Jump to content

Andrey Banu

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Andrey Banu

 • Rank
  User Nou
 1. Andrey Banu

  Banner Adsense În Prima Postare Dintr-Un Thread.

  funcționează, dar îmi este dat peste cap textul din postări: http://s17.postimg.org/oe6o7cyb3/capture_20150523_175832.png EDIT: Am rezolvat, pentru cei care folosesc Deflection și doresc sa faca acelasi lucru, în css sunt necesare doar liniile: .post_body > div.entry-content > ins { float: right; padding: 10px; } mulțumesc gadeas! și nu, nu există aplicații sau hook-uri, am căutat!
 2. Am spus totul în titlu. Doresc să adaug un banner adsense care să apară în prima postare din fiecare thread de pe forum, mă interesează să apară în partea dreaptă a postării, cum era pe indungi înainte parcă. Folosesc tema deflection.
 3. Andrey Banu

  De Ce Nu Functioneaza Read More Pe Blogger?

  Pâi asta este problema, nu funcționează script-ul de readmore altfel nu ar fi apărut postările întregi. EDIT: s-a rezolvat, a fost o problemă a platformei Blogger.
 4. Problema este că orice template aș adăuga, read more nu funcționează, am încercat să șterg read more din template-uri, să adaug eu altul, tot nu funcționează, cred că am epuizat orice sursă Google pentru o posibilă rezolvare și tot nu i-am dat de cap. Adresa blogului meu: http://www.banutekst.ro Folosesc platforma Blogger.
×