Jump to content

Popescu Stefan-Catalin

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Popescu Stefan-Catalin

 • Rank
  User Nou
 1. Mi-am schimbat marca si modelul telefonului si pe desktop in programul Magazin play la setari imi apare vechiul model de telefon. Cum pot schimba modelul telefonului din setup de pe desktop pentru ca noile programe sa se instaleze pe noul model de telefon si nu pe vechiul model de telefon?
 2. A aparut Downloading ... Do not turn off Target!!! si a ramas asa pe ecran. Ce trebuie sa fac mai departe?
 3. Bună ziua! Am apăsat pe cele 3 butoane și îmi apare sigla Samsung, dar cum eliberez butoanele se restartează la fel ca și până acum fără încetare și nu intră în meniu. Se mișcă doar până apare litera S și se restartează. Nu vrea să respecte instrucțiunile din filmulețul pe care mi l-ați trimis. Nu știu ce să îi mai fac.
 4. Bună ziua! Am un telefon Samsung Galaxy S1 I9000 l-am cumpărat din magazin în urmă cu câțiva ani. De vreo lună de zile mi se restartează în continuu fără să mai intre în meniu. Am cumpărat baterie nouă, astăzi 23.02.2015 din magazin specializat cu factură și garanție. Am pus telefonul mobil în priză și am lăsat bateria să se încarce complet. După încărcare am pornit telefonul mobil. Se restarteaza la fel ca și înainte. Ce trebuie să fac? Există vreo variantă ca să îl formatez printr-un program de calculator legând telefonul mobil la calculator? Sau există vreo altă variantă ca să pot intra în meniul telefonului mobil și, eventual, să formatez telefonul ca să scap de programele inutile existente în el? Vă mulțumesc anticipat pentru fiecare răspuns pe care mi-l puteți oferi pentru a mă ajuta în acest caz.
×
×
 • Create New...