BebeGFX

Veteran
 • Content count

  1,199
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Everything posted by BebeGFX

 1. Meniul de pe tema 2 il aveau cei de la darkmind inainte sa treaca iar pe ipb 3 in rest aceleasi culori, doar un meniu modificat cat de cat sa nu se asemene cu celalalt si un wallpaper. Macar daca schimbai si tu 2-3 culori pe acolo.
 2. Acuma cateva ore nu mergea forumul, nu se incarca. 1. Nu inteleg, cu ce te ajuta 50 de parteneriate ? ( chiar crezi ca da cineva click pe un mini-banner din footer ? ). 2. Footerul ar arata mai bine cu statisticile intinse complet. 3. Ai putea scoate .................................. de la categorii, arata urat. 4. Ce rost are sa pastrezi asta : Forums este sus deasupra categoriilor daca nu iti dai seama unde ma refer.
 3. Vezi ca nu merge forumul.
 4. De ce nu IPB 4 ?
 5. http://lmgtfy.com/?q=PHP+Fatal+error%3A+ Class+'db_driver_'+not+found+in+%2Fhome%2Fdistrusi%2Fpublic_html%2Fadmin%2Fsources%2Fbase%2FipsRegistry.php+on+line+2705
 6. Deja autor pe tema : IPBSkin modificat de bEnZ! , din cate am vazut ai modificat un border Este imposibil sa nu gasesti acele linii + ca ai mai multe solutii postate in acel topic, ca ai modificat tu sau sters ceva prin tema asta este partea a 2-a deoarece vad ca acele subforumuri nu sunt aranjate.
 7. Daca o sa poti face plata si prin transfer bancar, sa ma anunti. Am eu ceva bannere / avatare / mini-bannere
 8. Sa inteleg ca asa din senin, au hotarat upload si browse sa se faca disparuti ?. Ce ai modificat / adaugat ultima oara ?
 9. Nu cred ca in repliul de mai sus a scris in chineza
 10. IPS Community Suite 4 serios ?
 11. In decursul zilei de ieri, forumul nu imi mergea deloc, am observat ca nici macar un forum fara certificat ssl nu imi functiona acuma vad ca imi merge PCT, era o eroare de la webhost ceva sau era o problema din cauza certificatului ssl ?. Am zis sa sesizez aceasta problema, poate cine stie.
 12. Pai si nu vad problema, iti apare cum trebuie 17.626 posts, 1.202 members, unde este problema ?
 13. Nu imi dau seama, la ce te referi ?
 14. Ori poti invata html / css si sa iti faci singur acel userinfopane sau chiar sa iti faci tu unul nou, oricum, sunt multe teme pe internet care detin acel userinfopane.
 15. Ok, atunci sunt curios cum arata acel script in sidebar, arata si mie un demo.
 16. Folosesc google chrome si absolut orice site fara certificat ssl nu imi functiona.
 17. Pai, dupa ce ai creat directorul /forum, iti muti toate fisierele acolo si te duci in conf_global, cauti http://www.comunitateata.ro si o modifici in http://www.comunitatea.ro/forum
 18. Temele sunt pornite de la carbon, iti spun deoarece si eu pornesc tot de la el si este foarte usor de modificat. Cine ar cumpara ?. Pai simplu, oamenii care nu au timp sa isi faca ei singuri sau nu au cunostinte necesare si vor sa apeleze la cineva care stie cu ce se mananca treaba respectiva. De exemplu pe mine m-a contactat cineva sa ii instalez o platforma si sa ii modific o tema ca el nu are timp.
 19. Pai, cand creezi o categorie selectezi Redirect Forum din aceea lista, tu cand apesi pe + ( create category ) ai sa alegi din 3 tipuri de categorii.
 20. Daca cauti tema pe invision-virus sau webflake o gasesti, ei au modificat maintitle si mici elemente, in rest este tema identica postat pe acele 2 siteuri + ai postat in sectiunea de probleme iar asta nu este o problema.
 21. Nu inteleg, vrei sa iti pui numele tau acolo sau ?. De ce ai vrea sa schimbi autorul unei teme nu imi dau seama. Si in plus, aceasta nu este o problema. @gadeas @Dan O. ?
 22. http://www.filehost.ro/cauta.file?q=blz Uh, ultima tema sau prima, amandoua sunt lafel numai ca una are un update in + Descarca fara griji, de acolo am luat si eu tema + tot acolo am urcat si eu tema aia
 23. E nu zau?, daca o cauti pe fileshare gasesti 50 de rezultate cu tema blz, tema este, voi nu stiti sa cautati. Si cum sa evit postul daca pe tema aceea se afla user menu + acel sistem la registre ?, postul meu este util cam 80% restul de 20% se afla in cunostintele lui de cautare / modificare .
 24. Pm cu nume si informatii, te pot ajuta sa il dezolvati cat de cat apoi te descurci.
 25. Nu ai facut ceva bine la grupul banned, nu ai inchis bine codul.