Alkatraz

Veteran
 • Content count

  471
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Alkatraz last won the day on October 11 2015

Alkatraz had the most liked content!

Community Reputation

30 Excellent

1 Follower

About Alkatraz

 • Rank
  Membru
 • Birthday 05/02/2001

Profile Information

 • OS
  Windows 10 x64
 • Location
  localhost
 • Interests
  IP.Board

Recent Profile Visitors

3,883 profile views
 1. Salut. Vreau sa fac un upgrade PC. Dar sunt inca indecis daca sa-i fac upgrade sau sa cumpar altul(sa-l fac pe piese). Configuratia actuala: Procesor AMD Athlon II X2 255 Placa de baza Gigabyte GA-MA770T-UD3 Ram 2 GB + 4 GB (6 GB) DDR3 Placa video AMD Radeon HD 5670 Hard disk 500 GB Sursa Corsair VS550 Si ma gandeam sa schimb procesorul cu asta http://www.emag.ro/procesor-amd-fx-x6-6100-3300mhz-14mb-socket-am3-box-fd6100wmgubox/pd/DJXW5BBBM/ sau asta http://www.emag.ro/procesor-amd-fx-x6-6300-3500mhz-14mb-socket-am3-fd6300wmhkbox/pd/E4K4KBBBM/, sa scot placuta de 2 gb ram si sa pun una de 4(am 4 sloturi de ram dar nu stiu daca sa o mai pun si pe cea de 2), placa video inca nu m-am hotarat si posibil sa adaug un ssd de 128 de GB. Astept parerile voastre.
 2. Mai ai de lucrat la tema. La cum arata poti avea doar servere de cs in comunitate.
 3. Da-mi add pe skype: live:andrei.tulpan
 4. Da-mi add pe skype: live:andrei.tulpan
 5. Mai ai de lucrat la index si la tema. Si cum a zis si Needless doar atatea subforumuri ai?
 6. Intra aici: https://help.steampowered.com/ro -> Contul meu
 7. Dupa ce a postat Alexandru C. sigur si primul este fake. Nu ai cum sa nu stii numele tarii tale, mai ales ca cei din acel videoclip au si buletin.
 8. O sa gasesti foarte greu un parteneriat de genul. Dar cum platesti host-ul la serverul de samp eu zic ca poti plati si un webhost. Iti dau exemplu de firma BTS unde cel mai ieftin host este de 1.99 euro. Da stiu ca mai este si cel de 0.99, dar scrie doar la plata pe un an. Si daca o sa cauti pe acest forum o sa gasesti destule firme de hosting.
 9. Eu recomand Dropbox.
 10. Nu, daca are aia cu user-ul sus nu inseamna ca e ipb 4. Daca vrei sa te convingi intra pe forumul lor si vezi ca ruleaza IPB 3.4.9
 11. <!-- TEAMSPEAK WIDGET START --> <div class="global-tswidget"> <div><div> <a href="ts3server://ts3.owned.ga"> Establish connection </a> </div></div> </div> <!-- TEAMSPEAK WIDGET END --> Sterge astea. Imaginea poate sa fie si in css nu trebuie sa fie neaparat acolo.
 12. Tema este jalnica. -Ai incercat sa adaugi unele lucruri care nu au fost puse bine sau ai uitat css-ul. -Logo-ul arata foarte urat fara banner_bg. -Nu stiu de ce adaugi parteneri in partea de jos. Arata foarte urat partea cu partenerii si nu te ajuta cu nimic. Daca ai un partener serios gen o firma de hosting o poti adauga in sidebar. -F_icons foarte urate. -Game tracker in sidebar pus gresit. -Userinfopane total alandala -Group icons urate, trebuie ceva simplu. -Si index-ul la fel de urat. Trebuie ceva simplu cu un background si cateva butoane daca vrei sa mai adaugi cate ceva o poti face dar sa fie cat mai simplu.
 13. Ai copiat userinfopane de undeva si au ramas link-urile de acolo.
 14. Este tema celor de pe evils.ro