Jump to content

Alex6ndru

Veteran
 • Content count

  720
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Alex6ndru last won the day on October 28

Alex6ndru had the most liked content!

Community Reputation

112 Awesome

4 Followers

About Alex6ndru

 • Rank
  < br />
 • Birthday 01/10/2000

Contact Methods

 • Website URL
  https://xplod.ro

Profile Information

 • OS
  Windows 10 PRO
 • Location
  București
 • Interests
  -

Recent Profile Visitors

6,981 profile views
 1. Păreri ELITEGAMES România?

  Salut, @snd, părerea ta unde este? Dacă ai de gând să faci posturi inutile o poți face oriunde, dar nu aici. Nu uita că tema forumului tău a fost furată din altă parte, și când zic furată nu mă refer la anumite elemente ci la TOT. Salut, @Liquid, a fost o problemă de securitate, s-a rezolvat între timp. Salut, @Whiskey Gtv, fontul se numește Blackthorns din câte îmi amintesc. Tema a fost modificată între timp iar multe din elementele negative menționate de tine au fost eliminate. Salut @HazZaRD, majoritatea elementelor pe care le-ai menționat au fost rezolvate. Sistemul "Awards" trebuia să fie introdus, însă va trebui să ne gândim mai bine la ce awards-uri vom băga, pentru că pe majoritatea comunităților sunt aceleași; Clubs este activat, însă nu își face nimeni cluburi, cine dorește își poate crea oricând; Chestia cu CS:GO Stats a fost eliminată; Nu primești mail de confirmare, acea chestie a fost introdusă pentru a evita conturile cu mail de genul: "sadjbsauiydbq@fa.com"; Tema a fost modificată. Cât despre banul tău, au fost create câteva conturi de niște persoane rău voitoare care foloseau limbaj vulgar, am crezut că ești unul din acea persoană, ți l-am scos. Vă mulțumesc pentru păreri.
 2. Salut, poţi curăţa căsuţa te rog?

 3. PC se inchide cand am multe ferestre deschise

  Curăţă-l de praf.
 4. Păreri ELITEGAMES România?

  O nouă temă a fost introdusă, aștept păreri. Mulțumesc.
 5. Nu am nevoie de licențe, doresc doar un screenshot să văd cu ce te lauzi. Unde mai pui că și certificatul SSL este tot gratis.
 6. Am vrut să verific dacă ai într-adevăr licență cum pretinzi. Cum un screenshot poate fi falsificat cu ușurință, am zis să îți cer link de la profil. Măcar nu te mai lăuda cu ce nu ai.
 7. un link de la profil ips?
 8. Cum sa fac root la CUBOT X18?

  Încearcă cu rootking
 9. Buton 'back to top' - fade?

  Încearcă să adaugi la #myBtn { transition: all 0.3s;
 10. Problema placa video 9800GT in CS:GO?

  pe ce mapa ai aceste fps.uri? btw nu cred ca acel procesor are 8 threaduri ( ai 2)
 11. Ecran negru/blocare in joc dupa un timp

  Rust e original? Adică e cumpărat de pe Steam? Dacă da, placa video ar putea fi, pare destul de veche iar Rust e un joc destul de pretențios. ( nu am găsit cerințele pe Steam pentru placa video ) Cerințele la Black Squad: Graphics: NVIDIA GEFORCE 8600 OR GT630 / RADEON HD 6750 -- Încearcă să îți reinstalezi Windowsul. ( de preferat cu o versiune originală, de aici )
 12. bine pe tras, cu o linba de hp

  VC7vNfL.jpg

 13. te-ai gândit că dungile au zebră?
 14. Vand cont Steam cu jocuri populare

  Mare noroc să obţii 500 de lei.
×