DeNyS.

Veteran
 • Content count

  540
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  43

DeNyS. last won the day on June 24

DeNyS. had the most liked content!

Community Reputation

192 Eminent

6 Followers

About DeNyS.

 • Rank
  Membru²
 • Birthday 06/07/1998

Contact Methods

 • Yahoo
  authe03 / deniswindowsvista
 • Skype
  officialdenis
 • Facebook
  Privat
 • Twitter
  @RaduicaDenis

Profile Information

 • OS
  Windows 10 Pro
 • Location
  Italy

Recent Profile Visitors

2,311 profile views
 1. Meniu plagiat de la Area-games. Link-uri utile, practic secția respectivă luată de pe Play-arena. Block-urile din sidebar, efectul de tranziție dintre iconița FA și text-ul ăla este luat de pe Ecila -- momentan doar la Latest Topic. CS Download luat tot de pe Area-Games. Logo-ul, woow, frumos, ce rost are să pui numele „Magnat” când ar trebuii să puneți numele comunității. In footer incă se vede punctul de la <li> la: TEMĂ CREATĂ DE MAGNAT PENTRU COMUNITATEA DEVILZONE Și chestia cea mai penibilă este că, eu ca fiind vizitator (guest), mi se vede Panoul de control al Moderatorului: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tema, in niciun caz nu este creată de acest „Magnat”, dar dacă tot vrei să-și pună numele lui pe temă, ar putea să schimbe „Creată” cu „Plagiată - Copiată”. Dar, lăsând criticile astea pe lângă: Website-urile nu trebuie să ceară autentificarea vizitatorilor pentru a putea vizualiza conţinutul. Este de bun gust să facilitezi access-ul pentru a obține o recenzie cat mai corecta. ADAUGAT IN ULTIMU UPDATE: Cererile de review trebuie să ofere un link spre firmă de hosting folosită. Luând regulamentul, așa dacă e să ne uităm puțin la el, nu l-ai respectat. Pe majoritatea forumului categoriile sunt protejate de „parola”, mă rog nu avem permisiile necesare. Tot așa, in descriere nu ai zis deloc care este firma ta de hosting.
 2. Ceea ce au făcut ăia, practic au modificat codul. Nu este nicio temă din shoutbox. Este pur si simplu cod mutat dintr-o parte și lipit in alta. Soluția pentru așa ceva nu există, tre' să te descurci singur sau dacă ăia sunt generoși, intreabă-i dacă vor să iți spună cum au făcut s-o facă-n modul ăla. Temele alea, 1 și 2, schimbă doar aspectul de la form și de la butoane, lărgimea este tot aia.
 3. Adaugă Group on User Link, ete un hook. La mine nu apare pentru că nu am hook-ul zis mai sus și nu am setată culoarea la group. In partea aia a forumului nu este important să se vadă culoarea grupului. Este important ca grupul să aibe acces, nu culoare.
 4. Deci, ca să faci să apară gradul acolo: Selectezi in ACP, la Forums, forumurile pe care vrei să adaugi grupul; http://imgur.com/a/DnXil După o să te trimită pe altă pagină unde trebuie să le dai accesele pe care le vrei tu; http://imgur.com/a/dp1yk Te duci mai jos și dai „Add Moderator”; http://imgur.com/a/pBin4
 5. Mergi la tema ta și dai pe TAB-ul CSS, caută: cAuthorPane_photo Acolo o să găsești un nume gen: <img src="Default%20Image%20Url"> Inlocuiește acel Default%20Image%20Ur cu link-ul de la no-avatar-ul tău.
 6. Mergi la tema ta, pe stânga dai jos și caută Profiles, după mai jos caută showCard. Caută: wa_showcard sau caută direct link-ul http://i.imgur.com/RLe61aa.png Il inlocuești cu ce poză vrei tu. După ce ai găsit link-ul, trebuie doar să-l schimbi cu alt link.
 7. „Să ne dăm seama unde este”. Unde vrei să fie? Il găsești la profil, sau când pui mouse-ul pe un numele unui membru. Decăt să ceri un „screemshot”, ceri link-ul de la forum, că cu SS-ul doar il admiri și nu poți face nimic. Insă, cu link-ul de la forum poți să faci mult mai mult decât faci cu un ss. Think before write ! Lasă link de la forum, nu SS.
 8. Pe dektop se vede intr-un mod, pe telefon se vede in alt mod. Depinde totul de rezoluție. Pe PC vezi toate butoanele (edit, quote, multiquote etc), insă pe telefon poți vedea doar Edit, quote și atât. Depinde cum este setat in breakpoint-uri -- breakpoint este un punct de întrerupere în codul unui program.
 9. Platforma IPS 4.x este Responsive: ce inseamnă responsive? Website-uri care se pot adapta grafic și automat la dispozitivul cu care il afișează (calculatoare cu diferite rezoluții, tablete, smartphone-uri, telefoane mobile, Web TV), minimizând nevoia utilizatorului de a redimensiona și de a parcurge conținutul. Deci, pe platforma IPS 4.x este normal. Oricum, ar trebuii să se vadă spre ex. când redimensionezi fereastra de la browser. Pentru problema respectivă trebuie să scoți class-ele și id-urile de la breakpoint-uri și ar trebuii să se rezolve.
 10. Background-ul ăla, pentru cine nu știe, a fost folosit și făcut de către Shady de pe comunitatea BLOWN, din tema v8; tema se poate găsii pe internet. Website-ul respectiv, in momentul actual este acti: http://darkmind.ro/ Tema de pe nephrite, la modul ei a fost luată de pe net și editată de Shanony, un plagiator, doar ca să ia grad pe forumul Nephrite, tentativă eșuată. Copyright-ul ajută pe cei care au muncit la un lucru, prin care au stat zile intregi să muncească la ceva unic etc. Deci, drepturile de autor sunt importante. Prin modul ăsta ii evidențiază și munca lui, poate să-i aducă ceva bani. Numele este important, nu e un element care trebuie luat cu piciorul stâng.
 11. Știi să pui un titlu corespunzător problemei tale? E greu să respecți un regulament? http://pctroubleshooting.ro/topic/23241-regulament-arie-ipboard/ -- ai aici un tutorial:
 12. In primul rând, nu avem nevoie de cont de test. Dacă unul vrea să vadă ceva iși face cont pe forum și gata. După cum văd, pare că tema asta a fost făcută de către cei de la Darkmind, nu de Cristi, cum scrie-n footer. Anyway: Imi place banner-ul și logo-ul, insă meniul când il deschizi ar fi frumos să fie pe inălțimea banner-ului. Unde este Breadcrumb cu numele forumului, in dreapta sunt iconițele cu Facebook, Twitter etc; schimbați link-urile sau scoateți-le. Aș scoate „Time Online” din userInfoPane. Nu prea am ce să zic, tema asta am mai văzut-o de xx tot de ori.
 13. Soluția la problema respectivă legată de user_link_menucontent: mergeți in ACP, la tema respectivă și cautăți: #user_link_menucontent>div o să găsiți următorul (asemanator) cod: #user_link_menucontent>div { margin-left: 15px; width: 100px; text-align: left; } il schimbăți cu: #user_link_menucontent>div { margin-left: 15px; width: 265px; text-align: left; }
 14. Dai clear la browser, șterge parolele legate de site-ul respectiv. Asta se intâmplă când ii zici să te țină logat.
 15. Lasă link de la forum -- data viitoare respectă regulamentul și pune un titlu asemănător problemei.