Alex6ndru

Veteran
 • Content count

  619
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by Alex6ndru

 1. observ ca v-a placut background-ul meu.
 2. Doresc să fac un server de CS:GO pe un laptop mai vechi, şi mă gândeam să bag Linux pe el, pentru că bănuiesc că e mai ok decât Windows 7. https://developer.valvesoftware.com/wiki/Counter-Strike:_Global_Offensive_Dedicated_Servers Am aici tutorialul şi nu ştiu ce versiune de Linux este mai bună pentru servere.
 3. Salutare, ceva păreri pentru mediadot.ro? Am căutat pe internet diverse păreri însă toate sunt vechi, nu am găsit ceva mai recent şi nu ştiu dacă sunt de încredere sau nu. ¯\_(ツ)_/¯
 4. Nu mai functioneaza imgur.com? Eu primesc eroarea "404 Not Found" cand il accesez de pe telefon
 5. MTA-SA.RO ( MTA-San Andreas)
 6. CE PRONOSTIC DACA A BATUT BARCELONA CU 3-1 SI MECIUL A FOST ACUM 1 AN
 7. serios? este de anul trecut din vară.
 8. ce-i ala
 9. Salutare, doresc păreri despre Widers.ro Ţin să precizez că vreau păreri strict despre: Design; Structură categorii, sidebar, forumul însuşi etc; Nivel de seriozitate; Proiecte comunitare; Staff. Aveţi aici câteva link-uri utile: Forum: www.widers.ro/forum ; Prima pagină: www.widers.ro ; Voi actualiza topicul când vor apărea noi arii. Aştept criticile, sugestiile şi părerile constructive!
 10. Ai aici un tutorial http://php.net/manual/ro/function.number-format.php
 11. Salutare, doresc și eu două lucruri; mutarea de pe mailul actual căci nu mai știu parola de la el schimbarea numelui actual în Seeker Mulțumesc.
 12. Sănătate.
 13. e un S
 14. Salut, după cum ştiţi (cine a intrat pe cstars.ro), ne-am mutat pe domeniul widers.ro cu o nouă platformă (IPS4). Fondatorii comunităţii sunt aceeaşi, şi 30% din staff. Ţin să precizez că vreau păreri strict despre: Design; Structură categorii, sidebar, forumul însuşi etc; Nivel de seriozitate; Proiecte comunitare; Staff. Aveţi aici câteva link-uri utile: Forum: www.widers.ro/forum ; Prima pagină: www.widers.ro ; Voi actualiza topicul când vor apărea noi arii. Aştept criticile, sugestiile şi părerile constructive!
 15. Aștept conversația, nu mai aduce jigniri și acuzații aiurea, chestiile astea se pot demonstra în instanță, ai grijă.
 16. Care 5 euro? Adu dovezi că ți-am dat țeapă nu că ai ban pe forum. Normal că ai ban din moment ce faci reclamă pe forum și alte măgării.
 17. @HazZaRD, nu este un pătrat, asta se datorează din cauză că de la Windows 7 în jos nu există emoji-uri.
 18. B-Zone are servere de orice tip. B-Zone are cel mai unic server si populat din Romania. Cum poti zice ca nu e unica comunitatea? Are cel mai unic forum samd.
 19. Inseamna ca textul pus este prea lung si nu s-a inchis marquee, mergi in phpmyadmin si mareste din tabelul members cate simboluri pot fi in el. Sau fa-ti un membertitle mai scurt.
 20. Indungi, Bugged, B-Zone, aş continua, dar ştiu că o fac degeaba.
 21. vezi ca nu ai lasat tutorialul. update members set title='<marquee><b><span style="color:#FF030D">Administrator</span></b></marquee>' where member_id='1'; înlocuieşti: #FF030D cu culoarea dorită; Administrator cu conţinutul dorit; şi 1 cu id-ul tău.
 22. Pentru ca Qatar si pentru ca pentrol.
 23. http://greenpanel.pctecuci.ro/profile/Catalinul Observ ca nu apare profilul jucatorului, foloseste așa http://prntscr.com/e699c2 http://prntscr.com/e699l4 Codul de la replacement e: <a href='http://greenpanel.pctecuci.ro/sig/signature.php?name={content}'><img src='http://greenpanel.pctecuci.ro/sig/signature.php?name={content}''></a>
 24. nu ai închis la poză tag-ul option, mai exact, ai uitat }
 25. welcome ^^