Alex6ndru

Veteran
 • Content count

  648
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by Alex6ndru

 1. Salutare, de cand s-a facut ipb 4.19 nu mai gasesc unde sa dau acces pe o singura categorie pe forum. Pur si simplu acum nu mai este tabul „Forums” ca in versiunile precedente. Am crezut ca este din cauza ca este o versiune nelicentiata, dar am luat un demo de pe IPS si nici aceasta nu are. Daca ma puteti ajuta va raman recunoscator, multumesc!
 2. Mulţumesc.
 3. Driverele se instalează automat și mai toate companiile de componente produc drivere și pentru Linux, îți poți instala Linux fără probleme.
 4. O comunitate nu ține de platformă.
 5. Ți-a răspuns foarte corect, cauți în boardindextemplate și găsești.
 6. A pus-o la download n-a cerut păreri.
 7. Tocmai, acest Gregory preferă să fure decât să dea 2 Happy Meal-uri la McDonald's. Furtul se pedepsește, nu?
 8. mxhost, @Cosmin Graphics e țepar. *glumeam, btw, îți recomand mxhost.
 9. Data viitoare să nu mai ai încredere în...
 10. Într-adevăr, același background, același stock, de unde până unde îți aparțin drepturi de autor pe acea poză din moment ce nimic de acolo nu îți aparține, prea multă prostie
 11. măcar de o redimensionai bine, rămâi la avatarele tale.
 12. După ce bagi hook-ul mergi la Look & Feel -> Template Tools și dai recache la tema respectivă.
 13. Este un video, adaugi jos de tot în globaltemplate înainte de </body> <video loop="" muted="" autoplay="" poster="" class="fullscreen-bg__video"> <source src="http://golaniics.ro/uploads/big_buck_bunny.mp4" type="video/mp4"> </video> și în css adaugi .fullscreen-bg { position: fixed; top: 0; right: 0; bottom: 0; left: 0; overflow: hidden; z-index: -100; } .fullscreen-bg__video { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Însă poate provoca extrem de mult lag pentru utilizatorii de pe telefoane mobile / pc-uri slabe.
 14. Iata ce noutati se anunta ca vor fi disponibile odata cu noul update pentru CS:GO:
 15. 3
 16. UP. Recomand
 17. de la logo în jos. Se poate da T.C. din moment ce persoana care a deschis topicul nu mai face parte din staff. @Alexandru C.
 18. O dovadă, ceva?
 19. Intri in cPanel - phpmyadmin - tabelu tau - members - structure , o sa ai ceva asa http://prntscr.com/ehwp1q Cauti "title" si dai change si la Length/Values pui cat vrei.
 20. Livrezi în țară?
 21. Zău, tu schimbi numele unei 'firme' de host ca pe sosete? Adica cand te plictisesti de el ti-l schimbi si gata?
 22. E meniul meu, maintitle meu Designer adevărat, ce pot spune. Sunt scârbit deja de moldovenii care vin pe forumuri românești și cred că li se cuvine totul. COMMUNITY x FROM MOLDOVA Stați în băncuța voastră acolo la voi, sau măcar nu mai furați de la români și apoi să vă dati drept autori. Tema cu copyright-ul respectiv e leită AG, precum și V2 e leită WDS.
 23. La multi ani!
 24. observ ca v-a placut background-ul meu.