Jump to content

MinistruLL55@

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MinistruLL55@

 1. Salut PCT, am o problema la bateria unui laptop. Am achizitionat acum o luna de la Emag un laptop Dell Inspiron cu suma de 3.500 de lei. Astazi, am o problema cu bateria. Am windows 10 si la baterie imi scrie 0%(alimentata, nu se incarca), cand aprind laptopu se aprinde ledul 3 secunde si se stinge. Laptopul tine asa, dar vreau sa incarc baterie..... Va rog ajutor.
 2. Nu sti, eroarea aia ca nu am mai intrat de mult pe windows si imi cerea parola, this sistem is protected by a pasword authentification sistem. Tralala, hai pe skype ca e mai bine
 3. Sunt sincer terror,dupa ce apas f2 ma duce la prpblema aia cu securitatea,ti-am zis pe skype de ea. Apropo, acolo zicea ca trb sa scot bateria.
 4. Nu vorbesc de programe gen vegas, existau alte keyloggere, nu toate programele sunt virusate, si eu am san andreas de acolo
 5. Deci sa mor, iei numa virusi de la ei..... ma mir cum au reusit sa deschida iar.q
 6. Salut, nu pot accesa bios, am incercat toate combinatile posibile, ce sa fac? Vr sa spun ca nu am windows disponibil pe laptop
 7. Cea mai buna firma este Krond Solution, http://krond.orgcea mai mare comunitate din romania de pe samp au la ei gazduirea, e ok, il stiu si pe owner, am fost membru pe comunitatea lui.Incearca Krond
 8. Super-Moderator e Global-Moderator si pot primi Co-owneri la cs
 9. Mi-am programat ca cumpar azi DVD de 7 gb si maine il ard cu ala de pe torrent.
 10. Cu el am tot facut si nu gaseste solutie.Ieri 7 ore m-a ajutat si nu am reusit.
 11. Salut, astazi am incercat prin diferite moduri sa imi bag windows 8,e cel de 90 de zile, l-am botat pe stick cu un program si la instalare imi da bkue screen of the death,mentionez ca windossu meu 7 cel vechi ramss pe pc e stricat din cauza unei teme.Spuneti-mi cum sa fac sa scap de blue screen of thedeath sau trucuri sa mearga.
 12. InF2 SI F12,dar in 8 nu,raziel ce imi trb mie?e vina lui gabi,el mi-a at prostia aia.Oricum terror ma rezolva. InF2 SI F12,dar in 8 nu,raziel ce imi trb mie?e vina lui gabi,el mi-a at prostia aia.Oricum terror ma rezolva. M-a rezolvat si cu windows nou pe langa,e cel mai tare terror.
 13. Cum sa il pun ca trb downloadat.pe mine nu ma lasa sa fac nimik.Deschid calculatoru,si cand porneste windows zice plase wait si dupa mi se inchide ecranu.e de la porcaria aia de temaa.si mai arata click-u din cand in cand.
 14. Am instalat un pack care transforma windows 7 in 8 si dupa ce am dat iar restart la pc cand intra la login imi zice please wait dupa se inchide ecranu si trb sa i dati iar restart si nu merge.o idee de rezolvare?
×
×
 • Create New...