Jump to content

Sp1dey

Members
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sp1dey

 • Rank
  Ucenic
 • Birthday 09/30/1997

Profile Information

 • OS
  Windows 8.1
 • Location
  Botosani

Recent Profile Visitors

1,423 profile views
 1. @gaby, ma poti ajuta te rog..
 2. Am o problema sau un bug la windows-ul meu, totul incepe cand apas pe o iconita din desktop, nu ma lasa sa apas cu click ul normal, trebuie sa dau click dreapta pe run as administrator ca sa ruleze aplicatia. Iar dupa ce intru, ma spameaza din nou cu aceeasi raspuns ca si in poza asta: https://imgur.com/a/yN9qN How do you want to open this file? Use this application for all .exe files Va rog ajutati-ma ca nu stiu :/
 3. Salut PCH, va rog sa imi spune-ti cum pot sa adaug si eu Hook-ul cu Legenda sau Daca e script sa mi-l spune-ti, multumesc Mult, Las mai jos Poza..
 4. Descarcare (SOS34)-warn-log-1.0.1

  Ma scuzati ca am facut reclama, multumesc ca mi-l-a-ti dat.
 5. Salutare Pctroubleshooting.ro, de ieri am vrut sa descarc Warn Log Versiunea 1.0.1, si nu mi-a mers, si nu stiu de ce am dat se descarc de 2-3 ori, de pe WebFla**, si mi-s-a blocat la ei pe pagina si imi cere sa contactez un administrator, dar nu imi da voie sa dau click pe contact ca tot asa imi apare. Doresc sa-mi descarcati dvs hook-ul ala, ca mi-e nu mi-a mers, Multumesc Mult.(GirlShare sau zippyshare).
 6. Problema Edit My About Me Page.

  Functioneaza acum cum ai zis @Courage, Multumesc. Deobicei se intampla la comunitatile abea deschise si abia instalata platforma, si nu se poate folosi.
 7. Salutare din nou. Cum as putea sa pun un link de la youtube sau de la altceva, de la Edit my Profile -> Profile Information -> Edit My About Me Page. Si sa pun direct link de la youtube cu muzica/documentare/filme etc, sa imi arate direct play cum ar venit, dar sa nu fie asa http://imgur.com/a/yP1Tb , sa arate asa. http://imgur.com/a/Vdj12 de la platforma ipb probabil sau e ceva din setarile din ACP?. Multumesc :).
 8. Cum adaug un Header.psd in forum IPB.

  Si se adauga in .css, nu?, sau unde ar trebui sa fie ele mai exact?, ca cand deschid notepad++ imi apare la un momendat daca dau mai jos, iti dispare aspectu cum era, si iti apare cum ari fii in chineza, si stiu ca acele scripturi este in fisierul .amxx care e copilarea de la un fisier de tip .pwn sau in cazul acesta .css.
 9. Salutare, imi puteti spune va rog cum adaug un fisier .psd in platforma ipb?, adica gen: header.psd sau butoane.psd, Uitati asa arata fisierele: http://imgur.com/a/LbqTF, sau cum ar trebui sa fac?. E tema Redz**x, o stiti toata lumea, unde are probleme la butoanele de la header. Multumesc(Ps: Nu e reclama ce am spus, ca am pus in ***). + Ca comunitatea s-a inchis.
 10. Cum pot adauga Hook language IPB

  Nu merge.. daca ai putea sa mi-l urci pe un upload online..
 11. Salutare, un link de downlondare a Hook Language IPB Adica RO/EN, si instalarea lui... , Multumesc
 12. Adaugare server langa Maientitle

  UP, Chiar nimeni?, scuzati ca e al 3 post.. dar nu mi-a raspuns nimeni inca..
 13. Adaugare server langa Maientitle

  Up, nimeni?..
 14. Scuzati reclama Vreau va rog scriptu pe Sub Maintitle-urile (( http://imgur.com/sWJKlfb )) si unde sa-l pun.. Multumesc, dau +1
×