BebeGFX

Veteran
 • Content count

  1,281
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Everything posted by BebeGFX

 1. A fost rezolvat cat de cat aici : Eu nu stiam la ce search te referi.
 2. Acest tutorial va ajuta sa modificati latimea statisticilor, sa le intindeti pe tot forumul . 1. Va logati in ACP . 2. Va duceti la " Customization " - " Themes " - " Edit HTML and CSS " 3. In " GlobalTemplate " cautati : <main role='main' id='ipsLayout_body' class='ipsLayout_container'> Si modificati tot scriptul de acolo cu acesta:
 3. Nu se gaseste neaparat in globaltemplate, se poate gasi mai prin toate fisierele dar trebuie sa scoti acel cod din respectivul si sa il muti unde trebuie, incerc sa fac azi rost de un webhost sau un accces undeva si iti las un raspuns / edit.
 4. Mi se pare ca am gasit ceva ceva, momentan nu am acces la un domeniu instalat cu ipb 4 sa incerc, trebuie sa scoti un cod si sa il muti deasupra. Este vorba de ipsBox , trebuie mutat deasupra la ipsLayout_mainArea dar daca crezi ca nu te descurci, nu incerca.
 5. Poti pune o poza?, eu tot nu imi dau seama unde va apare voua pe jumatate.
 6. In ipb_styles.css, cauti : .ipsSideBlock h3 { Si acolo modifici cum vrei.
 7. http://invisionmodding.com/topic/52244-resolved-ip-content-failed-to-open-stream/ Edit the index.php you got from the tools folder. About line 25 or so find the $path to ipb lineTry this in it: $path_to_ipb = '/home/nether/public_html/photography/forum/';
 8. Activeaza designers mode sau cum se numea, il ai in ACP - Themes si acolo gasesti ala. Il activezi si dezactivezi.
 9. Ma intereseaza si pe mine cum fac sa zicem : Creez un buton si vreau doar utilizatorul cu id-ul setat de mine sa il poata vedea. Am gasit asta : https://webflake.sx/topic/5126-show-custom-message-with-specifications/ Dar nu este ce vreau eu, eu vreau sa ofer doar unui user acces la cel buton.
 10. Solved, thanks. Pentru ipb 4 este usor sa modifici 2-3 denumiri si done.
 11. Da gen cum este acolo sa apara doar respectivului, dar vreau sa fac alt design si alt sistem.( sa ii spun asa )
 12. Da, dar eu vreau sa fac ceva diferit la userinfopane si nu stiu cum sa fac, gen sa apara doar la un utilizator la userinfopane ce vreau eu. Gen cum au area-games, numai ca eu vreau sa incerc alt ceva si ma incurca faza asta cu afisarea doar respectivului, nu la toti.
 13. Pai si sa zicem ca vreau sa creez ceva in profil unui membru ( ipb ), si vreau sa apara o anumita imagine / text doar respectivului in profil, nu la toti. Cum as putea atribui membrului respectiv aceasta functie ( sa ii spun asa ), dar eu sa ii pun ce vreau acolo si astea.
 14. Pai stai putin, tu folosesti ipb 3.4.x, aici este sectiune de ipb 4. Pentru 3. :
 15. Te duci in acp la tema ta, dai edit html / css apoi te duci la CSS - core - front - custom si acolo gasesti custom.css
 16. Ori puteai pune un link cu topicul meu, deoarece era mult mai usor de gasit si cand strange mai multe vizualizari o sa apara mai repede pe google fara a se mai face topicuri aiurea.
 17. Ma tot chinui de 2 zile sa largesc acele statistici pana in capat, am gasit ceva prin globaltemplate dar nu reusesc, ba imi muta sus, ba jos si tot asa. Daca nu intelegeti vreau sa fac statisticile si ce mai este in footer ca pe area-games sau play-arena. screen shots
 18. Pentru a modifica background unde pui textul, intri in ACP si cauti in : Core - Front - Custom ( aici cauti ) _ipsfocus_base.css Apesi ctrl + f si dai un search dupa asta: .cke .cke_wysiwyg - aici modifici background Si pentru a modifica culoarea textului modifici, color.
 19. In custom.css adaugi asta la final : [data-forumid="361"] .fa-comments:before { content: "\f1b7"; } "361" reprezinta numarul categoriei. content: "\f1b7"; - reprezinta iconita respectiva. Iconitele le gasesti aici : http://fontawesome.io/icons/ Pentru a adauga la mai multe categorii, dai copy paste la acel cod si modifici numarul si iconita.
 20. http://lmgtfy.com/?q=cum+schimb+culoarea+textului+shoutbox
 21. Pai ai incercat sa pui si in htacces ?, este un script pe internet, daca cauti gasesti la primul search. O sa fie nasol cu linkurile de la gametracker daca ai deoarece iti blocheaza aceea afisare a lacatelului verde pe pagina principala unde este mai important.
 22. Subiect discutat de foarte multe ori. Nu este un cod de la un grup inchis bine. ( cod culoare / imagine ).
 23. Problema este de la tine, am verificat pe mai multe teme treaba asta si totul functioneaza cum trebuie. Daca vrei iti pun si poze cu pagina completa.
 24. Ciudat, eu tocmai ce am folosit codul acesta si merge. <font color=red>ZONA ADMINISTRATIVA</font> Nu apare nimica la categorii.
 25. Pai ar trebui sa iti apara automat, culoare si tot dupa ce faci setarile si adaugi grupul / membrul.