Alex6ndru

Veteran
 • Content count

  660
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Everything posted by Alex6ndru

 1. Salutare, acum ceva timp mi-am achiziţionat o tastatură Marvo Scorpion KG805, sperând că va fi una decentă de care să mă pot folosi având în vedere preţul acesteia. După o zi - două de utilizare am observat că are o problemă în jocuri, atunci când ţin o tastă apăsată nu primesc reacţia obişnuită, ci pur şi simplu se apasă şi apoi se eliberează tasta şi tot aşa. Am făcut un video din care sper să vă daţi seama ce fel de problemă întâmpin. În acest video ţineam apăsat tastele A respectiv D. Apoi am încercat, desigur, să vă arăt un gameplay de pe tastatura poznaşă. Ţineam apăsat W şi D respectiv W şi A însă pur şi simplu degeaba. Dacă aveţi idee de la ce ar putea fi aştept sugestii EDIT: Am aruncat-o pe geam, nu mai este nevoie. Mulţumesc!
 2. De ce vă mai faceţi forumuri dacă nu aveţi nici măcar 1€ pentru un webhost cât să fi online.
 3. Trailere sunt geniale ca de fiecare dată, şi gameplay-urile la fel de naşpa ca de fiecare dată.
 4. Yep, dar la unele animaţii dispare tranziţia şi de exemplu, Oricum am pus aia să nu fie aşa gol footer-ul că nu prea aveam idei.
 5. Exemplu: rpg.b-zone.ro - este şi dns de server cât şi subdomeniu.
 6. ca să îţi aduci şi mai multă ură la forumul tău jalnic?
 7. Vând temă IP.Board, nu se regăseşte pe niciun forum în clipa de faţă. O vând unei singure persoane, preţ 75 de lei PaySafe Card / PayPal. SS: Voi posta în acest topic în cazul în care îi voi mai aduce îmbunătăţiri. EDIT: 27 ian 2017 : 11:06 --- Am modificat imaginea din spoiler.
 8. Nu mai functioneaza imgur.com? Eu primesc eroarea "404 Not Found" cand il accesez de pe telefon
 9. Preţurile variază în funcţie de complexitatea lucrării, preţurile încep de la 10 euro şi pot ajunge la 50.
 10. http://www.phasefx.ro - dai pe Portofolio şi dacă îţi place prima temă IPB mă cauţi pentru mai multe teme.
 11. Eu i-am oferit licenţa, pe Steam nu poţi folosi un key de mai multe ori, şi chiar dacă ar fi fost folosită de mai multe ori i-ar fi luat lui jocul din cont, nicidecum eroare la lansare. Eu ţi-am spus şi încă spun că nu îţi duce jocul.
 12. Este de pe pawno.ro scriptul.
 13. Salutare, de cand s-a facut ipb 4.19 nu mai gasesc unde sa dau acces pe o singura categorie pe forum. Pur si simplu acum nu mai este tabul „Forums” ca in versiunile precedente. Am crezut ca este din cauza ca este o versiune nelicentiata, dar am luat un demo de pe IPS si nici aceasta nu are. Daca ma puteti ajuta va raman recunoscator, multumesc!
 14. Mulţumesc.
 15. Driverele se instalează automat și mai toate companiile de componente produc drivere și pentru Linux, îți poți instala Linux fără probleme.
 16. O comunitate nu ține de platformă.
 17. Ți-a răspuns foarte corect, cauți în boardindextemplate și găsești.
 18. A pus-o la download n-a cerut păreri.
 19. Tocmai, acest Gregory preferă să fure decât să dea 2 Happy Meal-uri la McDonald's. Furtul se pedepsește, nu?
 20. mxhost, @Cosmin Graphics e țepar. *glumeam, btw, îți recomand mxhost.
 21. Data viitoare să nu mai ai încredere în...
 22. Într-adevăr, același background, același stock, de unde până unde îți aparțin drepturi de autor pe acea poză din moment ce nimic de acolo nu îți aparține, prea multă prostie