Jump to content

Rochester.

Members
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Rochester.

 1. Salut, cineva de pe acest site are o idee cum as putea popula o comunitate cu un server de SA-MP? Contra-Cost desigur, dispun de o suma de 150-200 lei.
 2. Salut, am Windows 8.1 si nu stiu cum s-a intamplat ca am ramas fara fisiere prin care pot sa le deschid cu notepad, de tip ".txt", toate sunt cryptate. S-a pus o poza automata pe desktop, iar mesajul este: What happened to your files? All your files were protected by a strong encryption with RSA4096 Stie cineva cu pot rezolva?
 3. Salut, am Windows 8.1 PRO x64, vreau sa trec la Windows 10 HOME AND PRO x64. Credeti ca merita? Windows 10 este mult mai optimizat decat Windows 8.1? Consuma ceva resurse mai putine zece-le? Pe: 6GB RAM, Intel Pentium CPU B960 2.20GHz (2 nuclee), AMD Radeon HD 7400M Series.
 4. Rochester.

  Toate fisierele PC-ului au fost criptate (RSA4096)!?

  O fata, s-a uitat la niste seriale online pe laptop-ul meu, si stim cu totii cum sunt site-urile de filme/seriale, cand dai un click si te baga in toate rahat-urile reclame si asa mai departe. Securizati-va cont-ul de facebook cu numarul te telefon (daca folositi), un prieten la fel a patit, numai ca la el a fost mai rau, au adaugat aia imagini dubioase si toti de acolo au crezut ca el a postat, si asa i s-a stricat imaginea fata de ceilalti. Un Recovery nu ar merge sa ma salveze... ?
 5. Rochester.

  Toate fisierele PC-ului au fost criptate (RSA4096)!?

  Si daca dau un scan cu "Malwarebytes" nu e mai simplu?
 6. Salut, stie cineva daca un video sters de pe Facebook mai poate fi recuperat daca inca mai am link-ul de la video-ul respectiv? Video-ul eu l-am postat, si l-am sters din greseala, si presupun ca cei de la Facebook mai au aceasta archiva a video-ului, doar link-ul de la video il mai am acum, care nu merge deoarece video-ul este sters.
 7. Rochester.

  Vand cont Steam (cs:go, gta 5, tf2)

  Vand Cont Steam cu jocurile: - Counter-Strike: Global Offensive - Grand Theft Auto V - Team Fortress 2 PRET: 200 RON Transfer Bancar doar la BRD. Pentru mai multe detalii PM, nu dau teapa, si nu caut nici-un prost sa-l fraieresc pentru 200 RON.
 8. Rochester.

  Ideei promovare comunitate gaming?

  Mai astept si alte ideei.
 9. Rochester.

  Problema permisiune imagine HTML Code IPB?

  La fel: "You are not allowed to use that image extension on this community."
 10. Salut, nu pot posta pe forum o imagine de tip "HTML Code" deoarece primesc mesajul: You are not allowed to use that image extension on this community. Cum pot rezolva aceasta problema?
 11. Rochester.

  Problema permisiune imagine HTML Code IPB?

  Am incercat sa fac si eu asta acum, am copiat link-ul imaginii, dar cand ii dau pe Post, imi zice "You are not allowed to use that image extension on this community.".
 12. Rochester.

  Problema permisiune imagine HTML Code IPB?

  <a href="http://www.game-state.com/93.119.25.137:7777/"><img src="http://www.game-state.com/93.119.25.137:7777/560x95_FFFFFF_FF9900_000000_000000.png" alt="www.Game-State.com" style="border-style: none;" /></a>Cod HTML pentru banner, la asta ma refer, check: http://www.game-state.com/93.119.25.137:7777/banner/
 13. Salut, daca eu ofer Hotspot unui alt dispozitiv prin Wi-Fi, acea persoana de pe dispozitivul lui imi poate extrage din telefon date? Cum ar fi, mesaje de pe facebook, mesaje de pe whatsapp, parole.. si asa mai departe?
 14. Rochester.

  Animate - Bar problem.

  Am rezolvat, mersi mult!
 15. Rochester.

  Animate - Bar problem.

  Salut, stiti bara teme-i Animate? Bara pe care se afla butoanele de "Home, Forums, Members ..etc", cum o dau mai in jos? Am adaugat un logo si logo-ul vine peste acea bara, am nevoie de mai mult spatiu..
 16. Rochester.

  Animate - Bar problem.

  A mers, dar acum celelante bari nu se dau in jos, si se supra-pun.
 17. Rochester.

  Animate - Bar problem.

  Daca nu stiti cum arata tema, o aveti aici -> http://www.ipsfocus.com/premade/animate/
 18. Rochester.

  Animate - Bar problem.

  Fara add-uri sau altceva, vreau rezolvarea aici.
 19. Rochester.

  Animate - Bar problem.

  Nu este online.. Pe xampp modific.
 20. Rochester.

  Idei nisa pentru un nou site?

  Salut, vreau sa-mi creez un site si nu m-am decis inca din ce domeniu sa faca parte IT, Informatii, Gaming, Anunturi..etc. N-am nici-o idee. Voi ce-mi recomandati? Vreau sa fie si ceva cautat.
 21. Rochester.

  Ce Liceu Sa Aleg (Marina Sau Auto)?

  Salut, urmeaza sa termin clasa a8-a sa sustin examenul de capacitate si sa intru la un liceu. Am 2 profile care cred ca mi-se potrivesc dar nu stiu inspre care sa ma indrept. Liceul de Marină (Navrom) s-au Liceul Auto! La Liceul de Marină am de ales intre: - Electrician sau Mecanic pe vapor La Liceul Auto am de ales intre: - Electronica automatizari s-au Mecanic. Ce sfat imi oferiti?
 22. Rochester.

  Vand Domeniu Ultimategame.ro

  Salut, dupa cum se observa vand domeniu (ultimategame.ro) gazduit la krond.org (sper sa nu se considere reclama). Domeniul expira pe: 14.01.2016. Domeniul este gazduit la o firma serioasa, nu ve-ti intampina nici-o problema cu el. Pret: 30-35 Lei. (Negociabil) Dovada ca domeniul imi apartine:
 23. Salut, cum pot pozitiona un text in jos? Tag-ul "Down" nu l-am gasit. Eu am reusit sa-l pun jos, dar am umplut .html-u de: <br />
 24. Cand adaug o fotografie noua pe facebook nu stiu de ce ii scade claritate. Nu mult, dar se observa si ma deranjeaza asta. In PC se vede foarte bine, si pe facebook scade claritatea. Repet: nu mult, dar se observa diferenta.
×