Jump to content

DeNyS.

Veteran
 • Content count

  794
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56

DeNyS. last won the day on December 9

DeNyS. had the most liked content!

Community Reputation

291 Insane

About DeNyS.

 • Rank
  Un Anonim Celebru
 • Birthday 06/07/1998

Contact Methods

 • Yahoo
  authe03 / deniswindowsvista
 • Skype
  officialdenis
 • Facebook
  Privat
 • Twitter
  @RaduicaDenis

Profile Information

 • OS
  Windows 10 Pro
 • Location
  Italy

Recent Profile Visitors

3,610 profile views
 1. lasă inku' de la forum.
 2. Ajutor temă IPB 3.4.8

  Dacă vrei să ai forumul responsive folosește versiunea 4.X. Versiunea 3.4.X nu a fost gândită pentru chestia asta, 4.X da. Chestia aia se poate face dacă ai cunoștințele necesare.
 3. Ce trebuie sa fie in FTP pt webhost?

  Dacă ai un o pagină de prezentare, ai nevoie să pui fișierele necesare: index.html - imgs - scripts. In cazul forumului ai nevoie să uploadezi platforma și fișierele necesare pentru a funcționa.
 4. Salut , are cineva acest script ?

  Nu e script. Este pur și simply o animație CSS care la anumite % iși schimbă culorile (imaginile). in al-2-lea rând, cere permisiunea de la autorul acestuia dacă iți dă permisiunea pentru a le folosii pe forumul tău.
 5. Cum scot textul asta

  il găsești in globalTemplate. Ca să-l găsești mai ușor, folosește CTRL+F și caută cuvintele pe care le vezi acolo, ex: acest skin.
 6. Ajutor Hook Partners

  Nu e hook, este cod HTML / CSS cu animații. Lasă link-ul de la forum ca să iți dăm sursa.
 7. Nu merge shoutbox + gni

  Pe 4.X nu mai este ca pe 3.4.X. Ca să le activezi: in stânga ai un o săgeată: https://i.imgur.com/2TxpEJF.png dai click pe ea și după cauți Shoutbox (in cazul meu chatbox): https://i.imgur.com/DFUbaUz.png il deschizi și după il iei și il muți unde iți arată tema, adică in pătrățelele alea din dreapta: https://i.imgur.com/ov6yF7w.png Cât despre Group Name Indicator, intri in ACP -> Systems -> Plugins -> Group Name Indicator, dai edit, iar după trebuie să adaugi grupurile pe care vrei să le afisezi: https://i.imgur.com/PSGPnNz.png ---- GNI il vezi cu WHO'S ONLINE -> https://i.imgur.com/3bHS1V4.png --- folosești aceiași metodă de activare pe care am zis-o inainte pentru SB, cautând prin categoriile alea pe care ți le arată.
 8. Portofoliu / artworks DeNyS.

  • wave frequency • (adobe photoshop & illustrator)
 9. Buna seara am si eu o problema

  https://webflake.sx/files/file/2372-general-statistics/ v4.0.X Pentru who's online, ăla il găsești direct in platformă: apasă pe săgeata din stânga, cauți System și după who's online.
 10. Pareri powergame.ro

  Cu ce să incep? Hai să incepem cu tema pe care o aveți: temă de pe internet - am mai văzut-o pe câteva comunități. Logo-ul urât de tot. Partea inițială cu „Welcome to Power Game Community” este prost făcută. Legenda cu gradele forumului are un aspect . După culorile temei: ori puneți pe care să vă facă niște iconițe pe care să le folosiți la forumuri ori lăsați-le pe alea de default, fără să le modificați. https://www.powergame.ro/forum/index.php?/topic/12-atributii-staff/ --- topicuri care par să fie copiate din alte părți. Nu imi place. Chestia că domeniul este din 2010 este irelevantă.
 11. Nu. Tutorialul ăsta este pentru 3.4.X --- pentru 4.X nu există tutoriale de skinning theme. /* edit @OldMan nu stiu, cauta pe google.
 12. Problema tema ipb 3.4.x

  https://webflake.sx/topic/8601-change-background-colour-of-the-editor/
 13. UPDATE 1.0: - Nu postaţi mai multe întrebări / probleme pe acelaşi topic
 14. body { background: #161616 url(http://i.imgur.com/BS2wo.gif) !important; Inlocuiește codul pe care ți l-am dat eu. Sau șterge clasa .cbe din body. Dacă nu reușești, trimite-mi un PM.
 15. Salutare cum maresc avatar 4.2.6

  Pentru avatar incearcă să urmărești acest tutorial (inainte să aplici tutorialul care urmează, descarcă tema ca să o ai ca back-up dacă se-ntâplă ceva): http://pctroubleshooting.ro/topic/37911-mărire-dimensiune-avatar-ipboard-4x/ Noi nu oferim suport pentru a copia teme sau elemente din ele. Chestiile alea le rezolvi cu mâna ta.
×