BebeGFX

Veteran
 • Content count

  1,281
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

BebeGFX last won the day on January 7

BebeGFX had the most liked content!

Community Reputation

127 Eminent

6 Followers

About BebeGFX

 • Rank
  Programator
 • Birthday 05/21/1999

Contact Methods

 • Yahoo
  Bebe.MDFK
 • Skype
  iulian.951

Profile Information

 • OS
  Windows 7.
 • Location
  Romania-Gorj-Rovinari & Tg-Jiu
 • Interests
  IT

Recent Profile Visitors

3,927 profile views
 1. A fost rezolvat cat de cat aici : Eu nu stiam la ce search te referi.
 2. Nu se gaseste neaparat in globaltemplate, se poate gasi mai prin toate fisierele dar trebuie sa scoti acel cod din respectivul si sa il muti unde trebuie, incerc sa fac azi rost de un webhost sau un accces undeva si iti las un raspuns / edit.
 3. Mi se pare ca am gasit ceva ceva, momentan nu am acces la un domeniu instalat cu ipb 4 sa incerc, trebuie sa scoti un cod si sa il muti deasupra. Este vorba de ipsBox , trebuie mutat deasupra la ipsLayout_mainArea dar daca crezi ca nu te descurci, nu incerca.
 4. Poti pune o poza?, eu tot nu imi dau seama unde va apare voua pe jumatate.
 5. In ipb_styles.css, cauti : .ipsSideBlock h3 { Si acolo modifici cum vrei.
 6. http://invisionmodding.com/topic/52244-resolved-ip-content-failed-to-open-stream/ Edit the index.php you got from the tools folder. About line 25 or so find the $path to ipb lineTry this in it: $path_to_ipb = '/home/nether/public_html/photography/forum/';
 7. Activeaza designers mode sau cum se numea, il ai in ACP - Themes si acolo gasesti ala. Il activezi si dezactivezi.
 8. Solved, thanks. Pentru ipb 4 este usor sa modifici 2-3 denumiri si done.
 9. Da gen cum este acolo sa apara doar respectivului, dar vreau sa fac alt design si alt sistem.( sa ii spun asa )
 10. Da, dar eu vreau sa fac ceva diferit la userinfopane si nu stiu cum sa fac, gen sa apara doar la un utilizator la userinfopane ce vreau eu. Gen cum au area-games, numai ca eu vreau sa incerc alt ceva si ma incurca faza asta cu afisarea doar respectivului, nu la toti.
 11. Pai si sa zicem ca vreau sa creez ceva in profil unui membru ( ipb ), si vreau sa apara o anumita imagine / text doar respectivului in profil, nu la toti. Cum as putea atribui membrului respectiv aceasta functie ( sa ii spun asa ), dar eu sa ii pun ce vreau acolo si astea.
 12. Ma intereseaza si pe mine cum fac sa zicem : Creez un buton si vreau doar utilizatorul cu id-ul setat de mine sa il poata vedea. Am gasit asta : https://webflake.sx/topic/5126-show-custom-message-with-specifications/ Dar nu este ce vreau eu, eu vreau sa ofer doar unui user acces la cel buton.
 13. Pai stai putin, tu folosesti ipb 3.4.x, aici este sectiune de ipb 4. Pentru 3. :
 14. Te duci in acp la tema ta, dai edit html / css apoi te duci la CSS - core - front - custom si acolo gasesti custom.css
 15. Ori puteai pune un link cu topicul meu, deoarece era mult mai usor de gasit si cand strange mai multe vizualizari o sa apara mai repede pe google fara a se mai face topicuri aiurea.