectiune Cereri unde sa le bagam pe toate? Daca tot avem pentru Tutoriale si Creatii zic, ca mergea si o categorie de genul
 12. Sincer nu stiu de ce dar mi-a adus aminte cand am vazut modelul Celelalte 2 jante postate sunt bestiale
 13. Avatarul a fost facut dupa cerintele utilizatorului. Cerere considerata rezolvata. Topic inchis.
 14. In mare parte sunt inchise cele vechi. Ce ziceti de o regula de genul: "Membrii care au reputatie negativa (sub 0) nu au dreptul de a face cerere." Nu mi se pare ok sa stau sa lucrez pentru cineva care are reputatie negativa pe forum. Reputatia aia a fost data cu un motiv. Ce parere aveti?
 15. Coperta pentru youtube arata foarte bine, imi place imbinarea simpla de culori. Felicitari!