Jump to content

Gorkem

+Helpers
 • Content count

  371
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Gorkem last won the day on May 15 2016

Gorkem had the most liked content!

Community Reputation

32 Excellent

4 Followers

About Gorkem

 • Rank
  Membru
 • Birthday 12/11/1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://pctroubleshooting.ro
 • Yahoo
  GorkemRO
 • Skype
  GorkemRO

Profile Information

 • OS
  Windows 7 Ult
 • Location
  București
 • Interests
  IP. Board | Fete | PCTroubleShooting

Recent Profile Visitors

2,972 profile views
 1. Microsoft Office pentru MacBook Air?

  Salut, Am si eu nevoie de Microsoft Office pentru MacBook Air dar nu gasesc. Ma puteti ajuta cu un link si o licenta sau un activator va rog?
 2. Descarcare Windows 7

  Salut, Recent am avut și eu nevoie de .iso și am căutat pe google. https://www.it-blog.ro/cum-sa-faci-un-stick-usb-bootabil-pentru-windows-10-windows-8-windows-7
 3. La Multi Ani Gaby (2017)!

  La mulți ani!
 4. Descarcati GRID gratuit pe Steam

  Mde... Eu l-am luat cu 2 euro și câțiva cenți zilele astea dar am o problemă, sau așa este de la joc. Nu pot seta 1920x1080... nici de draci nu vrea, am căutat pe internet și nu prea au fost folositoare răspunsurile.
 5. Cutremur 24 septembrie 2016 in Bucuresti!

  Toată lumea îl simte, numa' eu nu-l simt.. o fi de la oboseală?
 6. Toți membrii au ban

  Ne poți spune rezolvarea?
 7. Problemă deschidere fisiere .xls Windows 10 pro

  Dacă îi dau cu open, funcționează. Dar dacă vreau să intru în el așa, nu funcționează. Nu, n-am încercat cu altă versiune, dar cred că tot la fel face. Nu mi-l setează pe Excel, setează altceva... : Microsoft Office 2010 component, dar apare icon-ul de la Excel...
 8. Problemă deschidere fisiere .xls Windows 10 pro

  @gaby @gadeas @Artanis @Courage cineva help?
 9. Problemă deschidere fisiere .xls Windows 10 pro

  Windows-ul are 64 de biți
 10. Salut, Am descărcat Microsoft Office 2010, l-am activat, toate bune și frumoase dar când descarc un fișier .xls de pe internet îmi spune că: ”Această aplicație nu poate rula pe acest PC. / Pentru a găsi o versiune pentru acest PC, consultați editorul software-ului.” Ce am făcut: - Am dat click dreapta pe .xls - deschidere cu - alegeți altă aplicație - mai multe aplicații - căutați o altă aplicație pe acest pc - și am selectat de pe desktop Microsoft Excel 2010, dar în zadar. Apoi când dau deschidere cu apare Microsoft Office 2010 component Alte informații suplimentare: - Windows 10 Pro pentru firmă, cu CD. Mă puteți ajuta vă rog? Am nevoie urgent de un răspuns, nu este pentru mine.
 11. Nu pot schimba tema

  Salut, Dacă dai accese cui nu trebuie așa se întâmplă. Nu prea ai ce să faci... decât reinstalarea platformei.
 12. Am dat și peste acel topic, dar degeaba...
 13. Salut, Mi-am cumpărat acum ceva vreme jocul Call of Duty: Advanced Warfare din Media Galaxy. Am activat jocul pe Steam, am descărcat jocul și multiplayer-ul (http://prntscr.com/bqwvxy) dar am o problemă la multiplayer. Apăs Play, selectez Play Call of Duty: Advanced Warfare - Multiplayer, apăs Play, dar nu merge, rezoluția nu este 1920x1080 și nu o pot schimba absolut deloc. Am încercat să intru la Properties - General - Set Launch Options - -w 1920 -h 1080 -fullscreen dar nu funcționează. Dacă-l dau pe Window Mode (ALT+ENTER), merge. Dar eu vreau să mă joc pe tot ecranul și pe rezoluția 1920x1080. Țin să precizez că singleplayer-ul merge perfect. Am căutat pe internet dar n-am găsit nimic folositor.. Placa video o am actualizată la zi, versiunea DirectX este 11 (ultima). Mă puteți ajuta?
 14. Salut, propun ca accesul vizitatorilor pe site să fie restricționat. Adică restricționat > să nu poată vedea topic-urile / post-urile. Acum o să vă întrebați "De ce vrea ăsta să fie accesul pentru vizitatori restricționat?" Simplu, dacă acei vizitatori vor/au nevoie de ceva, să facă cont pentru a beneficia de informațiile forum-ului.
 15. Cum elimin tema default IP.Board?

  O 'ascunzi' cum le ascunzi și pe celelalte teme.
×