Jump to content

Kovac

+Helpers
 • Content Count

  468
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Kovac last won the day on August 20 2017

Kovac had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

About Kovac

 • Rank
  Membru
 • Birthday 03/11/2001

Contact Methods

 • Website URL
  widers.ro

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  București

Recent Profile Visitors

8,977 profile views
 1. Kovac

  Parere comunitate Worldgame

  Ce am făcut eu când am intrat pe site-ul tău: Am intrat pe worldgame.ro, respecitv pe index, am auzit muzică, am dat X și te-am înjurat. Am zis să încerc a 2-a oară. Am dat repede pe forum și acum regret. Temă copiată din toate părțile, buguită, categorii trase la imprimantă, greșeli gramaticale și altele. Sper că te va ajuta feedback-ul meu și poate încerci să remediezi, dar cel mai probabil vei înjura codat să nu iei warn ca turbatu' pe aici.
 2. La ce te referi? Ultima postare e chiar astăzi... Sunt știri utile la zi.
 3. E prima oară când văd că pățește cineva chestia asta, o să fie rezolvat pe viitor. Dacă chiar te interesa să-ți dai cu părerea puteai da pe butonul de "Advanced" și selectai să intri, asta dacă ai încredere, desigur.
 4. Salut, De câteva luni am lansat un nou proiect destul de serios, din punctul meu de vedere, și anume http://www.desprefotbal.eu/ Un site unde sunt postate știri despre fotbalul românesc cât și cel european. Țin să menționez că e un site dedicat doar fotbalului, nu și altor sporturi. Website-ul folosește Wordpress - platformă total gratuită, deci nu necesită nicio licență. Mai multe detalii nu am, aștept păreri de orice fel - chiar și negative, toate sunt bine venite
 5. E un simplu club unde dezbatem diferite subiecte dc nu Apropo, bine ați venit @Courage și @Alexandru C.
 6. Cam liniste pe aici, hai sa trezim clubul!
 7. @th3#afk @Whiskey Gtv Bun venit noilor membri!
 8. Kovac

  Pareri Tema NewProject

  Culorile nu se imbina absolut deloc, e oribila tema, succes
 9. Kovac

  Pareri Csrullz.com

  Imi aduc aminte cand plecase @Alexandru C. si am facut eu tema si eram Administrator, atunci cand nu mai exista csrullz.ro si .com avea cate 1000 de membri. Faine vremuri.
 10. Filmul? Am auzit, dar nu l-am vazut.
 11. Iti multumim ca ne sustii, @gaby! @saul suntem cam putini, si nu cred ca joaca cineva de aici Fallout, din pacate Poate in viitor iti vei gasi partener de joc.
 12. Acesta este primul topic deschis in cadrul clubului The Samethiefs Aici se vor discuta chestii total random, ceea ce inseamna ca nu se va dezbate un subiect anume. P.S. Bun venit tuturor noilor membri!
×