HazZaRD

Veteran
 • Content count

  968
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

HazZaRD last won the day on February 21

HazZaRD had the most liked content!

Community Reputation

161 Eminent

3 Followers

About HazZaRD

 • Rank
  PS Moderator
 • Birthday 11/13/1996

Contact Methods

 • Yahoo
  evil_deeds62
 • Skype
  fake.hazzard

Profile Information

 • OS
  Windows 7
 • Location
  Tulcea

Recent Profile Visitors

3,547 profile views
 1. RED-GRAPHICS revine cât de curând pe platforma IPB 4 + un nou logo și o nouă temă. Cand reveniti imi dati PM sa redeschid.
 2. Se vede ca suferiti de miopie si nu vedeti sa cititi. Cu ce drept ma jigniti pe mine pentru ce am zis? De ce va deranjeaza ca tema voastra a aparut de abea dupa gamepower si v-ati inspirat din ea? Am zis ca tema este 50% inspirata nu copiata bucata cu bucata dar se pare ca tot niste plozi ati ramas care nu sunteti in stare sa acceptati un adevar. Referitor la topicul de pe AG la acea comunitate, mi se pare normal odata ce acele decoratiuni au fost facute de echipa DopePX iar apoi au fost luate si de altii care ziceau ca sunt originale. Te rog frumos sa numai suferi ca tot degeaba.
 3. Mie personal imi pare copia perfecta a temei GamePower creata de echipa DopePX. Aceeasi idee, aceeasi culoare, aceleasi iconite. Totusi imi place cum ati modificat statisticile de jos, arata fain animatia. Amuzant este faptul ca voi aveti favicon albastru dar forumul este portocaliu. Imi place foarte mult userinfopanel-ul facut. Nu prea mi se pare corect sa scrieti jos: THEME DEVELOPED BY TWENTY. & INDIGO FOR DARKMIND COMMUNITY odata ce tema este originala doar 50%.
 4. Observ ca voi ati facut topicul pentru promovare nu neeaparat pentru un review. Tema noua arata bine, meniul este super la fel si iconitele de la forumuri + fonturile folosite. Cam ciudat mi se pare favicon-ul, nu prea inteleg ce reprezinta. Sidebar-ul cred ca este ok asa cum este acum. Butoanele din topicuri cat si userinfopanel-ul arata super! Imi place ca pe panel nu aveti iconite, doar un text care da foarte bine. Felicitari pentru noua tema!
 5. Orice ar fi, are virusi si nu este sigur. Incercati o sursa sigura inainte de a expune creatiile voastre, ca sa fie vizibil pentru toti si fara riscuri.
 6. Curatati forumul de malware.
 7. storyplay.ro
 8. Error 1000 Ray ID: 33c08110a1b26b79 • 2017-03-07 21:03:54 UTC DNS points to prohibited IP
 9. Index of /forum Parent Directory applications/ datastore/ plugins/ system/ uploads/ Ce naiba?
 10. Pagina de pe darkz.ro nu funcționează Momentan, darkz.ro nu poate procesa această solicitare. HTTP ERROR 500
 11. Acest site nu poate fi accesat Adresa DNS pentru serverul wt-game.ro nu a putut fi găsită. Caută game ro forum pe Google ERR_NAME_NOT_RESOLVED
 12. Salut. Imi place denumirea comunitatii, cred ca l-ai ales bine. Background-ul din header mi se pare ca da super cu acel logo, care daca nu ma insel este de pe net. Da foarte bine cu acel efect aplicat. Daca tot predomina sus acel portocaliu, de ce lasati restul forumului cu albastru deschis? Sunt 2 culori care nu arata chiar asa bine impreuna. Sus la Sign In si la Create Account nu trebuia sa fie 2 iconite? Mie personal mi se pare babana bara de scroll, arata aiurea un dreptunghi albastru care mai e si prea mare. Partea cu anunturi care este situata deasupra chat-ului este ok, iese atat cat trebuie in evidenta. Nu prea imi place script-ul cu facebook din dreapta forumului, era mai ok daca il lasai de exemplu doar pe prima pagina a forumului sau daca integrai in sidebar. Efectele de pe forum (animatiile) sunt frumoase, imi plac. Meniul arata ok insa de ce tineti acolo sus Apply daca te duce pe o pagina goala? In sidebar mi se pare cam lung faptul ca ati pus Top 8 in loc de Top 5. Unele sectiuni nu prea imi plac pentru simplul fapt ca sunt curcubeu. Sunt prea multe culori puse pe sectiuni. Legenda arata ok, insa va sugerez sa lasati un spatiu intre iconita si denumirea rank-urilor, asa cum sunt acum par inghesuite. Footer-ul arata bine insa nu prea imi place acest lucru: Acele link-uri parca sunt puse acolo doar sa fie, atat, nimic mai mult. Userinfopanel-ul arata super, imi place, insa la Location iti arata fara spatiu intre cuvantul locatie si denumirea locatiei. Meniul utilizatorului de sus arata super. In incheiere, nu imi place ca atunci cand esti vizitatorul forumul se vede asa: Parca se termina prea brusc in acea zona.
 13. De ce da eroare acum? SORRY! If you are the owner of this website, please contact your hosting provider: webmaster@ctos.ro
 14. Nu se accepta cereri in care se copiaza materiale de pe alte site-uri. Cererea trebuie sa fie adaptata la nevoile celui care deschide topicul, fara a copia alte lucrari de pe alte site-uri.
 15. Salutare. Pentru inceput nu inteleg de ce ai trecut /forums. Ai mai multe forumuri? Tema la prima vedere este una simpla si profesionala. Este stilul old school Carbon Blue cu mici modificari. Mie personal imi plac mai multe teme simple gen carbon. Aici voi ati facut o mica greseala. Folositi pe comunitate culoarea albastru dar pe header este portocaliu. Acel banner sau logo-ul este mai mult ca sigur de pe artwebber. Era mai frumos sa aveti voi ceva facut de voi, nu de pe net dar merge si asa. La fel si la chat, robotelul care ureaza in chat bun venit membrilor noi, are texte scrise cu rosu. Era mai ok daca erau cu, culoarea folosita pe comunitate. Nu inteleg de ce deasupra chat-ului aveti textul: Glont.Ro - CATERINCĂ. Nu imi place fontul folosit pentru anunturile care sunt deasupra chat-ului. Era mai bine sa alegeti un font mai serios precum: Lucia / Trebuchet / Verdana, pe marimea de 12. Mesajul privat care vine pentru membrii noi putea fi mai frumos si mai complex. Cred ca puteti modifica aici pentru a arata mai atragator. Am observat ca forumul vostru nu este incadrat corect: La categorii cred ca mai puteti lucra, nu mi se par aranjate. Nu imi plac nici iconitele alese pentru forumuri. Fac forumul prea multicolor. La serverul de ts puteti schimba acel verde in albastrul folosit pe forum. La profilul utilizatorului din sidebar avatarul default apare foarte mic dupa parerea mea. In rest cred ca mai puteti lucra la sidebar, momentan este prea comun. Daca accesez Settings din profilul utilizatorului din sidebar primesc redirect spre ustrike. Nu imi place banner-ul de la statistici de jos, parca este trantit acolo doar de dragul de a fi. La legenda mi se pare oribil faptul ca ai folosit shadow color pentru designeri si manageri. Imi place "privelistea" oferita atunci cand intri intr-un topic. Userinfopanel-ul este simplu si profesional Mie unul imi place. Cam acesta a fost review-ul meu pentru acesta comunitate Daca ti-a placut nu uita sa apesi pe butonul O seara faina sa ai!