Jump to content

Alex6ndru

Veteran
 • Content Count

  732
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Everything posted by Alex6ndru

 1. Alex6ndru

  Păreri forum CSONE Romania

  Nu știu care-i pupincuristul aici. Tema de pe N forumuri.
 2. Alex6ndru

  Backup elitegames

  Mi-a fost furat și refolosit, îl aveți aici pentru propria voastră plăcere. http://www.girlshare.ro/3490269506.9 Aveți acolo și toate temele.
 3. Alex6ndru

  Problema https forum

  Salut, oferă-ne un link ca să putem vedea mai bine problema.
 4. Alex6ndru

  Parere comunitate Worldgame

  SCOATE MUZICA DIN INDEX.
 5. Alex6ndru

  Vand domeniu mindfx.ro

  ți-l cumpăr eu, adaugă-mă pe Steam http://steamcommunity.com/id/alex6ndruxpld
 6. Alex6ndru

  Opacitate tema Spectrum

  caută .ipsfocus_megaFooter, .ipsBox:not( .ipsBox_transparent ):not( .ipsModerated ), .ipsBox, .ipsPageHeader, .focus-topic-compact .focus-topic, .ipsPager, .ipsWidget, .wDesktop #modcp_menu, .cGalleryCats, #elGalleryHeader { background-color: rgba(10,10,10,0.8); } și pune o culoare în locul acelei culori RGBA, de preferat aceeași culoare doar că în loc de 0.8 să pui 1, asta o face complet opacă. .ipsfocus_megaFooter, .ipsBox:not( .ipsBox_transparent ):not( .ipsModerated ), .ipsBox, .ipsPageHeader, .focus-topic-compact .focus-topic, .ipsPager, .ipsWidget, .wDesktop #modcp_menu, .cGalleryCats, #elGalleryHeader { background-color: rgba(10,10,10,1); } și o să arate așa http://prntscr.com/i6awih
 7. Alex6ndru

  Evict.eu pareri

  https://s9.postimg.org/n7vtoxllb/6_D387_BCC-3_F89-48_F2-8_BCF-0_FF0218_B7_C03.png https://s9.postimg.org/5ulja35pr/EA01_CDA3-9978-4_D9_C-8548-_DB2_E02_D1864_E.png Nu știu dacă așa trebuie să se vadă fontul ăla. Îți recomand Roboto
 8. Alex6ndru

  La mulți ani 2018!

  Nu o să încep cu aceleași mesaje copy paste, însă am să vă urez un sincer și călduros la mulți ani!
 9. Exemplu: rpg.b-zone.ro - este şi dns de server cât şi subdomeniu.
 10. Alex6ndru

  Schimb cartonașe Steam Awards 207

  http://steamcommunity.com/profiles/76561198424907638/ doresc la schimb alte cartonașe, pentru aceeași insignă (Steam Awards 2017); dau doar dublurile; accept doar cărți pe care nu le dețin deja.
 11. Alex6ndru

  Linie curba

  un background la un element dreptunghic iar apoi o linie curbată făcută photoshop și adăugată în :after ca background la acel element. Ca să înțelegi mai bine la ce mă refer ți-am pregătit un exemplu aici. Bine, se poate face și din .css și este posibil să fie mai accesibil în cazul în care nu ai un program de editare. Vezi aici.
 12. Stimaţi utilizatori PCTroubleshooting, în cele câteva rânduri care vor urma am să vă prezint comunitatea elitegames. Puteţi ajunge la un grad avansat - pornind de la Moderator (click pentru aplicaţii) - dacă aveţi o activitate decentă. Veţi avea şanse mult mai mari în această creştere dacă vă veţi implica în proiectele noastre. Această comunitate se bazează pe orice tip de servere, însă noi ne vom axa doar pe Counter-Strike ( atât 1.6 cât şi Global Offensive ). Link forum: https://forum.elitegames.ro (în acest moment rulează IPS 4.2.2) De asemenea, dacă aveţi timp, puteţi încera unul din serverele noastre: surf.elitegames.ro bhop.elitegames.ro Aşteptăm orice tip de păreri, fie ele negative, prost formulate, pozitive etc - fiecare feedback este binevenit şi ne va ajuta. Mulţumim, echipa EliteGames.
 13. Alex6ndru

  Păreri ELITEGAMES România?

  Salut, @snd, părerea ta unde este? Dacă ai de gând să faci posturi inutile o poți face oriunde, dar nu aici. Nu uita că tema forumului tău a fost furată din altă parte, și când zic furată nu mă refer la anumite elemente ci la TOT. Salut, @Liquid, a fost o problemă de securitate, s-a rezolvat între timp. Salut, @Whiskey Gtv, fontul se numește Blackthorns din câte îmi amintesc. Tema a fost modificată între timp iar multe din elementele negative menționate de tine au fost eliminate. Salut @HazZaRD, majoritatea elementelor pe care le-ai menționat au fost rezolvate. Sistemul "Awards" trebuia să fie introdus, însă va trebui să ne gândim mai bine la ce awards-uri vom băga, pentru că pe majoritatea comunităților sunt aceleași; Clubs este activat, însă nu își face nimeni cluburi, cine dorește își poate crea oricând; Chestia cu CS:GO Stats a fost eliminată; Nu primești mail de confirmare, acea chestie a fost introdusă pentru a evita conturile cu mail de genul: "sadjbsauiydbq@fa.com"; Tema a fost modificată. Cât despre banul tău, au fost create câteva conturi de niște persoane rău voitoare care foloseau limbaj vulgar, am crezut că ești unul din acea persoană, ți l-am scos. Vă mulțumesc pentru păreri.
 14. Salut, poţi curăţa căsuţa te rog?

 15. Alex6ndru

  PC se inchide cand am multe ferestre deschise

  Curăţă-l de praf.
 16. Alex6ndru

  Păreri ELITEGAMES România?

  O nouă temă a fost introdusă, aștept păreri. Mulțumesc.
 17. Nu am nevoie de licențe, doresc doar un screenshot să văd cu ce te lauzi. Unde mai pui că și certificatul SSL este tot gratis.
 18. Am vrut să verific dacă ai într-adevăr licență cum pretinzi. Cum un screenshot poate fi falsificat cu ușurință, am zis să îți cer link de la profil. Măcar nu te mai lăuda cu ce nu ai.
 19. un link de la profil ips?
 20. Alex6ndru

  Cum sa fac root la CUBOT X18?

  Încearcă cu rootking
 21. Alex6ndru

  Buton 'back to top' - fade?

  Încearcă să adaugi la #myBtn { transition: all 0.3s;
×