Jump to content

Alexandru C.

Ambassadors
 • Content count

  1,877
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  43

Alexandru C. last won the day on October 31

Alexandru C. had the most liked content!

Community Reputation

278 Insane

About Alexandru C.

 • Rank
  Specialist
 • Birthday 03/09/1999

Contact Methods

 • Yahoo
  Nu folosesc
 • Skype
  Alexandru Constantin
 • Facebook
  Alexandru Constantin

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  Termoli [IT] / Roman [RO]

Recent Profile Visitors

16,872 profile views
 1. Siders MultiGaming Community

  De ce nu vrei sa intelegi ca nu este problema noastra? El a facut ce a vrut cu comunitatea pe care a lucrat din motivele sale, iar noua nu ne pasa. Noi doar i-am oferit o functie in schimbul unei colaborari, in nici un caz nu l-am pus noi sa faca ceea ce a facut. Ca sa nu spui ca sunt nesimtit, am incercat sa iti explic cum sta treaba dar vad ca nu vrei sa ma intelegi, si e ok, fiecare cu ideeile sale. Nu are rost sa mai discut cu tine pe un subiect total inutil pentru mine asa ca acesta este ultimul meu reply pe acest subiect. Sanatate !
 2. PowerCS România - Reviews

  Extras din regulamentul acestei sectiuni. Topic inchis.
 3. Siders MultiGaming Community

  Prietene, vorbesti din necunostinta de cauza. Tot ce stiu eu este ca Jah ala sau cum il cheama s-a certat cu alt fondator de pe devilzone si s-a gandit sa-i stearga forumul si teamspeak-ul. Si-a adus oamenii la noi? Asta-i partea a doua insa echipa noastra nu are nici o legatura cu ce s-a intamplat acolo, nu stim bine ce si cum si nici nu prea ne intereseaza. Data viitoare cand ai ceva de reprosat te rog sa te informezi si sa fii sigur pe tine deoarece nu vrem sa ne patam numele, aparent, fara nici un motiv. Sanatate !
 4. Siders MultiGaming Community

  Wait what?
 5. Siders MultiGaming Community

  SIDERS.RO nu a fost intotdeauna detinut de aceeasi echipa (adica noi), acest domeniu a avut mai multi detinatori, fiecare cu ideeile sale insa, sa zicem ca nu toate au fost foarte stralucite si nu a iesit nimic din el. Asta vrea sa zica Denys. Noi incercam sa fim cat de profesionali posibil si sa punem accent pe calitate, nu cantitate. Cine ne cunoaste de mult, stie ce vreau sa zic. Inca suntem la inceput si avem nevoie de sustinere din partea voastra iar momentan avem cateva proiecte inovative pe care speram sa le punem in practica cat mai repede posibil.
 6. Ce rezolutie au pozele de pe instagram?

  Square Image: 1080px in width by 1080px in height Vertical Image: 1080px in width by 1350px in height Horizontal Image: 1080px in width by 566px in height https://colorlib.com/wp/size-of-the-instagram-picture/
 7. Ghostemane - Mercury

 8. Siders MultiGaming Community

  Aia nu tine de mine, ci de cel care a creat tema, developerul comunitatii, halogek. Edit: @Whiskey Gtv Propunerea ta a fost luata in considerare si aplicata. Multumim.
 9. Siders MultiGaming Community

  Salut, vom incerca pe viitor sa imbunatatim si legenda pentru o vedere mai placuta.
 10. Pareri dezvoltare blog cu multe categorii

  Pai aia-i faza, nu suntem la ora de romana dar bineinteles si tie iti dau dreptate. Poate incearca sa vorbeasca romana de viitor, cine stie
 11. Parere tema gaming 2017 IPS 4?

  Frumos, elemente originale si nemaivazute. Putem spune, ceva inovativ. Totusi, nu e complet. KW!
 12. Discutii fara un subiect

  De ce zebra are dungi?
 13. Siders MultiGaming Community

  Up, noul update la tema este online. A fost schimbat user interface si toate bugurile raportate au fost reparate. Toate laudele merg spre @HaLoGeK Check it
 14. Ultimul film vazut si nota acordata

  Nume film: IT (Chapter One) Nota: 5/5 Parere personala: In primul rand, asi vrea sa spun ca am asteptat foarte mult sa vad filmul asta deoarece la mine in Italia abia acum cateva zile a iesit la cinema. Toate vorbele bune auzite despre el inainte de-al vedea, la final mi-am dat seama ca erau adevarate dar sa spun drept, ma asteptam la o dezamagire deoarece sunt foarte greu de impresionat in privinta filmelor horror asadar, doar o mica parte din ele ma lasa cu gura cascata. Din punctul meu de vedere este un film foarte bine reusit, peisaje si fotografii excelente, actori alesi bine si pusi la punct cu un rol predeterminat si de succes. Skarsgard de nota 10, abia astept sa-l vad peste 27 de ani (in caz ca nu stiti, in 2019 apare IT Chapter Two). Trailer:
×