Jump to content

Gorkem

+Helpers
 • Content count

  388
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Gorkem last won the day on May 15 2016

Gorkem had the most liked content!

Community Reputation

35 Excellent

4 Followers

About Gorkem

 • Rank
  Membru
 • Birthday 12/11/1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://pctroubleshooting.ro
 • Yahoo
  GorkemRO
 • Skype
  GorkemRO

Profile Information

 • OS
  Windows 7 Ult
 • Location
  București
 • Interests
  IP. Board | Fete | PCTroubleShooting

Recent Profile Visitors

3,746 profile views
 1. Gorkem

  Ce laptop imi reomandati?

  Salut, Acest topic nu este pentru mine ci pentru o fetita de 12 anisori care vrea un laptop. Am vorbit cu mama ei si mi-a zis bugetul maxim de 10 milioane. Ce laptop imi recomandati? Sa fie unul cat se poate de decent si ok. O sa-l foloseasca pentru scoala si jocuri in timpul liber. Multumesc!
 2. Salut, Ofer www.b2w.ro spre administrare! Cine doreste sa-mi scrie la numarul de telefon 0723 580 167. Nu trebuie sa-mi platiti nimic Domeniul & webhost-ul sunt luate de la krond.
 3. Gorkem

  Rezolutie pentru tema de mobil.

  Salut, Cum pot face rezolutia la forum ipb 4.2.8 (tema brave) sa se vada ok si pentru mobil? Uitati cum se vede: http://i67.tinypic.com/20pd275.png Am dat search dar nu prea am gasit, sau nu am stiut eu sa caut
 4. Gorkem

  Modificare bara Quote & Edit

  Nu merge, am incercat. @ MERSI !!!! A funcionat
 5. Gorkem

  Modificare bara Quote & Edit

  Salut, Am instalat plugin-ul (DF41) Enhanced User Info Panel si bara din post mi s-a facut asa: http://prntscr.com/iuzwll , http://prntscr.com/iuzwgz , http://prntscr.com/iuzw7y . Cum o pot pune sa stea in permanenta jos de tot?
 6. Gorkem

  Cum adaug informati in TOPIC

  Salut, @Cioplin1! Poti instala plugin-ul (DF41) Enhanced User Info Panel
 7. Gorkem

  Cum adaug grupuri noi ?

  Salut @RaduP Pentru a adauga grupuri noi trebuie sa intrii la: AdminCP > Members > Groups > Create New Group (http://prntscr.com/iui0x2) Pentru a seta permisiunile grupurilor pe care le-ai creat trebuie sa intrii la: AdminCP > Members > Groups > Permissions (http://prntscr.com/iui13r) Pentru a face legenda cum vrei tu trebuie sa intrii la: AdminCP > Customization > Appearence > Edit HTML & CSS (la tema ta) > core > front > widgets > whosOnline si adaugi <hr class="ipsHr"> <ul class="ipsList_inline"> <a href="link_de_la_grupul_tau"><span style="font-weight: bold; color: #ff0000">Fondatori</span></a>, </ul> La link_de_la_grupul_tau > pui link-ul grupului pe care vrei sa-l afisezi.
 8. Gorkem

  Pareri forum www.b2w.ro

  Mersi. Sunt de unul singur, eu am platit tot si toate cele. Eu caut, dar cam greu mai gasesti in ziua de azi.
 9. Gorkem

  Pareri forum www.b2w.ro

  Ah mersi, nu am vrut sa scriu comunitate ci hosting dar eram prea obosit. Webhosting: http://www.krond.org/ Dovada licenta ip. board: http://prntscr.com/isl1qp
 10. Salut, Ce parere aveti despre forum-ul Born 2 Win (www.b2w.ro) ? Avem si licenta IP. Board, inca mai lucrez la el. De luni m-am gandit sa ofer 5 servere de cs 1.6 spre administrare ("idee de populare") ce spuneti, credeti ca o sa am sanse? Vreau ceva de viitor, de aceea am cumparat si licenta + 5 servere care totusi n-au fost ieftine deloc. Critici/pareri/sugestii pentru imbunatatirea comunitatii Link catre comunitate: http://b2w.ro/forum/
 11. Gorkem

  Cum dezinstalez Windows 10?

  Am incercat sa-l instalez cu laptopul aprins dar imi zice asa "Use the other installation disc that says 64-bit. When you insert it, Windows Setup will restart automatically." Am dat dublu-click pe .iso am intrat in setup si asta imi scria. Eu pe stick am toate versiunile de windows 7 cu 32 bit si 64 bit. Ma puteti ajuta cumva va rog ?
 12. Buna seara, Am cumparat un laptop cu windows 10 pe el si nu pot dezinstala windows 10 de pe el ca sa-i pun windows 7. Ma puteti ajuta ? Ce am facut pana acum? Aveam o copie a windows-ului original pe in CD. Am formatat in USB, am facut .iso la windows de pe CD si l-am pus pe USB. Am inchis laptopul. Am bagat USB-ul. Am intrat in boot menu, am selectat ca kingstone (USB) sa fie primul dar tot cu windows 10 se deschide !
 13. Gorkem

  La mulți ani gaby (2018)!

  La multi ani !!!!!!
 14. Gorkem

  Recomandare laptop gaming

  Imi face cu ochiu MSI, dar nu am luat niciodata de la firma aia si imi e frica sa nu se strice repede -_- sau sa senintample alta bocana. Altceva mai bun?
 15. Gorkem

  Recomandare laptop gaming

  Buna ziua/seara Doresc si eu un laptop de gaming (nu conteaza bugetul) cu configuratii bune/super bune. Ce laptop de gaming imi recomandati, dar sa fie bun si sa nu am probleme ? Daca se poate sa-mi lasati mai mult de 2-3 link-uri...
×