Jump to content

Alexandru C.

Ambassadors
 • Content count

  1,840
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  39

Alexandru C. last won the day on September 19

Alexandru C. had the most liked content!

Community Reputation

257 Eminent

About Alexandru C.

 • Rank
  Are you a 1 or a 0 ?
 • Birthday 03/09/1999

Contact Methods

 • Yahoo
  Nu folosesc
 • Skype
  Alexandru Constantin
 • Facebook
  Alexandru Constantin

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  Termoli [IT] / Roman [RO]
 • Interests
  ipb / css / html / hardware / software / windows / gaming / internet&network

Recent Profile Visitors

15,904 profile views
 1. Păreri forum CSBEST Romania

  Nu te sfatuiesc sa faci asta. Dar sa te axezi mai mult pe continutul comunitati, ma refer la servere de jocuri si la populare. Aspectul e egal cu 0, mai ales in ultima perioada.
 2. Cum pot remedia eroarea?

  http://pctroubleshooting.ro/search/?&q=driver error &sortby=relevancy
 3. Salut, Lasa-mi mai multe detalii despre mouse, firma,model etc. Se blocheaza jocul sau mouse-ul? In caz ca se blocheaza jocul, trebuie sa-i dai restart pentru a se debloca sau pur si simplu isi revine dupa cateva secunde? Inainte sa-mi raspunzi iti las aici cateva POSIBILE rezolvari: 1. Scurata laser-ul mouse-ului, poate are putin praf inauntru. 2. Sterge cfg-ul jocului si da-i verify game files. 3. Incearca sa schimbi portul usb unde ai alocat mouse-ul. Verifica te rog in momentul in care "se blocheaza" daca cumva sensivitatea din joc scade la 0. Astept noi detalii din partea ta.
 4. Cum fac culoare la grad

  Pai, are dreptate, pct e un forum pentru suport da, dar nu pretinde sa iei mura-n gura.
 5. Quinn XCII - Always Been You

 6. Ce melodii mai ascultati?

 7. Pareri Tema NewProject

  Salut, Inteleg ca ai vrut sa faci ceva diferit si sunt de acord cu tine 100%, insa rozul ala nu da bine deloc, negrul ala in unele elemente la fel. Imaginea din header impreuna cu cea de pe fundal nu se combina prea bine. Vad elemente care au fost deja folosite inainte pe alte template-uri, ca de exemplu logo-ul si serverul de discord in sidebar si asta ma pune pe ganduri. Nu vreau in nici un caz sa iti zic ce sa faci si cum sa faci, asta e strict parerea mea. Cred ca ar trebuii sa-ti mai bati capul putin pentru a face ceva deosebit. Mult succes.
 8. Pareri Csrullz.com

  Daca chiar vrei sa faci ceva bun dai un f5 la Webdesign si website review si ocupa-te de topicurile mai noi. Oricum, mai am foarte putine amintiri de atunci, probabil pentru ca perioada aia nu a fost atat de importanta pentru mine. Consider ca ce faceam atunci era exact ca sotronu in fata blocului cand eram mai mic. Singurele lucruri pe care mi le amintesc e ca eram foarte prosti, in sensul bun al cuvantului...cred. Si ca la un moment dat, csrullz devenise un site porno
 9. CS:GO Panel

  Nu e usor de facut asa ceva, cu asta vreau sa zic ca nimeni nu ti-l va face gratis.
 10. Magazin IT romanesc cu plata prin PayPal?

  Cred ca nici un magazin online permite metoda de plata prin paypal, insa incearca. https://ro.wikipedia.org/wiki/Listă_de_magazine_online_de_electronice_și_IT_din_România
 11. Instalare backup

  http://pctroubleshooting.ro/search/?&q=driver error&sortby=relevancy
 12. Probleme TLS libraries FileZilla?

  https://support.microsoft.com/en-us/help/2533623/microsoft-security-advisory-insecure-library-loading-could-allow-remot Descarca si instaleaza asta.
 13. LMA Courage (2017)

  La multi ani Sa traiesti si sa fii sanatos
×