Jump to content

Alex6ndru

Veteran
 • Content Count

  769
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Everything posted by Alex6ndru

 1. Verifică dacă ai safe mode activat în php.
 2. Alex6ndru

  ACP

  Ţii mouse-ul pe iconiţa de membri din ACP » Staff » Administrators » Add Administrator De aici bifezi Member » şi scrii username-ul lui. Apoi îi faci tu permisiunile.
 3. Invision Community 4.4.9 Schimbări: - / maintenance update to fix critical issues reported since 4.4.8 Changelog: Release Notes
 4. Nu știu dacă te mai interesează sau dacă mai ai nevoie, însă pentru cine are aceeași problemă/întrebare:
 5. Alex6ndru

  Variabila

  Unde anume vrei să îţi apară?
 6. Soluţia ta ar putea fi aşa: Pentru subforumuri: /* Înlocuieşti 1 de la nth-child(1) cu al câtelea subforum vrei să fie colorat */ [data-forumid="22"] div li:nth-child(1) a { color: red !important; } /* Înlocuieşti 22 cu ID-ul categoriei principale */ Pentru titlul categoriei principale: [data-forumid="22"] div h4 a { color: red !important; } /* Înlocuieşti 22 cu ID-ul categoriei principale */
 7. Am aceeași placă video ca a ta și nu am probleme de genul. E posibil să fie de la procesor.
 8. Ce e acolo e făcut din html și css Văd că folosești pluginul ăla, verifică dacă are din setări să apară și group iconul. Dacă are intri la grupuri, dai la grupul pe care vrei să-l afișezi și îi pui o imagine.
 9. Încearcă să instalezi o altă versiune de IP.Board 3.4.9 într-un folder diferit de cel în care ai forumul şi vezi dacă persistă eroarea. Dacă tot aceeaşi eroare o primeşti contactează-ți firma de host.
 10. Intră în cPanel » phpMyAdmin » caută tabelul log_code şi schimbă-i structura în varchar(255). Dacă nu funcționează nici aşa trebuie să reinstalezi platforma (totuşi încearcă să vorbeşti şi cu cei de unde ai webhostul).
 11. Modifică din cPanel versiunea de PHP să fie mai mică sau egală cu 5.4
 12. Dezactivează Spam Service din setările forumului fiindcă foloseşti nulled.
 13. partikip. Aplicația de mobil nu cred că o va folosi cineva ( cel puțin în România ). Panoul de admin mi se pare mai frumos, e mai clean dpmdv.
 14. I-am instalat eu platforma (4.4.8). Era de la versiunea de php.
 15. Probabil pentru ca nu ai o versiune de php compatibila cu platforma. I-am instalat eu platforma (4.4.8). Era de la versiunea de php.
 16. Foloseste tabelul pe care ti l-am atasat. Ii dai import in phpmyadmin. Username: admin Parola: admin Te loghezi in ACP, scoti recaptcha si iti faci cont. Oricum, nu stiu de ce ai mai folosi IPB 3 in aproape 2020. members.zip
 17. Fa-ti alt cont, posteaza si tu unde sunt dezbateri, gen "Android / IOS?" si altele de genul asta, pe la prezentari etc. Mai bine iti descarci platforma de pe IPBMafia.ru
 18. Dacă arată aşa este un booster de download care îţi permite să descarci fişiere mai rapid. ( Samsung Download Booster )
 19. trebuie să îşi facă cont pe forum că parola e criptată. Şi nu poate să îşi facă cont că nu mai e suportat vechiul recaptcha cu care vine preconfigurat IPB 3.
 20. Yep, sunt ok, şi eu îi folosesc. Am rămas şi eu plăcut surprins de cât de rapid răspund la tichete.
 21. Alex6ndru

  Raid bot xat?

  E topic vechi de un an. Vezi asta: https://github.com/TwinProduction/PythonXatBot
×
×
 • Create New...