Jump to content

Artick

+Helpers
 • Content Count

  472
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Artick last won the day on November 16 2019

Artick had the most liked content!

Community Reputation

39 Excellent

About Artick

 • Rank
  Membru
 • Birthday 03/11/2001

Contact Methods

 • Website URL
  pro-gamers.ro

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  București

Recent Profile Visitors

9,379 profile views
 1. Sunt liniile de la adidas Tema este făcută de JunkyDesign. Mulțumesc tuturor pentru păreri!
 2. Salut, @gaby Vreau și eu să-mi schimbi și mie numele din Kovac înapoi în Artick, am revenit la vechiul nickname definitiv. Mersi
 3. Salut, am reluat activitatea warsn.ro Momentan nu e 100% gata, am terminat parțial doar forumul. Vreau și eu păreri și sugestii - despre temă, structură etc. P.S.: Să nu aud d-alea cu comunități fantomă că nu mai suntem în 2015. Mersi frumos.
 4. Ce am făcut eu când am intrat pe site-ul tău: Am intrat pe worldgame.ro, respecitv pe index, am auzit muzică, am dat X și te-am înjurat. Am zis să încerc a 2-a oară. Am dat repede pe forum și acum regret. Temă copiată din toate părțile, buguită, categorii trase la imprimantă, greșeli gramaticale și altele. Sper că te va ajuta feedback-ul meu și poate încerci să remediezi, dar cel mai probabil vei înjura codat să nu iei warn ca turbatu' pe aici.
 5. La ce te referi? Ultima postare e chiar astăzi... Sunt știri utile la zi.
 6. E prima oară când văd că pățește cineva chestia asta, o să fie rezolvat pe viitor. Dacă chiar te interesa să-ți dai cu părerea puteai da pe butonul de "Advanced" și selectai să intri, asta dacă ai încredere, desigur.
 7. Salut, De câteva luni am lansat un nou proiect destul de serios, din punctul meu de vedere, și anume http://www.desprefotbal.eu/ Un site unde sunt postate știri despre fotbalul românesc cât și cel european. Țin să menționez că e un site dedicat doar fotbalului, nu și altor sporturi. Website-ul folosește Wordpress - platformă total gratuită, deci nu necesită nicio licență. Mai multe detalii nu am, aștept păreri de orice fel - chiar și negative, toate sunt bine venite
 8. E un simplu club unde dezbatem diferite subiecte dc nu Apropo, bine ați venit @Courage și @Alexandru C.
 9. Cam liniste pe aici, hai sa trezim clubul!
 10. @th3#afk @Whiskey Gtv Bun venit noilor membri!
 11. Culorile nu se imbina absolut deloc, e oribila tema, succes
 12. Imi aduc aminte cand plecase @Alexandru C. si am facut eu tema si eram Administrator, atunci cand nu mai exista csrullz.ro si .com avea cate 1000 de membri. Faine vremuri.
×
×
 • Create New...