Jump to content

Andreius

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Andreius

 • Rank
  User Nou
 1. In ultimul raspuns mi-au cerut sa il trimit la Brasov in service. Va multumesc pentru interes si lui Gaby pentru site-ul cu ticket. Numai bine !
 2. Eu cred ca le-am explicat destul de bine. Oricum, au revenit cu un mesaj:
 3. Bineinteles ca asta am facut si astazi mi-au dat solutia finala: "Stimate domn, Va recomandam sa utilizati un card de memorie pentru stocarea aplicatiilor." Minunate servicii !
 4. Primul raspuns: "Stimate domn, Va rugam sa faceti o resetare a produsului la parametrii din fabrica accesand :Setari ->Backup si resetare ->Resetare la valorile din fabrica . Precizam ca se vor sterge toate datele din tableta. Va rugam sa reveniti cu un feedback daca situatia persista." Bineinteles facusem asta deja si problema persista.
 5. Am facut solicitarea la ei. Sper ca se poate rezolva, nu imi convine sa instalez doar 10 aplicatii, poate nici atat. Multumesc pentru raspuns, o sa va tin la curet cu ce rezolv.
 6. Buna, Probabil mai sunt topicuri deschise cu aceeasi problema dar nu am gasit o rezolvare pana acum. Am primit o tableta Allview Viva H8+ si am inceput sa instalez aplicatii. Tableta are 16 gb dar dupa 800 mb a inceput sa imi apara mesajul cu "Insufficient space" (a se vedea print screen). Ce se intampla? Din cate am vazut trebuie facut ceva ce se numeste "root", sper ca nu am inteles gresit. Am incercat cateva aplicatii de root si nu au mers. Am incercat sa instalez si pe sd dar nu ma lasa.
×
×
 • Create New...