Jump to content

DeNyS.

Ambassadors
 • Content count

  1,095
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  79

DeNyS. last won the day on August 19

DeNyS. had the most liked content!

Community Reputation

390 Eminent

About DeNyS.

 • Rank
  IPS Specialist
 • Birthday 06/07/1998

Profile Information

 • OS
  Windows 10 Pro
 • Location
  Italy

Recent Profile Visitors

5,543 profile views
 1. DeNyS.

  Problemă CSS Avatar

  Lasă link-ul de la forum. Nu putem sa ne dăm seama care este clasa sau ID-ul de la avatar.
 2. DeNyS.

  Păreri forum În Forță România

  Schimbați titlul din ACP la forum -- nu cred că forumul se numește „Invision Community”. Imi place foarte mult numele ales, nu e rău. --------------------- Cât despre temă: puneți un href pe avatar-ul din partea stângă-sus, este mult mai ușor să-l accesezi; știu că este și pe nume dar e mai ușor să fie și pe avatar. In mare parte tema imi place, nu e deloc rea. Imi place ce a făcut prietenu' DOC --- unica chestie este logo-ul care nu imi place așa mult. Pentru mine ar trebuii să folosești alt font pentru texte. Nu e așa frumos el actual. Ai putea să modifici statisticile de la forum, să le faci mai interesante decât sunt acum. Structura categoriile este cam ciudată sincer să fiu. In topic, aspectul a venit frumos, nu e rău: https://inforta.ro/index.php?/topic/63-păreri-sugestii-interfața-nouă/&tab=comments#comment-80 --- poate aș modifica putin butoanele alea. --------------------- Butonul de „contact us” ar trebuii să stea in footer. Ca UX este prost; la fel și celelalte butoane. Uitasem, văzând că Mihaela mi-a dat mesaj, intră și tu intr-un PM și rezolvă problema aia la background. Iconița de „reported content” fă-o in așa mod să fie văzută doar care au acces la gradele corespunzătoare, nu și la membrii. In footer chestia cu „VIP CS.INFORTA.RO” nu cred că-și are rostul acolo. Imi place foarte mult idea că atunci când apeși pe copertă in profil, să ți-o arate complet. Ok, mai sunt 2-3 bug-uri prin alte părți, dar nu-s chestii grave. Repet: imi place.
 3. DeNyS.

  Blinders - Sirene

 4. DeNyS.

  Problema GroupNameIndicator

  Lasă GNI activ și dezactivează pe rând fiecare hook, vezi dacă rezolvi ceva. Asta ar fii o metoda de debug.
 5. DeNyS.

  Problema GroupNameIndicator

  S-ar putea ca alt hook sa intre in conflict cu GNI. Vezi sa fii descarcat si versiunea corecta.
 6. DeNyS.

  Problema mare Awards

  El ți-a zis ce să faci și cum să rezolvi problema. Dacă tu nu ai reușit ar vrea să-i dai niște date de acces la ACP ca să incerce el și să vadă care-i problema --- probabil nu este soluția spusă mai sus. In orice caz, stăi liniștit că o să posteze soluția la final. Deci, eu te sfătuiesc să-i dai datele.
 7. DeNyS.

  Retrovision - Get Down

 8. DeNyS.

  Am nevoie de ajutor

  Adaugă următorul cod in custom.css li.ipsWidget.ipsWidget_horizontal.ipsBox[data-blocktitle="Group Legend Block"], li.ipsWidget.ipsWidget_horizontal.ipsBox[data-blocktitle="Who's Online"] { font-family: "Arial", sans-serif; font-weight: bold; }
 9. DeNyS.

  Am nevoie de ajutor

  Link de la forum?
 10. DeNyS.

  Cum schimb culoarea

  Caută și tu că nu te doare mâna. http://pctroubleshooting.ro/search/?q=editor
 11. DeNyS.

  Nu pot inlocui logoul

  In cazul acesta a trebuit să modific doar fișierul „defaultHeader”, schimbând link-ul de la poză.
 12. DeNyS.

  Păreri xShot România

  SSL: conexiunea nu este complet protejată. Temă: văzută de o mie de ori -- nimic nou. Inainte se vede că era de culoare roșie, acum in verde: ai distrus-o complet. Lățimea-i prea mare. Conținut: nu prea am pe ce să-mi dau cu părerea fiind deschisă doar de 4 zile. Totuși, ce host ai?
 13. DeNyS.

  Problema avatar

  Vezi daca merge pe o alta tema.
×