Jump to content

DeNyS.

Ambassadors
 • Content count

  1,059
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  74

DeNyS. last won the day on June 19

DeNyS. had the most liked content!

Community Reputation

372 Eminent

About DeNyS.

 • Rank
  IPS Specialist
 • Birthday 06/07/1998

Profile Information

 • OS
  Windows 10 Pro
 • Location
  Italy

Recent Profile Visitors

5,254 profile views
 1. DeNyS.

  Cum sterg alea din admincp IPB ?? [ Help ]

  Ar trebuii sa modifici fisierle de la platforma si asta nu ti-o recomand daca nu ai putina experienta. Alea le vezi doar in back-end, nu si in front-end. Nu au nimic, le poti lasa.
 2. DeNyS.

  Cum schimb aspectul categoriei?

  Trebuie sa modifici codul.
 3. DeNyS.

  Responsive website tutorial (Youtube)

  Astept sa vad urmatoarele clipuri ca sa vad ceea ce inseamna pentru tine responsive. Din videoclip, din ceea ce am vazut pana acum, sunt niste pasuri gresite si nu se mananca deloc cu ceea ce cuprinde responsive.
 4. Chestia asta cu downvote-urile a inceput sa devina foarte enervanta. S-au mai facut reclamatii pe modelul vostru si se voia sa se scoata sistemul de like-uri / dislike-uri, doar pentru ca voi, in loc sa-l folositi ca sa ajutati lumea care intra aici pe forum, il folositi in mod negativ pe care nu ne ajuta cu nimic. Cu sau fara tine forumul o sa-si continue existenta in mod normal. Nu e ca daca ameninti se rezolva ceva. https://imgur.com/a/q7yXPYp Incheiati discutia asta, ca daca nu, o sa fiti banati amandoi. Nu vrem ca din cauza voastra sa fie scos sistemul de like-uri / dislike-uri, doar pentru ca voi il folositi in mod gresit.
 5. Redus mintal -- (Om) slab de minte, cu capacități mintale foarte reduse); Ratatule; Mortii ma-tii; Ai dreptate, astea-s nu sunt injuraturi.
 6. DeNyS.

  Caut scripter pentru server SAMP

  Posted December 23, 2016 Last visited June 21, 2017 --- nu mai este valabil.
 7. DeNyS.

  Problema cu Iconitele forumului.

  Ar trebuii să modifici codul și să adaugi tu iconițele astea manual. Chestiile astea variază de la temă la temă.
 8. DeNyS.

  Ce melodii mai ascultati?

 9. DeNyS.

  Problema post

  Este editorul de vină. Probabil că greșesc, dar cred că ar trebuii să rebagi fișierele relative la editor; nu este de la temă sau ceva. O chestie ca să poți răspunde la topicuri e să folosești „more reply options”. Gen așa: http://darkplay.ro/forum/index.php?/topic/587-cea-mai-mare-problemă-pentru-românia-un-dezastru-pentru-economie/?p=1176
 10. https://puffysticks.com/ https://www.facebook.com/puffysticks ---- ii contactezi aici. https://godspower.ro/forum/ --- o tema facuta de ei. http://area-games.ro/forum/ --- alta tema facuta de ei. Sunt seriosi.
 11. DeNyS.

  Problema (eroare acp)

  Problema aia ți-o face un Hook. Fă in următorul mod: te duci in pagina unde sunt toate hook-urile și le dezactivezi pe rând. Eroarea aia, deobicei este pentru că versiunea de la hook nu e compatibilă cu versiunea de la platformă.
 12. DeNyS.

  Ce melodii mai ascultati?

 13. DeNyS.

  Pareri despre eliteroyal?

  Citește regulamentul.
 14. DeNyS.

  Nu apar butoanele de edit

  Lasa linkul de la forum ca sa vad daca e chestia care cred eu ca e.
×