Jump to content

Filip Cristian

Members
 • Content count

  170
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Filip Cristian last won the day on July 27 2017

Filip Cristian had the most liked content!

Community Reputation

61 Excellent

5 Followers

About Filip Cristian

 • Rank
  Senior
 • Birthday 02/07/1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.evict.ro
 • Yahoo
  crs.filip

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  Nottingham

Recent Profile Visitors

3,381 profile views
 1. Filip Cristian

  Păreri ELITEGAMES România?

  Arata bine, imi place, chiar daca meniul nu iti apartine, dar muta logo-ul de acolo, strici tot headerul cu pozitionarea aia.
 2. Filip Cristian

  Păreri comunitate NEXS.RO

  Evict v2
 3. Filip Cristian

  Părere ELITEGAMES - România

  Nu e vorba doar de gradient, oricum luna viitoare o sa dispara forumul asa ca nu imi fac probleme. Faceti cheta de pe acum sa platiti gazduirea, salut.
 4. Filip Cristian

  Părere ELITEGAMES - România

  Another shitty forum made by the same shitty man called sixty. Evict v3 va numesc.
 5. Filip Cristian

  Bug userinfo , cum il po rezolva ? URGENT !

  Delete all that shitty forum, asta e solutia, doar la copiat sunteti buni.
 6. Filip Cristian

  EVICT ROMÂNIA

  Nu pot da edit asa ca o sa fac dublupost. http://i.imgur.com/iVT6hZr.jpg http://i.imgur.com/lyfVDRT.png Mai are rost sa zic ceva? Repet .. hotul striga hotii.
 7. Filip Cristian

  EVICT ROMÂNIA

  Multumesc @Sebastian C. si @ZEW, o sa remediez curand aceasta problema, stiu care este cauza, insa timpul limitat nu mi-a permis sa remediez pana acum.
 8. Filip Cristian

  EVICT ROMÂNIA

  Barosane, cand eu faceam teme ipb tu te incaltai cu caciula, asa ca fugi tare, te rog. Vorbesti de plagiat cand mi-ai copiat forumul in proportie de 90% si ai facut shit-ul ala de Nexs, nici macar un gradient nu esti in stare sa il pui corect, eu zic sa iti vezi de treaba ta, mare designer ce esti. Nu esti tu in masura sa imi zici mie lucrurile astea, sa nu uitam ca tot ce ai avut pana acum legat de teme a fost furat de la mine, du-te si canta la alta masa. Si logo-ul tau cam seamana cu logo-ul tipului, ce zici? Hotul striga hoti, fugi tare. Ma cunosc toti si stie toata lumea ce pot sa fac, asa ca eu zic sa nu mai mananci rahat aiurea, ca esti un parlit, la fel cum au fost toti din jurul tau, gen andreew si restul care m-au furat de cand am facut prima tema pana in prezent. Te-ai gasit tu mare mahar sa comentezi.
 9. Filip Cristian

  EVICT ROMÂNIA

  EVICT www.evict.ro a fost deschisă în data de 29-06-2017. Platforma folosită este IPS4, iar tema este făcută de insane (Filip Cristian). De la înființare am adunat un număr modest de servere CS/CSGO de cea mai înaltă performanță găzduite de KROND și alte firme cu renume din domeniu. Unde ne puteți găsi?forum: https://evict.rofacebook: https://facebook.com/evict.rosteam: https://steamcommunity.com/groups/evictrogametracker: http://gametracker.com/clan/evict Așteptăm părerile voastre!
 10. Filip Cristian

  Parere BOOTER Comunity

  Am fost fondator pe booter.ro acum multi ani in urma, acolo am inceput sa fac teme pentru ipb, insa arata cu totul altfel, acum arata jalnic. Totusi, cum ai pus mana pe domeniu?
 11. Filip Cristian

  Script teamspeak

  Asta e doar inceputul.
 12. Filip Cristian

  Păreri cyberz.ro

  UPDATE! Logo nou + logo de iarna, plus mici update-uri la tema (sidebar nou, update forumlist). Va asteptam in numar cat mai mare!
 13. Filip Cristian

  Video Network

  RidTube Sa ne asteptam si la un PirnHub? Sau altele de genul. Numele siteului este prost ales, parerea mea .. iar aspectul lasa de dorit,insa .. mult succes.
×