Jump to content

Tunning

Members
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tunning

 1. Cumpar cont drakensang minim level 38 dau bine.
 2. Un prieten chiar are telefonul acesta si este multumit de el..
 3. LUMIA, iti recomand cu toata increderea, acum nu mai sunt jocurile alea beta , e bun, merge foarte bine mai ales cu noul update care are cateva lucruri de la android.
 4. Nu e chiar reusita tema, in rest organizarea e buna.
 5. La urma e putin nu mai pot de ras "intra in ea ca in branza"
 6. Descriere produs: Steam cu toate cs (CS.GO, CS 1.6 etc.) + inca 1 joc cumparat. Dovezi că sunteți în posesia produsului: ofer si partajare pe skype / video. Preț de vanzare: 10 euro cu tot cu cs.go si 1.6 nu imi merg asa ca... Alte mențiuni: pm
 7. Nokia lumia, trebuie sa incerci.
 8. Dupa ce ne-am bucurat gandindu-ne la viitoarele procesoare AMD cu arhitectura Zen si 16 sau chiar 32 nuclee, a venit momentul sa revenim la realitate. Si, cel putin la inceput, aceasta ne va aduce simple modele quad core. Pentru ca patru nuclee si 8 MB L3 cache alcatuiesc o unitate Zen. Adica AMD va realiza toate CPU-urile sale din viitoarea arhitectura pe baza acestor unitati quad core. Si desi teoretic va fi posibila dezactivarea individuala a nucleelor si a unei parti din memoria cache, cel mai probabil vom vedea multipli de patru in segmentele unde este nevoie de putere. Pentru ca asa va fi mai simplu, ajungandu-se fie la modele eficiente electric, fie la modele performante. Insa aceste unitati nu trebuie confundate cu modulele Bulldozer. Pentru ca cele patru nuclee componente nu-si impart nimic altceva decat memoria cache L3. In rest sunt nuclee complete, ca la Intel. Si ca sa clarifice si mai bine acest fapt, AMD ne-a oferit si diagrama acestor nuclee. Fiecare are cate o componenta pentru calcule cu numere intregi (cu 50% mai buna ca la Excavator) si una pentru calcule cu virgula mobila (de doua ori mai capabila decat cea de la Excavator), si 512 KB L2 cache. Totul ca performanta single thread sa fie cat mai mare. Iar procesul tehnologic de 14 nm FinFET va ajuta la eficienta electrica.
 9. HTC a anuntat anul trecut in luna octombrie update-ul Lollipop pentru HTC One Mini 2. Intre timp, dupa 8 luni de intarziere, update-ul inca nu a ajuns si mai mult de atat, intarzie. HTC a anuntat pe Twitter ca update-ul va mai intarzia din cauza unor probleme de stabilitate. Vor sa optimizeze mai bine update-ul pentru acest telefon, lucru pentru care va intarzia.
 10. Niste 150x250 + NewBlur & NickName [ART TAG] ©@SHADYART
 11. Prea simplu prea ca la tara, pentru un default merge.
 12. Ma cam gandesc si la aplicatii sk restu sti..? Sa ma uit de un windows 8.1
 13. Credeti ca daca am un laptop care a venit cu ubuntu si bag mac os pe el o sa mearga mai bine ca si cu windowS>??
×
×
 • Create New...