Jump to content

Labrinth

Members
 • Content count

  124
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Labrinth last won the day on December 31 2015

Labrinth had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About Labrinth

 • Rank
  Senior

Profile Information

 • OS
  Windows 10 Pro

Recent Profile Visitors

1,970 profile views
 1. Presupunand ca site-ul respectiv este firma ta de hosting, iar site-ul lor este picat (am observat din imagine), cel mai probabil si serverul tau este picat. Acum vad ca site-ul merge, deci cel mai probabil ar trebui sa-ti mearga sa te conectezi pe server. Daca nu, inseamna ca te-au banat pentru un anumit motiv (pentru o scurta perioada de timp).
 2. Client AOE3 pentru multiplayer online?

  Vezi si https://www.gameranger.com/
 3. Pareri MyTune.ro?

  Mulțumim pentru susținere. Update: Am rezolvat câteva probleme raportate pe varianta Android.
 4. Pareri MyTune.ro?

  Update major. Check it out
 5. Pareri MyTune.ro?

  Pe ce device apare problema?
 6. Pareri MyTune.ro?

  Deocamdata vrem sa vedem daca lumea este interesata sa foloseasca serviciul, iar daca cerinta si numarul de utilizatori va fi mare, cu siguranta va aparea si pe iOS. Nu folosim nicio platforma cunoscuta. Serviciul este 'stand-alone', nu depinde de vreo platforma. Aplicatia este 80% native si 20% webview. Deci, nu este doar site-ul. Aplicatia este mult mai avansata ca site-ul in browser (de pe mobil), va recomandam sa descarcati aplicatia.
 7. Pareri MyTune.ro?

  Vom face un update saptamana aceasta si vom rezolva si problema cu redarea anumitor melodii.
 8. Pareri MyTune.ro?

  Continutul audio si video este preluat de pe YouTube, restul (imagini, biografie, albume, nume, etc.) content-ului este preluat de pe celelalte platforme.
 9. Pareri MyTune.ro?

  Nu depinde doar de noi. Daca artistii respectivi nu facut publice albumele si melodiile pe alte platforme in afara de YouTube, nu le putem prelua datele. In viitorul apropiat, vom incerca sa colaboram cu artistii care nu se afla pe platforma noastra sau care nu sunt asa de cunoscuti si ii vom adauga.
 10. Descriere: MyTune este un serviciu de muzică digitală care vă oferă acces la milioane de melodii. Website: MyTune.ro Ascultă: Aștept păreri, sugestii sau orice fel de feedback. Fun fact: Acest proiect este continuarea celui pe care l-am început aici.
 11. Acest pop-up agresiv este legal?

  Dacă era pur și simplu o reclamă de la site-ul pe care erai, poți să o ignori. Eventual, instaleză extensia ADblock. Dacă problema a apărut dupa ce ai instalat vreun program sau vreo extensie, iți sugerez să-ti scanezi calculatorul cu programele de mai jos: https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/ https://www.malwarebytes.com/ După ce te-ai folosit de ele, dezinstalează-le.
 12. Caut persoana pasionata de gaming...

  Inca mai puteti aplica. (:
 13. Prezentare AndreiLucian

  Welcome
×