Jump to content

Marian97

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Marian97

 1. Salut, Am nevoie de un designer pentru un site, un site foarte serios de iT, avem nevoie de un designer căruia în fiecare lună îi vom da de lucru câte puţin. Modalitatea de alegere a designerului. Site-ul meu este BetiT (search Google, nu vreau să mă probleme pe acest forum) Şi pentru a alege designerul site-ului am să vă rog să postaţi câte o creaţi în photoshop cu un cover facebook pentru site-ul BetiT. Logo site, în caz de vă trebuie: https://www.betit.ro/wp-content/uploads/2015/12/Betit-_Transparent-Background_-01-01.png Nu este neapărat să folosiţi acest logo, vreau să faceţi strict cu vreţi, vreau să văd cum lucraţi. De exemplu mie îmi place coverul acesta, care este pentru un alt site, puteţi face şi ceva în gen. VOI PLĂTI CEA MAI BUNĂ LUCRARE + ÎL VOI ALEGE CA DESIGNER PE CEL CARE FACE CEA MAI BUNĂ LUCRARE CARE ÎMI PLACE MIE ŞI CELOR DIN STAFUL BetiT
 2. Salut vreau să cumpăr reclama pentru un site iT. Cerinţe: - Cei interesaţi să posteze aici înainte de PM, altfel nu răspund. - Site-ul să aibă minim 5 - 6 luni. - Preţul să nu fie mai mare de 3/5 euro paypal. - Poate fi şi forum dar să fie ceva legat de iT/gaming. - Site-ul să fie de ninsa iT/gaming. Cu alte detalii vă pot ajuta mai jos, postaţi.
 3. Ok, multumesc, am sa schimb Home Page ca cel Beta.
 4. Ce aduce nou aceasta comunitate? Pariez ca mai mult de 2 - 3 luni nu va rezista fara sa aduce ceva nou, ceva de afara. Zilnic apar comunitati ca ciupercile dupa ploaie.
 5. Mersi pentru raspuns, chiar am venit cu cateva modificari la Beta, poti sa verifici sa imi mai spui o parere?
 6. Salut, Am un site al cărui HomePage, este cam vechi şi se pare că poate fi puţin modificat printr-o actualizare foarte bună a temei. Aş vrea să îmi spuneţi care dintre aceste două pagini vi se par mai atrăgătoare. 1. http://www.betit.ro/ 2. http://www.betit.ro/beta/ Vă rog să lăsaţi la comentarii care dintre cele două vi se par mai atrăgătoare şi dacă se poate şi motivul pentru care pagina pe care aţi ales-o vi se pare atrăgătoare. Dacă aveţi sugestii pentru pagina "Beta" vă rog spuneţi tot la comentarii, vrem să facem un site pe placul tuturor, iar această comunitate reprezintă un mare ajutor în îndeplinirea acestei misiuni. Vă mulţumesc.
 7. *UP! Văd că nimeni nu mai postează pe aici, îmi pare rău că postez a doua oară, dar cred că să cam pierdut din popularitatea subiectului aşa că cu mi de scuze pentru moderatori, fac acest UP, acesta va fi şi ultimul, pentru că dacă nimeni nu mai postează aici am să vă rog să închideţi acest topic în 2 - 3 zile, pentru că am să caut şi în altă parte o oportunitate de colaborare şi dacă voi găsi ceva, va fi şi anunţ aici şi va fi o confuzie. Vă mulţumesc.
 8. Un print, ceva? Update: Este ceva de genul? http://www.sevenforums.com/attachments/tutorials/195515d1327780110-pointer-show-location-ctrl-key-enable-disable-ctrl.png Update 2: Daca da, vezi rezolvarea la Larry
 9. Cum zici tu dar eu ma refeream la antivirus premium.
 10. Dacă dai un ban, de ce să nu ai tot tacâmul?
 11. Bun asa, si peste 6 luni va aparea iar o campanie ca aceasta, deci daca esti putin destept ai antivirus premium gratuit.
 12. Voi trece la Windows 10, s-a făcut prea mult tam tam, vreau să văd dacă e ceva de capul lui, până acum nu am testat de cât o versiune veche la Tehnical Preview, dar apoi nimic pentru a nu strica "surpriza". Apropo, citeam zilele astea pe un site de iT din România, cică Cortana nu va fi disponibil şi pentru romanii. Asta deoarece Cortana nu ar fi "bună" pe limba romană. Dar sper că totul să fie doar un zvon.
