Jump to content

Will

+Helpers
 • Content count

  338
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Pretty good

1 Follower

About Will

 • Rank
  Membru
 • Birthday 04/10/2003

Contact Methods

 • Skype
  toniann240@yahoo.com
 • Facebook
  http//www.facebook.com/imthunderman

Profile Information

 • OS
  Windows 7 x64
 • Location
  Piteşti, România.

Recent Profile Visitors

2,683 profile views
 1. O noua platforma online !

  în ce domeniu ai nevoie de administrație?
 2. Placa video si slotul

  nu se încarcă poza, cel puțin la mine. dă-mi modelul plăcii video și plăcii de bază. astfel pot afla compatibilitatea lor.
 3. Probleme placa video

  Flanco? =))))) NU MAI ACHIZIȚIONA PC-URI DE LA FLANCO. eMag/pcgarage sau altex -> trecând la subiect, laptop-ul merge mai bine când e la încărcat? în task manager (în timpul jocului) cât consumă fiecare componentă? ce temperaturi are laptop-ul în timpul jocului?
 4. faza cu camera video e greu de crezut =)). este cel mai bun telefon la ora actuală?
 5. Pareri tema worldgaming.ro

  citez " 3.meniul e super naspa..chat-ul zic sa-l puneti sus.. ". nu, nu, nu....... ai amestecat toate jocurile online într-o categorie, încearcă să faci o categorie pentru fiecare joc, iar acolo să adaugi și niște întrebări/discuții legate de clădirea unor servere pentru comunitate. De exemplu: în categoria cs1.6 au loc serverele + întrebări pentru crearea unor servere pentru comunitate, unde ar putea răspunde scripterii. cât despre temă nu mi se pare așa originală, dar e ok. în IT Zone, categoriile sunt aruncate. Sunt prea multe forum-uri unde se pot pune întrebări despre it, nu văd de ce ar alege un forum de gaming când pot alege un forum DOAR pentru it =)). photoshop și design le poți lăsa, în folosul comunității - bannere, logo-uri etc. în REAL LIFE la fel ca și la IT Zone, DE CE ar veni o persoană pe un forum de gaming să afle cum să slăbească ?(mă refer la categoria sport). DE CE ar veni o persoană pe un forum de gaming să afle știri când au facebook-ul în mână? aș da jos categoriile inutile, umple forumul și te chinui să le faci degeaba când te trezești că nu postează nimeni nimic acolo. ceau, baftă în continuare. *STRICT PĂREREA MEA*
 6. Salut, am cautat prin tot internetul un raspuns, insa nu am gasit. Stiti cumva daca exista Android 5 pentru Galaxy Grand Neo plus? (gt-i9060i) L-as putea instala usor cu Odin, sau din recovery mode.. dar nu gasesc si pe youtube am vazut ceva chestii
 7. problema sonor update windows 10

  nu neapărat Realtek, eu am setat pe Speakers driver-ul plăcii mele audio.
 8. Placa video este 210 lei nouă și o am de un an..
 9. aș vrea să vând acest pc și să iau alt pc, nu neapărat nou, vreau doar placa de bază să suporte piese bune pentru că le voi schimba pe viitor și nu știu cum să fac.. HDD, RAMII, placa video și Sursa sunt de curând am nevoie de ajutor pentru un pc nou
 10. problema sonor update windows 10

  încearcă să faci "XSplit" ca și dispozitiv implicit cu click dreapta pe el și apoi încearcă să vezi dacă merge.
 11. problema sonor update windows 10

  pe iconița de sunet din dreapta jos, dai click dreapta pe ea și apeși pe Playback Devices fă un printscreen și acolo, am nevoie de informația necesară.
 12. problema sonor update windows 10

  http://semantic.gs/hoparlr_xsplit_stream_audio_renderer_driver_download descarcă driver-ul de pe site-ul acesta, dai restart la pc și îmi zici dacă merge.
 13. problema sonor update windows 10

  mie îmi trebuie placă audio, în caz că nu o știi în meniul Search din Windows cauți Device Manager. apasă pe "Sound..." sau "Sunet.." și fă un printscreen (tasta PrtScr de lângă F12 și dai paste în Paint)
 14. Parere ETERALGAME.RO

  Vreau să îmi dau cu părerea doar despre forum. 1. Încă se mai fac forum-uri cu Metin2, SA:MP și Minecraft? Ceea ce vreau să spun e că ar trebui să scoți acele jocuri din forum, să îți pui originalul la încercare și să te bazezi pe CSGO, LoL și DOTA 2. Pot spune că sunt cele mai jucate jocuri din lume, îți iei 2-3 oameni care să se ocupe de categoria respectivă în care să dea sfaturi playerilor fiecărui joc. Asta ca idee. 2. Cât despre aspect, vreau să menționez faptul că ar trebui să scoți albul acela de pe fundal, background-ul ar trebui să fie cât mai închis și să dea un vibe destul de plăcut pe forum. Ei bine, în temă se găsește originalitate, fă tu ceva original, schimbă culori, dacă tot iei teme de pe net (presupun) măcar modifică-le, schimbă-i butoanele, mută meniurile... Atât am avut de zis, la punctul 1 forumul se presupune a fi populat, fără membri nu știu cum poți reuși. Baftă !
×