Kovac

+Helpers
 • Content count

  423
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Kovac last won the day on November 12 2016

Kovac had the most liked content!

Community Reputation

25 Excellent

About Kovac

 • Rank
  Membru
 • Birthday 03/11/2001

Contact Methods

 • Website URL
  imkovac.cf
 • Yahoo
  necr0skill

Profile Information

 • OS
  Windows 10 x64
 • Location
  București

Recent Profile Visitors

4,999 profile views
 1. Geniale, felicitari si tine-o tot asa.
 2. Ok, revin iar cu 2x post. Scuze, dar nu se da 'merge'. Puteti inchide topicul, am vorbit cu cei de la Razer si in urmatorul update la Synapse vor rezolva problema. Este o problema globala..
 3. Ar fi cazul. Pun poza de pe fb ca doar acolo mai e logo-ul acesta (urmareza unul nou pentru wds) - http://prntscr.com/e93bc4 In rest e ok forumul, ceea ce nu-mi place: http://prntscr.com/e93bps, .statistics_head ar fi mers editate, si vedeti butoanele de create account / sign in sau chiar si cand esti logat nu merg (adica astea http://prntscr.com/e93cmg) - trebuie sa apesi cumva anume, si pana gasesti locu unde trebuie iti moare ultimul neuron si iesi de pe forum (vorba vine). Succes cu forumul!
 4. Normal ca ai ban pe forum din moment ce tu aduci afirmatii false si le faci si publice pe chatul forumului. Repet, ce legatura are Widers cu neatentia ta si sa nu luam in calcul ca esti unul dintre cei mai mari tepari din Romania. Ca sa nu iau warn, chiar daca sunt administrator pe forumul ala imi dau si eu cu parerea. Excelent forum, mentenanta va tine maxim 3 zile. Puteti urmari progresul aici - https://widers.ro/progres_mentenanta
 5. @grande_ecks da frate, tot eu sunt imatur. I-am spus ca nu am nicio legatura cu forumurile si ca devine enervant cu nulled-ul lui si ma face copil. Eu ce sa mai zic? Ma abtin sa nu decurgem la altele. Chiar nu am chef, nu sunt genul. Ai ceva sa-mi zici, ai functia PM pe care o are orice forum nulled pentru copii cum spui tu/licentiat.
 6. Nu adultule, da' te spargi prea mult si devii enervant. Eu nu ma mai ocup cu forumuri nulled ce nu tin mai mult de 3 saptamani. Dar totusi as prefera un forum nulled populat decat un forum ca battlearena mort cu licenta.
 7. Nu stiu eu nimic, din cate poti vedea Seeker a deschis topicul ala. El e proprietarul si el face ce vrea cu domeniul. Puteti inchide topicul, eu nu stiu nimic. Banuiesc ca se va inchide, nu am vorbit nimic cu el dar daca a postat aia puteti inchide.
 8. Am aflat intre timp ca este de la casti sau de la driver (Razer Synapse), m-am informat pe net si nu stiu cum sa rezolv problema, toti au zis sa trimit un tichet la Razer si Razer nu-mi raspund...
 9. Asta vom face. Multumim pentru feedback.
 10. Ok, continui. Nu-i problema. Te rog sa inveti sa te exprimi in lb. romana corect. "Sunteti tepari" astept dovezile cum ca eu am dat in viata mea vreo teapa. Si mai astept si dovezile cu Seeker . Cya.
 11. Ce legatura are widers.ro cu phasefx.ro? Si daca prin absurd ar avea, cu ce drept vii in acest topic destinat parerilor WIDERS (nu PHASEFX) sa aduci astfel de afirmatii? Doamne.. Rezolva-ti nene problemele. Si de unde pana unde Phasefx este inregistrata sub numele de Firstblood Hosting? Si pe deasupra unde sunt dovezile? Nu stiu nimic despre tranzactiile voastre, singurul lucru care m-a deranjat este ca comentezi aiurea in topicul destinat forumului Widers.
 12. Ok, scuze de 2x post dar revin cu actualitati; am instalat Windows 10 x64 crezand ca vine cu driverele bune el, cei drept a venit dar la fel patesc. Am incercat si cu alte casti de la telefon, exact la fel deci nu e vina castilor actuale. Va rog mult sa ma ajutati cei care stiti, mai am putin si chiar cedez psihic.
 13. Toate setarile le-am facut, si la convorbiri era tot Razer Kraken USB [castile pe care le folosesc]. Prea multe batai de cap, cedasem psihic si am instalat alta versiune de pe filelist de Windows 7 x64 fara sp1 si la fel patesc. Problema continua. Setarile sunt facute corect?: http://i.imgur.com/zPIxZf0.jpg Default Communication Device e Headphones (Razer Kraken USB).
 14. Salut, recent am trecut de pe Windows 10 Pro x64 pe Windows 7 Ultimate x64 si am o mare problema. Cand vorbesc cu cineva pe Skype de exemplu nu il aud, dar aud toate celelalte sunete. Si respectivul ma aude pe mine. Acelasi lucru si pe Discord, TeamSpeak 3 etc. Chiar si in Razer Synapse la calibrare patesc sa nu aud. In rest aud absolut tot; clipurile de pe YouTube, sunetele de la Windows (notificari samd). Am umblat prin setarile de la Skype unde am testat daca merge dupa reinstall-urile la driver, setarile sunt facute corect (http://i.imgur.com/CX4MFcS.png) Aveti idee de la ce este? Am instalat driverele (https://www.asus.com/support/Download/14/11/9/2/YuUeNfxTbYDLHQuC/30/) CORECT [insemnand ca am selectat Windows 7 x64, nu am luat de Windows XP de exemplu sau alte greseli de genul], instalarea am efectuat-o corect, am incercat si cu reinstalari, restarturi, nimic. Sper ca ma puteti ajuta in timp util, am nevoie urgenta sa aud cu cine comunic pe TeamSpeak 3 spre exemplu.
 15. Am rezolvat. Nu mai merge să dau edit. Nu am făcut nimic și s-a rezolvat, probabil altcineva a rezolvat sau a fost doar un bug. Dar totuși dacă e lăsați topicul deschis pentru cei cu astfel de problemă.