Jump to content

Alex6ndru

Veteran
 • Content Count

  733
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Everything posted by Alex6ndru

 1. (っ◕‿◕)っ

 2. Toate temele lui Halogek au aceeași bază, același stil de design, la asta se refereau persoanele de mai sus, printre care și eu. @zippo nu-mi mai da downvote că nu mă afectează. Plus că nu am nimic personal cu nimeni. În altă ordine de idei, văd că forumul este încă deschis, deci, succes cu el.
 3. Nu știu care-i pupincuristul aici. Tema de pe N forumuri.
 4. Mi-a fost furat și refolosit, îl aveți aici pentru propria voastră plăcere. http://www.girlshare.ro/3490269506.9 Aveți acolo și toate temele.
 5. Salut, oferă-ne un link ca să putem vedea mai bine problema.
 6. ți-l cumpăr eu, adaugă-mă pe Steam http://steamcommunity.com/id/alex6ndruxpld
 7. caută .ipsfocus_megaFooter, .ipsBox:not( .ipsBox_transparent ):not( .ipsModerated ), .ipsBox, .ipsPageHeader, .focus-topic-compact .focus-topic, .ipsPager, .ipsWidget, .wDesktop #modcp_menu, .cGalleryCats, #elGalleryHeader { background-color: rgba(10,10,10,0.8); } și pune o culoare în locul acelei culori RGBA, de preferat aceeași culoare doar că în loc de 0.8 să pui 1, asta o face complet opacă. .ipsfocus_megaFooter, .ipsBox:not( .ipsBox_transparent ):not( .ipsModerated ), .ipsBox, .ipsPageHeader, .focus-topic-compact .focus-topic, .ipsPager, .ipsWidget, .wDesktop #modcp_menu, .cGalleryCats, #elGalleryHeader { background-color: rgba(10,10,10,1); } și o să arate așa http://prntscr.com/i6awih
 8. https://s9.postimg.org/n7vtoxllb/6_D387_BCC-3_F89-48_F2-8_BCF-0_FF0218_B7_C03.png https://s9.postimg.org/5ulja35pr/EA01_CDA3-9978-4_D9_C-8548-_DB2_E02_D1864_E.png Nu știu dacă așa trebuie să se vadă fontul ăla. Îți recomand Roboto
 9. Nu o să încep cu aceleași mesaje copy paste, însă am să vă urez un sincer și călduros la mulți ani!
 10. http://steamcommunity.com/profiles/76561198424907638/ doresc la schimb alte cartonașe, pentru aceeași insignă (Steam Awards 2017); dau doar dublurile; accept doar cărți pe care nu le dețin deja.
 11. Alex6ndru

  Linie curba

  un background la un element dreptunghic iar apoi o linie curbată făcută photoshop și adăugată în :after ca background la acel element. Ca să înțelegi mai bine la ce mă refer ți-am pregătit un exemplu aici. Bine, se poate face și din .css și este posibil să fie mai accesibil în cazul în care nu ai un program de editare. Vezi aici.
 12. Salut, @snd, părerea ta unde este? Dacă ai de gând să faci posturi inutile o poți face oriunde, dar nu aici. Nu uita că tema forumului tău a fost furată din altă parte, și când zic furată nu mă refer la anumite elemente ci la TOT. Salut, @Liquid, a fost o problemă de securitate, s-a rezolvat între timp. Salut, @Whiskey Gtv, fontul se numește Blackthorns din câte îmi amintesc. Tema a fost modificată între timp iar multe din elementele negative menționate de tine au fost eliminate. Salut @HazZaRD, majoritatea elementelor pe care le-ai menționat au fost rezolvate. Sistemul "Awards" trebuia să fie introdus, însă va trebui să ne gândim mai bine la ce awards-uri vom băga, pentru că pe majoritatea comunităților sunt aceleași; Clubs este activat, însă nu își face nimeni cluburi, cine dorește își poate crea oricând; Chestia cu CS:GO Stats a fost eliminată; Nu primești mail de confirmare, acea chestie a fost introdusă pentru a evita conturile cu mail de genul: "sadjbsauiydbq@fa.com"; Tema a fost modificată. Cât despre banul tău, au fost create câteva conturi de niște persoane rău voitoare care foloseau limbaj vulgar, am crezut că ești unul din acea persoană, ți l-am scos. Vă mulțumesc pentru păreri.
 13. Salut, poţi curăţa căsuţa te rog?

 14. O nouă temă a fost introdusă, aștept păreri. Mulțumesc.
 15. Nu am nevoie de licențe, doresc doar un screenshot să văd cu ce te lauzi. Unde mai pui că și certificatul SSL este tot gratis.
 16. Am vrut să verific dacă ai într-adevăr licență cum pretinzi. Cum un screenshot poate fi falsificat cu ușurință, am zis să îți cer link de la profil. Măcar nu te mai lăuda cu ce nu ai.
 17. Încearcă să adaugi la #myBtn { transition: all 0.3s;
×
×
 • Create New...