Alex6ndru

Veteran
 • Content count

  638
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by Alex6ndru

 1. Într-adevăr, același background, același stock, de unde până unde îți aparțin drepturi de autor pe acea poză din moment ce nimic de acolo nu îți aparține, prea multă prostie
 2. măcar de o redimensionai bine, rămâi la avatarele tale.
 3. După ce bagi hook-ul mergi la Look & Feel -> Template Tools și dai recache la tema respectivă.
 4. Este un video, adaugi jos de tot în globaltemplate înainte de </body> <video loop="" muted="" autoplay="" poster="" class="fullscreen-bg__video"> <source src="http://golaniics.ro/uploads/big_buck_bunny.mp4" type="video/mp4"> </video> și în css adaugi .fullscreen-bg { position: fixed; top: 0; right: 0; bottom: 0; left: 0; overflow: hidden; z-index: -100; } .fullscreen-bg__video { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Însă poate provoca extrem de mult lag pentru utilizatorii de pe telefoane mobile / pc-uri slabe.
 5. Iata ce noutati se anunta ca vor fi disponibile odata cu noul update pentru CS:GO:
 6. 3
 7. UP. Recomand
 8. de la logo în jos. Se poate da T.C. din moment ce persoana care a deschis topicul nu mai face parte din staff. @Alexandru C.
 9. O dovadă, ceva?
 10. Intri in cPanel - phpmyadmin - tabelu tau - members - structure , o sa ai ceva asa http://prntscr.com/ehwp1q Cauti "title" si dai change si la Length/Values pui cat vrei.
 11. Livrezi în țară?
 12. Zău, tu schimbi numele unei 'firme' de host ca pe sosete? Adica cand te plictisesti de el ti-l schimbi si gata?
 13. E meniul meu, maintitle meu Designer adevărat, ce pot spune. Sunt scârbit deja de moldovenii care vin pe forumuri românești și cred că li se cuvine totul. COMMUNITY x FROM MOLDOVA Stați în băncuța voastră acolo la voi, sau măcar nu mai furați de la români și apoi să vă dati drept autori. Tema cu copyright-ul respectiv e leită AG, precum și V2 e leită WDS.
 14. La multi ani!
 15. observ ca v-a placut background-ul meu.
 16. Doresc să fac un server de CS:GO pe un laptop mai vechi, şi mă gândeam să bag Linux pe el, pentru că bănuiesc că e mai ok decât Windows 7. https://developer.valvesoftware.com/wiki/Counter-Strike:_Global_Offensive_Dedicated_Servers Am aici tutorialul şi nu ştiu ce versiune de Linux este mai bună pentru servere.
 17. Salutare, ceva păreri pentru mediadot.ro? Am căutat pe internet diverse păreri însă toate sunt vechi, nu am găsit ceva mai recent şi nu ştiu dacă sunt de încredere sau nu. ¯\_(ツ)_/¯
 18. Nu mai functioneaza imgur.com? Eu primesc eroarea "404 Not Found" cand il accesez de pe telefon
 19. MTA-SA.RO ( MTA-San Andreas)
 20. CE PRONOSTIC DACA A BATUT BARCELONA CU 3-1 SI MECIUL A FOST ACUM 1 AN
 21. serios? este de anul trecut din vară.
 22. ce-i ala
 23. Salutare, doresc păreri despre Widers.ro Ţin să precizez că vreau păreri strict despre: Design; Structură categorii, sidebar, forumul însuşi etc; Nivel de seriozitate; Proiecte comunitare; Staff. Aveţi aici câteva link-uri utile: Forum: www.widers.ro/forum ; Prima pagină: www.widers.ro ; Voi actualiza topicul când vor apărea noi arii. Aştept criticile, sugestiile şi părerile constructive!
 24. Ai aici un tutorial http://php.net/manual/ro/function.number-format.php
 25. Salutare, doresc și eu două lucruri; mutarea de pe mailul actual căci nu mai știu parola de la el schimbarea numelui actual în Seeker Mulțumesc.