Jump to content

v!Ber

Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

v!Ber last won the day on January 21

v!Ber had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About v!Ber

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 02/02/1992

Contact Methods

 • Website URL
  https://subnet.ro
 • Yahoo
  x.viber@yahoo.com

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  Verona, IT

Recent Profile Visitors

884 profile views
 1. v!Ber

  Ajutor userInfoPanel

  Totusi eu nestiind cum sa dau detalii despre rezolvarea problemei prezentate de autorul topicului, am incercat sa chem pe altcineva care poate ar avea o idee/solutie. Pe cand cel mentionat de catre mine n-a facut altceva decat sa puna 2 cuvinte pe care as fi stiut si eu sa le scriu doar pentru a face un post, clar ?! Deci ce sa zic, multumesc frumos pentru interventia facuta la adresa mea, ai balansat foarte bine cele 2 raspunsuri si le-ai bagat in aceeasi oala. Rationalitatea ta este demna de lauda.
 2. v!Ber

  Ajutor userInfoPanel

  Multumim ca ne-ai iluminat ! Sarbatori fericite si tie ! @dOc MFX Bro te rog sa arunci un ochi si aici, in caz ca stii cum se face, lasa cateva detalii ! Multumesc
 3. v!Ber

  Coborare header

  Banuiesc eu asa, dupa IQ-ul meu, ca daca omul a deschis topic nu stie unde si cum sa umble, nu crezi ? Asa ca te rog abtine-te de la posturi de genul unde tu te crezi la un joc interactiv si dai indicii ! @dOc MFX explica-i te rog omului cum si de unde sa-si mareasca header-ul. Multumesc
 4. v!Ber

  Nu pot Sa instalez windows ul 7

  Ai raspuns mai devreme in alt topic si ti-am lasat un raspuns acolo. Anyway, in celalalt post sustii ca ai schimbat harddisk-ul, pana una alta ai schimbat si placa de baza ?
 5. v!Ber

  Laptopul nu porneste; de ce?

  Buna, cel mai probabil ar fi fost nevoie sa faci un topic nou cu problema ta, intrucat in acesta se dezbate deja o alta problema. Probabil un moderator se va ocupa de chestia asta, pana una alta las totusi un raspuns. Windows-ul pe care incerci sa-l instalezi este original ? In caz contrar ar trebui sa descarci alta versiune de windows, se poate ca cel pe care-l ai sa nu fie complet sau sa se fi pierdut din date la inscriptionarea pe dvd.
 6. v!Ber

  Problema PC

  Daca ar fi fost pinii indoiti nu cred ca ar fi reusit sa-l monteze, intrucat piesa are slot fix. Hai ca m-am interesat eu totusi sa vad mai amanuntit problema. Tu ai ram de 3000MHz si placa de baza suporta maxim 2.666MHz ! Incearca sa montezi alt ram care are pana in 2.666MHz si daca porneste ai gasit buba, daca nu revin-o sa gasim impreuna rezolvarea ca deja m-ai facut curios.
 7. v!Ber

  Prezentare Subnet Romania

  Multumim frumos, vom analiza si modifica pe unde consideram ca ar fi necesar.
 8. v!Ber

  nu mai porneste laptop

  Du-l la un service, n-o să te coste o avere. Economisești timp, ba chiar și bani dacă nu combini altceva intre timp.
 9. v!Ber

  JuNNNNkie Gallery <3

  Eu chiar m-am uitat la toate paginile din acest topic, ai o evoluție frumoasă, complimentele mele. Keep it up!
 10. v!Ber

  nu mai porneste laptop

  Descarcă ghidul tehnic de la Rog și verifica toate conectarile făcute de tine. Dacă și cu ram ul scos nu se aud bip-urile și după 2 secunde se stinge, înseamnă că se produce un scurt circuit la una dintre componente. Ai toate perifericele deconectate? Verifică întrările usb, să nu atingă părți metalice și așa mai departe.
 11. v!Ber

  Problema PC

  Dacă era de la RAM, la aprindere nu încarcă și se aud o serie de bip-uri. Cred că e de la placa video și ar fi următoarele motive: Nu primește destul curent deci nu pornește. Încearcă să verifici dacă se învârte coolerul de la respectiva. Pornește dar nu încarcă/transmite din cauza unei incongruențe, cel mai probabil între placa de bază și cea video cum a spus și Artanis.
 12. v!Ber

  Prezentare Subnet Romania

  Eu nu sunt așa de popular ca și colegii mei, dar vă urez bun venit și sper să vă placă ceea ce veți vedea și găsi la noi!
 13. Multumim frumos DeNyS, cat despre avgamers, si mie imi pare rau dar este nevoie de prea multe persoane din diferite domenii, locatii, cu care sa tii o comunitate internationala. Esti mult prea inchis, incult, imatur si plin de tine pentru a primi explicatii. Multumim frumos, mereu am mers pe ideea de a avea ceva simplu, curat si user friendly. Multumim Courage, ce sa zic, incercam sa oferim un plus persoanelor de sex feminin, poate cine stie iti faci "curaj" si dai engage
 14. Multumim frumos pentru feedback. Cum a mentionat si SirAbsirt, comunitatea a fost inchisa pentru ca ne-am incercat norocul pe un domeniu .com. Persoanele cu reputatie negativa se pot abtine de la comentarii
×