Jump to content

Filip Cristian

Members
 • Content Count

  173
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Filip Cristian last won the day on January 22

Filip Cristian had the most liked content!

Community Reputation

65 Excellent

5 Followers

About Filip Cristian

 • Rank
  Senior
 • Birthday 02/07/1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.evict.ro
 • Yahoo
  crs.filip

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  Nottingham

Recent Profile Visitors

3,680 profile views
 1. Filip Cristian

  Prezentare Subnet Romania

  "Yikes", daca pun tema pe latime prestabilita o sa fie nasol, abia atunci. Se vede mult mai rau pe un monitor lat o tema cu latime fixa, probabil o sa se vada jumatate de ecran forum, jumatate background, ceea ce e o prostie pe care o faceti toti. O sa iau in considerare ceea ce ai zis cu box-shadow, initial am vrut sa il scot si eu, dar am zis sa il las totusi, nici pe mine nu ma prea incanta.
 2. Filip Cristian

  Prezentare Subnet Romania

  Pe langa suportul pe care o sa il acordam tuturor celor care au nevoie, toti utilizatorii o sa poata participa la o serie de proiecte la care am inceput deja sa lucram. Prin aceste proiecte vrem sa adunam si sa legam o echipa cat mai buna, echipa din care pot face parte oameni cu abilitati in diferite domenii, nu ne axam doar pe un singur lucru. Pentru inceput va invitam sa va creati un cont, sa raspanditi site-ul mai departe si sa ne ajutati la dezvoltarea comunitatii. Planuim sa implementam si un market, loc de unde puteti achizitiona tot ceea ce va fi creat sub marca subnet (template-uri, teme, scripturi, etc.), insa acest lucru depinde de impactul pe care o sa il avem si de statisticile forumului (membri inregistrati, activitate), deci -> Register - https://subnet.ro/ Multumim!
 3. Filip Cristian

  Păreri ELITEGAMES România?

  Arata bine, imi place, chiar daca meniul nu iti apartine, dar muta logo-ul de acolo, strici tot headerul cu pozitionarea aia.
 4. Filip Cristian

  Păreri comunitate NEXS.RO

  Evict v2
 5. Filip Cristian

  Părere ELITEGAMES - România

  Nu e vorba doar de gradient, oricum luna viitoare o sa dispara forumul asa ca nu imi fac probleme. Faceti cheta de pe acum sa platiti gazduirea, salut.
 6. Filip Cristian

  Părere ELITEGAMES - România

  Another shitty forum made by the same shitty man called sixty. Evict v3 va numesc.
 7. Filip Cristian

  Bug userinfo , cum il po rezolva ? URGENT !

  Delete all that shitty forum, asta e solutia, doar la copiat sunteti buni.
 8. Filip Cristian

  Parere BOOTER Comunity

  Am fost fondator pe booter.ro acum multi ani in urma, acolo am inceput sa fac teme pentru ipb, insa arata cu totul altfel, acum arata jalnic. Totusi, cum ai pus mana pe domeniu?
 9. Filip Cristian

  Script teamspeak

  Asta e doar inceputul.
 10. Filip Cristian

  Păreri cyberz.ro

  UPDATE! Logo nou + logo de iarna, plus mici update-uri la tema (sidebar nou, update forumlist). Va asteptam in numar cat mai mare!
 11. Filip Cristian

  Video Network

  RidTube Sa ne asteptam si la un PirnHub? Sau altele de genul. Numele siteului este prost ales, parerea mea .. iar aspectul lasa de dorit,insa .. mult succes.
 12. Filip Cristian

  Părere tema 3.4.x (10%)

  Modifica resizer-ul din chat (culoarea); Schimba fontul (pune un font adevarat, nu jegul ala); Rezolva bug-ul in meniu, ai niste separatoare in dreapta care nu sunt destul de lungi.
 13. Filip Cristian

  Pareri DarkMind

  Aceeasi tema peste tot, dar pe alte culori. As putea spune ca sunt sute de forumuri ca al tau. Incearca sa iesi in evidenta cu ceva mai frumos, ca daca faci ce face toata lumea, nu o sa ajungi nicaieri. Degeaba tii forumul deschis 10 ani, daca bate vantul, intelegi?
×