Jump to content

Kovac

+Helpers
 • Content count

  446
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Kovac last won the day on November 12 2016

Kovac had the most liked content!

Community Reputation

30 Excellent

About Kovac

 • Rank
  Membru
 • Birthday 03/11/2001

Contact Methods

 • Website URL
  imkovac.cf
 • Yahoo
  necr0skill

Profile Information

 • OS
  Windows 10 x64
 • Location
  București

Recent Profile Visitors

6,132 profile views
 1. Nu mai am nevoie, il configurasem doar pentru 5ghz nu si pentru 2.4 (avea tel din caramida din anii '70) si la iPhone e 5ghz (in cazul meu) si nu am crezut ca se va intampla asa tragedie, ms de ajutor. Puteti inchdie topicu'
 2. Salut, scurt si la obiect: cuiva de la mine din familie nu-i apare sa se conecteze la Wi-Fi, pur si simplu apar toti ceilalti dar eu n-apar. Tin sa precizez ca am un router de la DIGI. Sper sa ma ajutati, v-as fi recunoscator. Nu prea stiu termenii si d-aia folosesc limbaju' asta de balta, chiar nu le am.
 3. Parere www.csdevilz.com

  O veche temă de a mea folosită de Widers şi Wars (furată) stricată la maxim, un forum de cocalari, fără supărare, dar cam ăsta e adevărul. Totuşi succes cu tentativa de forum care nu va rezista. Tema mea postată de tine. Ziceam de el, nici tu nu eşti departe.
 4. Și topicuri la fel. Forumul e incomplet, așa mi se pare. Prea multe în sidebar, arată urât: http://prntscr.com/excro2 Succes.
 5. Un parteneriat cu o firmă / o comunitate mai mare și unul serios nu strică, dar nu parteneriate cu bannere mici în footer, alea-s prostii. Forumul e oribil, succes.
 6. Prezentare InTrUsU

  Bun venit!
 7. Review Global-Games

  În cazul ăsta poți face ceva original pe placul tău. Desigur, cu o echipă sau folosindu-te de experiența ta.
 8. Review Global-Games

  Contează și originalitatea dacă vrei să ai o reputație cât mai decentă. Forumul arată rău și cu tema aia copiată.
 9. Păreri DarkWars.Ro

  Topicul ăsta: https://darkwars.ro/forum/topic/680-noua-interfață-a-comunității/ - m-ați copiat, respect! Culorile nu se îmbină, un grad cu shadow altu fără, chestii copiate din tema lui Shady etc.
 10. DarkMind România - Reviews

  exact. benoclează-te mai bine ce te ofensezi? nu am zis că e copiat, am zis că mă duce cu gândul la area-games, calm.
 11. DarkMind România - Reviews

  Logo-ul trebuie schimbat, zic eu. http://prntscr.com/emylah - eu zic că mai ok ar arăta fără background la acel font awesome dinainte și fără border sus, lasă doar border-bottom cu opacitate scăzută, părerea mea despre forum. Cât despre index, e ok ideea. Îmi aduce aminte de http://area-games.ro/, nu zic că e copiat. Succes!
 12. Portofoliu personal (Andreeas Z.)

  Faine, ține-o tot așa. Unul care gândește și nu face numai avatare.
 13. Dacă-și ia o placă video peste procesor riscă să aibă parte de mare bottleneck, de fapt chiar o să aibă - care zic eu că e păcat să-l aibă.
 14. Pareri despre fdplay.ro

  http://prntscr.com/eiyqvi http://prntscr.com/eiyr2y - mai bine șterge-l. Logo oribil, http://prntscr.com/eiyr7x - serios? http://prntscr.com/eiyrbb - scoate-l de pe centru și încearcă să nu trăiești în trecut (gradele astea arătau bine prin 2010 - nici atunci). Și astea-s doar niște aspecte ce mi-au sărit în ochi, o comunitate profesionistă?
 15. Nu am avut niciodata nici phpBB nici IPS 4, pe widers. Forumul in sine se mutase pe www.widers.ro simplu cu platforma IP.Board 3.4 cu aceleasi statistici, nu am reinstalat, doar am mutat de pe /forum pe widers.ro, pe /forum repet facea @Alex6ndru teste. Nu mai vorbiti aiurea daca nu stiti. Acum forumul e inchis, sper sa nu iau nicio restrictie la sectiunea asta, ma rog, nici ca voi mai avea vreun forum. A fost decizia lui Alexandru s-o inchidem, eu nu-mi mai dadeam interesul si asa a ajuns sa se inchida. Puteti inchide topicul, imi cer scuze iar ca am facut topic aiurea, nu stiam ca se va inchide. Poate ma veti crede neserios, asta e.
×