Kovac

+Helpers
 • Content count

  443
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Kovac last won the day on November 12 2016

Kovac had the most liked content!

Community Reputation

28 Excellent

About Kovac

 • Rank
  Membru
 • Birthday 03/11/2001

Contact Methods

 • Website URL
  imkovac.cf
 • Yahoo
  necr0skill

Profile Information

 • OS
  Windows 10 x64
 • Location
  București

Recent Profile Visitors

5,438 profile views
 1. Și topicuri la fel. Forumul e incomplet, așa mi se pare. Prea multe în sidebar, arată urât: http://prntscr.com/excro2 Succes.
 2. Un parteneriat cu o firmă / o comunitate mai mare și unul serios nu strică, dar nu parteneriate cu bannere mici în footer, alea-s prostii. Forumul e oribil, succes.
 3. Bun venit!
 4. În cazul ăsta poți face ceva original pe placul tău. Desigur, cu o echipă sau folosindu-te de experiența ta.
 5. Contează și originalitatea dacă vrei să ai o reputație cât mai decentă. Forumul arată rău și cu tema aia copiată.
 6. Topicul ăsta: https://darkwars.ro/forum/topic/680-noua-interfață-a-comunității/ - m-ați copiat, respect! Culorile nu se îmbină, un grad cu shadow altu fără, chestii copiate din tema lui Shady etc.
 7. exact. benoclează-te mai bine ce te ofensezi? nu am zis că e copiat, am zis că mă duce cu gândul la area-games, calm.
 8. Logo-ul trebuie schimbat, zic eu. http://prntscr.com/emylah - eu zic că mai ok ar arăta fără background la acel font awesome dinainte și fără border sus, lasă doar border-bottom cu opacitate scăzută, părerea mea despre forum. Cât despre index, e ok ideea. Îmi aduce aminte de http://area-games.ro/, nu zic că e copiat. Succes!
 9. Faine, ține-o tot așa. Unul care gândește și nu face numai avatare.
 10. Dacă-și ia o placă video peste procesor riscă să aibă parte de mare bottleneck, de fapt chiar o să aibă - care zic eu că e păcat să-l aibă.
 11. http://prntscr.com/eiyqvi http://prntscr.com/eiyr2y - mai bine șterge-l. Logo oribil, http://prntscr.com/eiyr7x - serios? http://prntscr.com/eiyrbb - scoate-l de pe centru și încearcă să nu trăiești în trecut (gradele astea arătau bine prin 2010 - nici atunci). Și astea-s doar niște aspecte ce mi-au sărit în ochi, o comunitate profesionistă?
 12. Nu am avut niciodata nici phpBB nici IPS 4, pe widers. Forumul in sine se mutase pe www.widers.ro simplu cu platforma IP.Board 3.4 cu aceleasi statistici, nu am reinstalat, doar am mutat de pe /forum pe widers.ro, pe /forum repet facea @Alex6ndru teste. Nu mai vorbiti aiurea daca nu stiti. Acum forumul e inchis, sper sa nu iau nicio restrictie la sectiunea asta, ma rog, nici ca voi mai avea vreun forum. A fost decizia lui Alexandru s-o inchidem, eu nu-mi mai dadeam interesul si asa a ajuns sa se inchida. Puteti inchide topicul, imi cer scuze iar ca am facut topic aiurea, nu stiam ca se va inchide. Poate ma veti crede neserios, asta e.
 13. Problemă de la Cloudflare, care e pus corect. Nu văd motivul pentru care nu ți-ar mergea Problema nu e globală. Nu eu am pus Cloudflare. O să rezolvăm și asta, ty.
 14. @HazZaRD Am mutat forumul pe www.widers.ro - simplu. Pe /forum testează @Alex6ndru chestii. O să ne ocupăm și de asta
 15. Mai așteptăm păreri, @lewan am ajuns la concluzia asta (de a pune o temă simplă înapoi) văzând că niște comunități destul de mari cât și mici din România copiază Widers - ceea ce nu ne așteptam. Tema este simplă deci nu are ce copia, mai au decât topicurile să le copieze. Cred că știi la ce mă refer. Mulțumim pentru feedback, mai așteptăm!