Valentin T.

Members
 • Content count

  124
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Valentin T. last won the day on August 28 2016

Valentin T. had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

About Valentin T.

Contact Methods

 • Website URL
  https://darkmind.ro

Recent Profile Visitors

2,091 profile views
 1. Ați început cu stângul... Modificați background-ul aici, cât și borderul. V-aș sugera să alegeți o altă culoare principală pentru forum, acest roșu nu se prea potrivește. Ați încercat să combinați elemente din mai multe teme, însă nu prea v-a reușit și nu arată prea bine. Mai bine utilizați un deflection simplu sau apelați la profesioniști să vă facă o temă potrivită.
 2. Încearcă pe rând fiecare versiune de acolo: Theme 1, 2 etc. până dai de poziția de care ai nevoie. Nu mai utilizez ipb 3 ca să știu sigur care este setarea corectă.
 3. Intră în ACP --> Other Apps --> Shoutbox --> Settings --> [Hook] Global Shoutbox. Calută Global Shoutbox Look și alege Theme 2.
 4. AdminCP --> Look & Feel --> Tema ta --> Tab-ul CSS Caută .author_info .member_title și adaugă următoarea linie: border: 1px solid culoare; În loc de culoare pui ce culoare dorești tu. În cazul în care dorești ca chenarul să nu fie sub formă de linie continuă, înlocuiești solid cu: dotted, dashed, double sau groove. Dacă nu poți găsi .author_info .member_title, atunci poți adăuga următorul cod CSS: .author_info .member_title { border: 1px solid culoare; } sau .desc.member_title { border: 1px solid culoare; }
 5. Dacă ai căutat în CSS și nu ai găsit culoarea, atunci poate fi în altă parte. AdminCP --> Customization --> Appearance --> Themes, dă click pe creionașul din rândul temei pe care o utilizezi și caută culoarea în tab-ul "Theme Colors", iar dacă nu găsești nici acolo, atunci caută și prin celelalte tab-uri.
 6. AdminCP --> Members --> Staff --> Administrators și dai click pe creionul din rândul gradului Administrator sau dai pe "Add Administrator". Pe pagina care se va deschide vei găsi absolut toate permisiunile și le vei putea seta cum vrei.
 7. eteralgame.ro

  Să înțeleg că este gata cu acest forum?
 8. După cum s-a mai spus, este tema lui Halogek făcută pentru darkmind și editată puțin de voi. Acest efect mi se pare că nu este dus până la capăt sau nu este făcut bine. Un bug la maintitle. Aveți un bug la block-ul cu staff online (arată un membru de 2 ori). Bara de search are înălțime mai mică decât div-ul în care se află. În rest nu am ce comenta, deoarece este o temă văzută deja pe X forumuri.
 9. Trimite-mi în PM link la forum.
 10. Modificați culoarea la border, aceasta este prea deschisă. V-aș recomanda să faceți alt logo sau să apelați la un profesionist. Combinația culorilor gri și albastru din userinfopane nu dă bine deloc. Lăsați doar bulina sau textul "OFFLINE". Nu arată bine cu ambele. Scoateți efectele și iconițele de la grade, deoarece arată foarte urât.
 11. Ai făcute cerere review, dar nu permiți vizitatorilor să vizioneze conținutul forumului. Tema arată binișor, dar nu înțeleg de ce v-ați trecut numele la copyright dacă nu este făcută de voi. http://invision-virus.com/forum/index.php/files/file/1800-darkmind-12/ La maintitle ați putea scoate box shadow-ul, border-ul și să alegeți o altă culoare care s-ar potrivi mai bine cu această temă. Bara de sus vă recomand să o scoateți de tot sau să îi puneți titlul la loc.
 12. Mai așteptăm părerile voastre referitoare atât la aspect, cât și la organizarea forumului. Au fost făcute unele update-uri mici la temă (precum unele efecte, culoare principală etc.), cât și la categorii. Am tradus forumul în limba română. Acum puteți cu ușurință modifica limba din partea de jos a forumului.
 13. Citez primul punct din regulament:
 14. Sorry, we couldn't find that! You do not have permission to view this forum. Citez un punct din regulament:
 15. Mulțumim pentru părere. Traducerea forumului va fi terminată în curând.