Jump to content

Craze

Ambassadors
 • Content Count

  835
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Craze last won the day on November 11 2020

Craze had the most liked content!

Community Reputation

149 Awesome

4 Followers

About Craze

 • Rank
  Depanator
 • Birthday 01/10/2000

Profile Information

 • OS
  Windows 10 PRO
 • Location
  București

Recent Profile Visitors

14,098 profile views
 1. Craze

  Nevoie de ajutor

  1. Încercaţi să stabiliţi un titlu cat mai descriptiv
 2. Craze

  bug

  1. Încercaţi să stabiliţi un titlu cat mai descriptiv
 3. Distinse salutări, domnule -coLd-, warnurile ți-au fost șterse fiindcă am realizat că sunt prea dure și au fost date tot de mine, nu apar nicăieri în istoricul tău de membru. Le-ai primit pentru că m-ai numit (nu știu ce motiv, tangențe sau conexiuni am avut noi 2) incult. Ai avut o grămadă de posturi care erau în contradicție cu regulamentul și ți-au fost ascunse, nu ai primit warn pentru ele. Ți-am lăsat mai jos toate răspunsurile tale care se bat cap în cap cu regulamentul https://imgur.com/a/kNQRdTP îți las și un link către regulamentul secțiunii unde au fost postate acele mesaje, poate înțelegi la ce mă refeream.
 4. Succes cu proiectul, îmi place designul.
 5. Știu că exista deja un tutorial dar era buguit, prin search și mai știu eu pe unde. Funcționează pe 4.5 Rezultat final: Intrați în globalTemplate și căutați {template="widgetContainer" group="global" app="core" params="'footer', 'horizontal'"} și îl mutați deasupra la {template="inlineMessage" if="member.msg_show_notification and $message = \IPS\core\Messenger\Conversation::latestUnreadMessage()" app="core" group="global" params="$message"}
 6. ETERS România este o comunitate de gaming înființată de către actuala conducere în Noiembrie 2020. În prezent, are o mulțime de servere, axându-se pe CS:GO. Țintim să ajungem pe podiumul celor mai populare servere purtând numele ETERS. Forumuri Sourcebans Echipă Servere Servere CS:GO Găzduire (www.thc.ro) Așteptăm recenzii despre design.
 7. Pune ce ți-am dat eu, că tu nu ai aceleași clase în celelalte fielduri.
 8. <li class="ipsType_light play-arena-topic-listItem"> <span class="st"><i class="fa fa-map" aria-hidden="true"></i> {title}:</span><span class="dr">{content}</span> </li> În admin cp unde ai pus custom fieldul ai ceva de customizare în userinfo
 9. Vând licență Bootstrap Studio, versiunea pentru studenți. Este valabilă 1 an. Dovada că o dețin: Preț: 10 euro.
 10. Dacă ești developer sau creator de template-uri n-ai nevoie de pluginuri că nu îți vinzi tema cu plugin cu tot. Poate vrea sa vanda tema direct cu setarile in tema integrate. PS: pentru vanzari ai categorie speciala, nu mai posta produsele tale oriunde apuci.
×
×
 • Create New...