Jump to content

Cata Stelistu

Members
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Cata Stelistu

 1. Buna, tocmai mi-am cumparat un galaxy s7. Azi dimineata i-am dat un rebot, mi-a aparut logo-ul cu Samsung iar dupa cateva secunde am realizat ca telefonu se tot aprinde si se stinge singur, deci nu imi intra in android numa porneste, vibreaza, si nu imi apare nimika, si asea face incontinu! Ma poate ajuta careva? Nu il pot nici sa ii scot bateria sau sa intru in recovery
 2. O sa schimb hostu, ce ziceti de https://www.cehost.ro/cart.php?gid=4 am vazut ca are acces la baza de date.
 3. Nu, cum se instaleaza? unde trebe sa intru? Am doar datele astea de la host
 4. Buna, mi-am luat un host de samp si vreau sa pun gamemode-ul bigzone, dar nu stiu cum sa ma conectez la baza de date. M-a puteti avuta careva?
 5. Nu, nu am modificat nimica din bios Placa video e geforce 210. O sa incerc cu un DVD
 6. Pe un desktop model placa de baza conroe945pl Am deconectat toate mufele, am lasat doar tastatura si mufa de la monitor si tot asea. Windows-ul l-am luat de pe Filelist. Configuratile calculatoru-lui
 7. Buna, tocmai am vrut sa imi instalez windows 8.1, dar mi se blocheaza. Deci imi booteaza fain frumos de pe stick, pe urma imi apare logo-ul de la windows 8 (Imagine) si dupa aia imi apare un Background negru, practic imi sta asa (inghetat). Am incercat cu 3 Windows-uri luate si tot asa. Mentionez ca in urma cu 2 luni mi-a mers, dar acuma nu!
 8. Nu, cu acest video, dupa cum am zis cu software-urile de la sammobile imi dadea FAIL! Numai ca, acest rom are instalat pe el ceva jocuri "Sims3,Tetris" si alte prostii, in fine, nu ma deranjeaza. Are un bug la Magazin play, mai exact "Ne pare rau! Aplicatia Market (procesul com.android.vendin) s-a oprit in mod neasteptat. Incercati din nou" o sa caut alt rom.
 9. Gata am rezolvat! Merge perfect, va multumesc inca o data!!
 10. Am revenit! Am o problema..imi da FAIL la odin!
 11. Multumesc mult ca ti-ai pierdut timpu cu mine!
 12. Mersi! Am reusit sa intru in Donwloand mod! De aci in colo ma descurc.
 13. Nu nu pot intra in recovery si nici in Downlaond Mode..Tot acceasi problema e si la recovery..mai demult iam schimbat android-ul si intra perfect in ambele situati..dar nu stiu ce o facut cu el de nu mai merge.
 14. La prima modalitate, ramane inghetat la logo, iar la a doua modalitate face tot asea cu apare logo-ul si apoi ecran negru si iara logo-ul.
 15. Da stiu, da practic nu imi intra..deci apas volum jos + butonul home + butonul de inchidere imi apare logo-ul sta cateva secunde si apoi ecranu se face negru vreo 3-5 secunde si imi arata inapoi logo-ul
 16. Am gasit modelu...trebuia sa scriu SSN de pe spatele telefonului
 17. 1.Nu gasesc modelu pe SamMobile 2.Nu pot intra in Download Mode
 18. Buna, tocmai mi-a dat un vecin un samsung galaxy ace GT-S5839I, problema e ca se blocheaza la logo-ul ala cu Samsung Galaxy...am incercat sa intru in recovery si bootloader, dar se restarteaza...Care ar fi problema?
×
×
 • Create New...