Jump to content

ZEW

+Helpers
 • Content Count

  211
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

ZEW last won the day on April 30 2018

ZEW had the most liked content!

Community Reputation

62 Excellent

About ZEW

 • Rank
  Senior
 • Birthday 05/16/2001

Profile Information

 • OS
  Windows 10

Recent Profile Visitors

2,830 profile views
 1. ZEW

  Problemă link dinamic

  Da în ambele cazuri. EDIT: Am rezolvat, era într-adevăr de la apache, am urcat pe un webhost panelul și s-a rezolvat. Mersi frumos @Portocala
 2. ZEW

  Problemă link dinamic

  Salut, de curând am început să lucrez la un panel pentru samp (da, este un joc mort dar m-am gândit să încerc totuși) și mă confrunt cu o problemă căreia nu-i dau de cap și e legat de linkurile dinamice. Spre exemplu dacă intru pe ”localhost/profile/Admin” este același lucru dacă aș fi intrat pe ”localhost/profile/Admin.”, ”localhost/profile/Admin..”, ”localhost/profile/Admin...”, etc. Dacă m-ați putea ajuta aș fi recunoscător. Mersi anticipat.
 3. Încearcă să bifezi căsuța cu HTML de sub container-ul de la Closing test.
 4. Link forum + tema pe vizibil cu acces utilizatorilor.
 5. Fake stats, index văzut pe N comunități, temă ceva încercare de blown în animate și copyright pus aiurea
 6. https://www.w3schools.com/w3css/w3css_slideshow.asp https://www.w3schools.com/howto/howto_js_slideshow.asp
 7. Back in business

 8. Tema este o combinatie intre tema veche Play-Arena(10%) si actuala Bny(90%) cu 3 culori care nu s-ar combina niciodata. Totusi va urez succes cu comunitatea.
 9. Lași o poză,dar tema vizibilă pe forum când?
 10. Ați uitat să îl ștergeți http://firstgame.ro/forum/validator.php Cât despre aspect pot spune că este interesant, din punctul meu de vedere totul este foarte bine încadrat și o temă foarte frumoasă. Totuși scrollbar thumb-ul ați putea să îl faceți puțin mai evidențiat, din câte am observat are aceeași culoare ca și track-ul și să schimbați statisticile categoriilor să scoateți font awesome-ul de la topics sau să îl adăugați și la replies ().
 11. Probleme intalnite la deschiderea laptop-ului 1.Laptop-ul primeste curent dar nu porneste (defect pe placa de baza, buton de pornire, contacte defecte, scurtcircuitare) 2.Laptop-ul nu primeste curent (cauza poate fi: incarcator defect, mufa de alimentare defecta sau rupta, scurtcircuit pe placa de baza) 3.Laptop-ul primeste curent, porneste si nu afiseaza (in acest caz defectele provin de la: cablu video defect, placa video defecta, placa de baza defecta) 4.Laptop-ul porneste dupa incercari reperate de la apasarea butonului de pornire (contacte imperfecte, contacte deteriorate) Sursă: https://pclaptop.ro/probleme-cu-deschiderea-laptop-ului/ Am lăsat netăiate problemele pe care le-ai avut și / sau le ai încontinuare. Recomandarea mea este să duci laptop-ul la un service pentru a-ți spune ce și cum are.
×
×
 • Create New...