Jump to content

leonardo23

+Helpers
 • Content count

  191
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

leonardo23 last won the day on June 17 2016

leonardo23 had the most liked content!

Community Reputation

6 Pretty good

About leonardo23

 • Rank
  Senior
 • Birthday May 11

Contact Methods

 • Website URL
  http://expertgame.ro
 • Yahoo
  leo.luca33@yahoo.com
 • Skype
  unborn.leo
 • Facebook
  Luca Leonardo

Profile Information

 • OS
  Win 7/8/10
 • Location
  Neamt

Recent Profile Visitors

1,914 profile views
 1. Parere ExpertGame

  Mereu ai fost o inspiratie pentru mine, inteleg perfect. Oricum aparent am revenit in staff dar nu ai voie sa fac mare "lucru". Cred ca parerea poate fi inchisa, deoarece nu prea se mai comenteaza aici.
 2. Caut sponsorizare domeniu si webhost!

  Nu m-as supara sa imi dai mie
 3. Parere ExpertGame

  Ti-as fi dat like dar nu pot, i-am comunicat fondator-ului, ai mare dreptate in ceea ce spui. Nota: " Imi place site-ul tau, dar ia in serios ce a spus Dan O. :> "
 4. Parere ExpertGame

  Mereu am urat logo-ul, cat despre curcubeu, nustiu la ce te refereai. Uneori mai face chesiti din astea din cate am observat eu, nustiu ce i-au facut. Un Minut maxim si iti merge(Ipoteza).
 5. Parere ExpertGame

  Place lui sa fie alcumva, oricum, ai si tu dreptate.
 6. Parere ExpertGame

  Nu, sunt 2 teme, aia a lui k1ddu(aparent), e un mic edit de la tema maestrului "gadeas", nu e greu de inteles.
 7. Parere ExpertGame

  Ai dat pareri la 2 teme :D, aia cu k1ddu, el o "creato"./editato Cealanta, era amea, poate nu era chiar super, da macar era optimizata pe sistemele site-ului, care acum k1ddu isi bate capu cu ele.
 8. Parere ExpertGame

  Da, la tema mea puteai sa nu dai, a fost lasata de izbeliste, nu sa mai uploadat fisierul in care erau imaginile alea si da... De aia si erori, multumesc de parere si de timpul acordat acestei pareri.
 9. Prezentare Zx. Andrew

  Bine ai venit ! Imi place prezentarea ta.
 10. Parere ExpertGame

  Buna ziua draga comunitate PCTroubleshooting ! Tin sa va informez ca am ajuns sa fiu gradu de membru, deoare am renuntat la proiectul "expertgame". Nustiu daca o duce mai bine fara mine sa nu, sau daca cunoasteti aceasta comunitate, as dori o parere despre comunitatea din prezent. Tin sa mentionez ca comunitatea are peste 100 de zile de cand e deschisa. Link: http://www.expertgame.ro Multumesc pentru pareri/critici, tin sa mai mentionez ca nu este tema mea, stiu e a lui gadeas, si s-a schimbat tema dupa ce am plecat.(adica nu eu am pus acea tema a maestrului "gadeas")
 11. Decoratiuni Forum

  Bună PCT, am venit si eu cu o noua problema care cred ca a mai fost discutata dar link-urile de la vechile postari nu mai merg... Aşa că am zis ca poate vreti sa mă ajutati cu cateva coduri, nu că as vrea sa "copii" . As dori niste imagini de braduti gif, instalatii(de craciun,luminiti).
 12. Ce platforma folositi mai nou, cum ati adaugat : Popular Contributors Dacă mi-ai putea spune ti-as fi foarte recunosctator, imi place mult, doar ca e simplu, da nu e chiar simplu, e in proportie egala. Exact cat trebuie.
 13. Facebook Connect on forum

  Mutlumesc ca ai raspuns dar tot nu inteleg... Am incercat ceva si mi-a dat asta : Invalid Scopes: read_stream, publish_stream. This message is only shown to developers. Users of your app will ignore these permissions if present. Please read the documentation for valid permissions at: https://developers.facebook.com/docs/facebook-login/permissions Cand dau pe butonul ala ...ma duce pe facebook si zice aia.
 14. Facebook Connect on forum

  Bună ziua PcT ! Astazi dupa o perioada de timp am venit cu o mica neintelegere/intrebare , si anume : Cum pot pune sa se inregistreze useri pe forum/logheze de pe facebook ? Forum: http://expertgame.ro/forum Versiune IPB : 3.4.6 Vreau un tutorial cat mai bun, facut acum, actual deoarece cele vechi sunt diferite de ce e acum pe : http://developers.facebook.com/apps/
 15. Portofoliu Skroll

  Foarte interesante, admir mult munca ta.
×