Jump to content

ZEW

+Helpers
 • Content count

  203
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by ZEW

 1. Avatar deplasat

  link forum?
 2. Back in business

 3. Păreri limitcs.ro

  Tema este o combinatie intre tema veche Play-Arena(10%) si actuala Bny(90%) cu 3 culori care nu s-ar combina niciodata. Totusi va urez succes cu comunitatea.
 4. Problemă #admin_bar + meniu

  Lași o poză,dar tema vizibilă pe forum când?
 5. Ați uitat să îl ștergeți http://firstgame.ro/forum/validator.php Cât despre aspect pot spune că este interesant, din punctul meu de vedere totul este foarte bine încadrat și o temă foarte frumoasă. Totuși scrollbar thumb-ul ați putea să îl faceți puțin mai evidențiat, din câte am observat are aceeași culoare ca și track-ul și să schimbați statisticile categoriilor să scoateți font awesome-ul de la topics sau să îl adăugați și la replies ().
 6. Laptopul nu porneste; de ce?

  Probleme intalnite la deschiderea laptop-ului 1.Laptop-ul primeste curent dar nu porneste (defect pe placa de baza, buton de pornire, contacte defecte, scurtcircuitare) 2.Laptop-ul nu primeste curent (cauza poate fi: incarcator defect, mufa de alimentare defecta sau rupta, scurtcircuit pe placa de baza) 3.Laptop-ul primeste curent, porneste si nu afiseaza (in acest caz defectele provin de la: cablu video defect, placa video defecta, placa de baza defecta) 4.Laptop-ul porneste dupa incercari reperate de la apasarea butonului de pornire (contacte imperfecte, contacte deteriorate) Sursă: https://pclaptop.ro/probleme-cu-deschiderea-laptop-ului/ Am lăsat netăiate problemele pe care le-ai avut și / sau le ai încontinuare. Recomandarea mea este să duci laptop-ul la un service pentru a-ți spune ce și cum are.
 7. Cerere Logo EVINX.RO

  Nu mai trebuie s-o faci, mi-am permis sa ma bag <3.
 8. Primul membru Steam care a ajuns la 1000

  Hai că nici nu o făcut level 2373 și nici nu are o insignă personală.
 9. Din punctul meu de vedere container-ul acela când este derulat este prea mare, ar fi o idee să îl faci cumva combinat cu primary_nav-ul DOAR în cazul delurălii. Am făcut eu ceva-n Inspect Elements să îți dai seama cam despre ce vorbesc. Și ar fi o idee mai bine dacă ai pune pack-ul de limba română, acesta fiind pe default, iar străinii să poată seta din română în engleză. Vă urez baftă cu acest proiect.
 10. Cum modific asta de la post

  http://www.smartestcomputing.us.com/topic/37422-ipb-3-how-to-skinning/?tab=comments#comment-139708 Caută folosind funcția Ctrl + F 8. Full Editor Iar acolo vei avea IPB 3.2-3.4 Data viitoare citește tot de la
 11. Cum scot un spatiu gol?

  ACP -> Look & Feel -> Tema ta -> Tabul CSS -> ipb_styles.css și modifică la #primary_nav { font-size: 12px; font-family: "Trebuchet MS",Arial,Helvetica,sans-serif; text-transform: uppercase; font-weight: bold; text-align: right; float: right; margin-top: 86px; } asta margin-top: 86px; cu asta margin-top: -80px;
 12. De la ce tema e pornita?

  UPDATE 1.6: - Aceasta categorie este pentru a cere ajutor, în niciun caz nu pentru a cere X tema sau Y hook/aplicație. @gadeas
 13. Problema afisare topic-uri.

  În caz că nu știi, această secțiune este creată pentru a ajuta utilizatorii ce dețin un site cu o platforma de ipb 3.4.x ce au o problemă, nu contează că e hook, că e temă sau că e altceva. ON: Lasă un link către comunitate.
 14. Cum pot baga Canal de YTB

  La ce te referi prin a băga canalul de youtube în sidebar? Dă-ne mai multe detalii.
 15. background categorii

  Întâi citește asta înainte să faci alte topicuri. @gadeas
 16. Problema urcare baza de date

  Ai acordat permisiuni user-ului bazei de date ? Dacă nu, citește http://www.inmotionhosting.com/support/website/databases/create-db-user http://www.romaniawebhosting.ro/tutoriale-mysql/crearea-unei-baze-de-date-si-al-unui-user-mysql.html
 17. Cum dau zoom forum-ului

  Dă-ne un exemplu de comunitate care are acest lucru, iar după lasă-ne link-ul comunității tale pentru a verifica diferențele.
 18. latime userinfo

  Du-te în temă la CSS în ipb_styles.css și modifică asta .author_info { overflow: hidden; margin: 0 10px; } cu asta .author_info { overflow: hidden; margin: 0 4px; }
 19. latime userinfo

  Tu vrei să te ajutam doar cu o poză? Nu avem de unde să știm ce-i în tema aia, lasă-ne un link de la forum cu tema respectivă vizibilă.
 20. Problema Recent Topics

  Rezolvarea este scrisă mai sus, tu nu înțelegi? Nu este de la temă, este de la grupuri. Dacă nu știi ce-s alea (nu m-aș mira) sunt gradele forumului (Administrator, Moderator, etc.) Dacă ți se dă mură în gură și tot nu înțelegi îți urez salutare, să trăiești și la revedere.
 21. IPB - Cum scot wiget ts3

  Pune tema pe care este implementat codul respectiv pentru a-ți găsi o soluție și lasă link de la forum.
 22. Cerere Hookuri Ipb: Top 5, Time Online, Reputation

  Tu uită-te înainte la data ultimului post în acest topic. Nu mai înviați topicuri din morți. @gadeas
×