Jump to content

Valentin T.

Members
 • Content Count

  145
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Valentin T. last won the day on July 8 2017

Valentin T. had the most liked content!

Community Reputation

25 Good

About Valentin T.

 • Rank
  Senior

Recent Profile Visitors

3,246 profile views
 1. Valentin T.

  DarkMind România - Reviews

  Am achiziționat licență IPS și acum avem suport oficial pentru platformă. Se lucrează la o temă dark, care cred că va fi gata în zilele ce urmează. Am structurat categoriile într-un mod cât mai ușor de utilizat, excluzându-le pe cele inutile. Link forum: https://darkmind.ro/forum/
 2. Valentin T.

  DarkMind România - Reviews

  Am rezolvat. Îți mulțumesc că mi-ai spus.
 3. Valentin T.

  DarkMind România - Reviews

  Am făcut un wipe total la forum și am început totul de la 0 pe platforma IPS 4.2.2. Ne-am străduit să facem doar cele mai utile categorii și să le aranjăm astfel, încât să fie cât mai ușor de găsit. De asemenea, am decis să lăsăm tema default, cu mici modificări, care, după părerea mea, arată destul de bine. Așteptăm păreri și propuneri din partea voastră.
 4. Valentin T.

  Personalizare font awesome subcategorii

  Intră în ACP --> Customization --> Tema ta --> Edit HTML and CSS --> Tab-ul CSS. Caută custom.css și adaugă la sfârșit: .ipsDataItem_subList li.unread i { color: culoare; } Înlocuiești culoare cu culoarea dorită.
 5. Valentin T.

  Cum modific copyright / footer code la ipb?

  Conectează-te în ACP și alege tema pe care o utilizezi. Caută în globalTemplate: <div class="skin_link"> <a href="https://devilx.ro/">DeviLx România</a> powered by <a href="https://geekhost.ro/"> GEEKHOST S.R.L</a> </div>
 6. Valentin T.

  Legionarii România

  Modifică poziționarea meniului, întrucât pe rezoluții mai mici, pagina devine prea lată. http://quirktools.com/screenfly/#u=https%3A//legionarii.ro/&w=1024&h=768&a=1&s=1 Butoanele meniului se citesc foarte greu din cauza că ai ales o culoare prea închisă. Culorile la background sunt puțin cam întunecate. cAuthorPane arată destul de bine, îmi place. Nu îmi este clar de ce ai pus 2 chat-uri. Văd că ai pus iconițe la primele categorii, însă la ultimele lipsesc. În concluzie, tema arată binișor, dar se mai poate de lucrat la ea pentru a o face și mai frumoasă.
 7. Valentin T.

  Parere Site (Beta)

  Am dat un search pe Google și am văzut că 2 din cele 3 proiecte nu sunt realizate de tine. http://fakeupdate.net/ http://geektyper.com/ Și template-ul care îl utilizezi pe site https://html5up.net/helios Pe toate văd că stă copyright-ul DCA, dar au fost făcute de alte persoane. Nu știu de ce mai ceri păreri la lucruri care nu sunt făcute de tine (dar te dai drept autor).
 8. Valentin T.

  Parere Site (Beta)

  Ce pot să zic, site-ul arată binișor, simplu și cu gust. Nu îmi este clar de ce te-ai dat drept autorul acestui template, pe când tu ai editat doar câteva cuvinte și atât. Referitor la proiectele postate pe acest site, sunt și ele frumoase și destul de interesante. Îți doresc succes mai departe!
 9. Valentin T.

  Parere Fastzone

  Păi există un cod php care face ca acele iconițe să fie vizibile doar pentru cei conectați, iar pentru vizitatori pur și simplu dispar. Eu unul nu văd rostul să vezi acele iconițe atât timp, cât nu ai acces la ele. Spre exemplu, aici nu ai border --> https://i.imgur.com/J0rAAVM.png, iar aici ai --> https://i.imgur.com/AywthFb.png și mai sunt astfel de elemente.
 10. Valentin T.

  Parere Fastzone

  În primul rând ai încălcat o regulă: Temă Nu este bine că apar iconițele cu notificări și mesaje chiar și când nu ești logat. Nu arată bine combinația culorilor albastru, verde și roșu. Alege una sau maxim 2 culori, care să se combine și să fie de bază. Background-urile albastru închis și gri la fel nu se combină. Aici ți-aș recomanda să alegi una din ele. Jumătate de temă ai bordere, iar cealaltă nu. Gândește-te bine ce vrei să faci și pune bordere peste tot sau scoate-le. La userinfopane mai ai de lucrat. La momentul de față arată urât. Dacă îți place să editezi teme, atunci ai putea continua până nu îți va ieși ceva cu adevărat frumos, iar dacă nu, atunci ți-as recomanda să alegi o temă simplă, dar frumoasă, precum Deflection, Carbon etc. Categorii Nu văd rostul pentru a face o categorie aparte pentru "Link-uri utile". La "Tehnologie & Web Zone" sau mai adaugă subforumuri sau mută-l în altă parte. În rest nu știu la ce mai vrei tu păreri, întrucât content nu ai deloc. Ți-aș fi recomandat să termini întâi toată treaba cu forumul, iar mai apoi să ceri un review.
 11. Valentin T.

  Parere tema ipb 3.4.x

  Meniul nu pot spune că arată rău, dar se mai poate de lucrat. Nu înțeleg de ce ai pus acele iconițe la maintitle dacă la numele categoriilor deja sunt alte iconițe. Și... mai scoate din background-uri la acele iconițe, că arată foarte urât. Albastrul de la maintitle sare prea tare în ochi. Statisticile de la subforumuri arată foarte urât. Scoate border-ul de la avatare, sau fă-l rotund. La shoutbox puteai face butonul de trimitere să se asemene cu celelalte, nu total diferit, sau măcar să aibă aceeași înălțime. Pe scurt, tema nu arată chiar bine, însă dacă vei depunde efort, poate vei reuși să faci ceva frumos. Nu lua cuvintele mele în nume de rău și încearcă să înveți din propriile greșeli.
 12. Valentin T.

  DarkMind România - Reviews

  - NEW - - Am făcut un index nou. https://darkmind.ro/ - Au fost restructurate unele categorii. Așteptăm părerile voastre.
 13. Valentin T.

  Eroare forum

  Atunci când utilizezi un hosting free nu poți să te aștepți la altceva. Îți recomand să cumperi găzduire web de la o firmă bună, căci nu vei ajunge departe cu un host free, unde erorile vor apărea la fiecare pas.
 14. Valentin T.

  Alternare culoare fundal forumuri

  Serios? Te-am ajutat și tu îmi dai -1 fără motiv? Un moderator să dea T/C acestui nemulțumit.
 15. Valentin T.

  Părere Evils România

  Index Pentru anul 2017 se putea de așteptat la ceva mai mult, mult mai mult. În plus, nu sunt sigur că l-ați făcut voi de la 0 sau doar ați luat unul de pe net și ați modificat câte ceva. Modifică fontul Scoate muzica din background Modifică logo-ul Imaginile cu Gametracker, Steam, Facebook nu sunt clare Forum La temă nu am ce spune, întrucât este destul de frumoasă și simplă, însă ați fi putut păstra copyright-ul celui ce a făcut-o. Modificați link-urile din secondary_navigation cu steam și gametracker sau scoateți-le de tot.
×