Jump to content

ZEW

+Helpers
 • Content count

  203
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

ZEW last won the day on November 17 2017

ZEW had the most liked content!

Community Reputation

60 Excellent

About ZEW

 • Rank
  Senior
 • Birthday 05/16/2001

Profile Information

 • OS
  Windows 10

Recent Profile Visitors

1,929 profile views
 1. Avatar deplasat

  link forum?
 2. Back in business

 3. Păreri limitcs.ro

  Tema este o combinatie intre tema veche Play-Arena(10%) si actuala Bny(90%) cu 3 culori care nu s-ar combina niciodata. Totusi va urez succes cu comunitatea.
 4. Problemă #admin_bar + meniu

  Lași o poză,dar tema vizibilă pe forum când?
 5. Ați uitat să îl ștergeți http://firstgame.ro/forum/validator.php Cât despre aspect pot spune că este interesant, din punctul meu de vedere totul este foarte bine încadrat și o temă foarte frumoasă. Totuși scrollbar thumb-ul ați putea să îl faceți puțin mai evidențiat, din câte am observat are aceeași culoare ca și track-ul și să schimbați statisticile categoriilor să scoateți font awesome-ul de la topics sau să îl adăugați și la replies ().
 6. Laptopul nu porneste; de ce?

  Probleme intalnite la deschiderea laptop-ului 1.Laptop-ul primeste curent dar nu porneste (defect pe placa de baza, buton de pornire, contacte defecte, scurtcircuitare) 2.Laptop-ul nu primeste curent (cauza poate fi: incarcator defect, mufa de alimentare defecta sau rupta, scurtcircuit pe placa de baza) 3.Laptop-ul primeste curent, porneste si nu afiseaza (in acest caz defectele provin de la: cablu video defect, placa video defecta, placa de baza defecta) 4.Laptop-ul porneste dupa incercari reperate de la apasarea butonului de pornire (contacte imperfecte, contacte deteriorate) Sursă: https://pclaptop.ro/probleme-cu-deschiderea-laptop-ului/ Am lăsat netăiate problemele pe care le-ai avut și / sau le ai încontinuare. Recomandarea mea este să duci laptop-ul la un service pentru a-ți spune ce și cum are.
 7. Cerere Logo EVINX.RO

  Nu mai trebuie s-o faci, mi-am permis sa ma bag <3.
 8. Primul membru Steam care a ajuns la 1000

  Hai că nici nu o făcut level 2373 și nici nu are o insignă personală.
 9. Din punctul meu de vedere container-ul acela când este derulat este prea mare, ar fi o idee să îl faci cumva combinat cu primary_nav-ul DOAR în cazul delurălii. Am făcut eu ceva-n Inspect Elements să îți dai seama cam despre ce vorbesc. Și ar fi o idee mai bine dacă ai pune pack-ul de limba română, acesta fiind pe default, iar străinii să poată seta din română în engleză. Vă urez baftă cu acest proiect.
 10. Cum modific asta de la post

  http://www.smartestcomputing.us.com/topic/37422-ipb-3-how-to-skinning/?tab=comments#comment-139708 Caută folosind funcția Ctrl + F 8. Full Editor Iar acolo vei avea IPB 3.2-3.4 Data viitoare citește tot de la
 11. Cum scot un spatiu gol?

  ACP -> Look & Feel -> Tema ta -> Tabul CSS -> ipb_styles.css și modifică la #primary_nav { font-size: 12px; font-family: "Trebuchet MS",Arial,Helvetica,sans-serif; text-transform: uppercase; font-weight: bold; text-align: right; float: right; margin-top: 86px; } asta margin-top: 86px; cu asta margin-top: -80px;
 12. De la ce tema e pornita?

  UPDATE 1.6: - Aceasta categorie este pentru a cere ajutor, în niciun caz nu pentru a cere X tema sau Y hook/aplicație. @gadeas
 13. Problema afisare topic-uri.

  În caz că nu știi, această secțiune este creată pentru a ajuta utilizatorii ce dețin un site cu o platforma de ipb 3.4.x ce au o problemă, nu contează că e hook, că e temă sau că e altceva. ON: Lasă un link către comunitate.
×