 13. guest post-urile, sunt gratuite atâta timp cât au scopul doar de a informa fără a avea vre-un interes publicitar. În schimb dacă vrei advertorial scris de tine, este cu plată, însă nu vreau să schimbăm subiectul aici, vreau să vorbim de cea ce mă interesează acum. Te rog trimite mesaj la contact@betit.ro, pentru orice fel de negociere. Mulţumesc pentru interes.
 14. Salut site-ul meu este www.betit.ro, am o vechime de un an, http://pctroubleshooting.ro/ este "martor" acestui schimb, este un site mult mai mare, mă poate face preş, dacă aş da ţeapă, tu îmi poţi face reclamaţie pe toate forumurile, şi să fi sigur că nu vreau aşa ceva, vreau betit.ro, să fie un site bun. Deci sigur vei primi banii, dacă nu crezi intrăm pe skype într-o conferinţă cu un alt scriitor de pe betit.ro, cu care nu am mai vrut să continui din cauză că el nu avea timp să îmi scrie articole şi nici nu le făcea aşa cum vream eu, nu prea avea experienţa de loc... aşa că a trebuit să mă reorientez repede. Aştept şi eu de la tine un demo, sau dacă ai mai scris pe undeva să îmi dai să văd. Mulţumesc.
 15. Despre cum puteţi vedea şi în titlu caut scriitor pe un site de iT, site-ul are conţinut românesc, mai jos am să vă prezint avantajele şi "regulile" pe care le poate avea un potenţial scriitor. Avantaje: Plata lunară la 21 de articole postate. - 10 euro.Banner 125x125 pe toată perioada în care scrie la noi. (orice site, nu ne interesează poate să îl vândă la cineva, şi să îşi ia banii)Are voie să posteze un articol de tip advertorial, lunar. (articolul de tip advertorial nu va intra în cepe 21 de articole standard)Sâmbătă + Duminică liber.Va posta articolele direct din panoul lui de control, fără să fie necesară trimiterea prin mail, etc.Când nu poate să scrie pe site îmi poate spune cu o zi înainte, eu voi fi înţelegător şi îi voi permite o absenţă de până la o săptămână (de pânde de problemă, poate şi mai mult, sau mai puţin).Reguli: Să scrie zilnic, de luni până vineri (urmăriţi şi punctul 6, de mai sus).Să folosească softul AutoCorect, un soft care îi detectează greşelile gramaticale şi pune diacritice automat la cuvinte.Să îşi citească articolele înainte de publicare, pentru că programul AutoCorect totuşi nu este om.Conţinut original - bine înţeles, se poate inspira din alte site-uri pentru că nu poate inventa articole, sau cine ştie ce trăsnăi.Persoană să aibă cel puţin 14 - 15 ani.Pentru cei care vreţi să aflaţi site-ul îl voi pune la cerere, site-ul are o thema cumpărată de pe themeforest, nu este nimic piratat. Venitul din site nu este stabilit de o cifră, se schimbă de la lună la lună, dar, dacă pe site vin mai mulţi oamenii avem mai mulţi banii, aşa că dacă eu şi scriitorul postăm articole de calitate, vom avea de câştigat amândoi pentru că îi voi mări şi lui "salariul". Momentan pe site vin zilnic între 500 - 600 vizitatori, dar nici aici nu putem da cifra exactă. Aştept oferte mai jos, aştept oamenii serioşi, voi vorbi cu ei pe skype, sau facebook. Dacă sunt mai mulţi le voi cere la toţi câte un "demo", sau un portofoliu, care este mai bun, va fi luat, însă nu prea văd să fie foarte căutat acest tip de prestări servicii, aşa că dacă vă venii cineva voi avea noroc. O zi bună, aştept mesaj de la cei interesaţi. Multumesc.
 16. Stiu ca acum comentez inafara subiectului dar, sa sti ca din fericire da. YouTube fiind un site de filmulete, numai avatare miscatoare ne mai trebuia noua acum , ele ar distrage atentia celui care priveste un video. Parere mea!
 17. Probabil este un mod phpBB sau un style, asteapta sa vina cineva mai priceput in phpBB si iti va raspunde.
 18. Ar trebuii sa mearga prin USB, incearca sa instalezi driverul imprimantei, si sa verifici USB-ul, incearca sa muti in alt slot USB.
×
×
 • Create New...