Jump to content

DeNyS.

Ambassadors
 • Content Count

  1,204
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  88

DeNyS. last won the day on February 2 2019

DeNyS. had the most liked content!

Community Reputation

416 Eminent

About DeNyS.

 • Rank
  IPS Specialist
 • Birthday 06/07/1998

Profile Information

 • OS
  Windows 10 Pro
 • Location
  Italy

Recent Profile Visitors

7,156 profile views
 1. mi se pare că aveți cam mulți administratori pentru un forum cu atâția membrii.
 2. arată-ne niște poze sau lasă link-ul de la poze.
 3. Pentru cercul din stanga: #ipsLayout_contentWrapper { background-color: rgb(21, 17, 29, 0.5); } // pentru a modifica opacitatea trebuie să schimbi valoarea „0.5”, 0 este minumul, 1 cel maxim. pentru cercul al-2-lea: .cForumList .ipsDataItem, .ipsDataList.ipsDataList_zebra .ipsDataItem:nth-child(2n):not(.ipsDataItem_selected):not(.ipsModerated):not(.ipsDataItem_new):not(.ipsDataItem_success):not(.ipsDataItem_warning):not(.ipsDataItem_error):not(.ipsDataItem_info):not(.ipsDataItem_status) { background: rgb(31, 24, 46, 0.5); } // modifici valoarea „0.5”, daca vrei sa schimbi și culoarea, trebuie să modifici celelalte numere, ex: „45, 87, 255”
 4. așteaptă cât vrei. intre timp citește regulamentul.
 5. in primul rând citeste și tu regulamentul. se vede cât ai rezolvat.
 6. Intri in phpMyAdmin si cauti acel un table care se termina sau contine "user". Dupa aia creezi un table nou si iti setezi la group numarul '4', care este grupul initial de la admin.
 7. Aceiași temă văzută de X ori pe X forumuri cu ceva schimbări. Dați ceva bani in plus și luați-vă o temă de la puffysticks - ăia măcar vă fac ceva original și nu copy-paste.
 8. Ai facut ceva erori cand ai modificat codul temei.
 9. Lasă link-ul de la forum și tema să fie ON.
 10. Lasă-mi niște date de acces să văd dacă reuseșc. Teoretic ar trebuii să mergi in fișierul de la plugin și să cauți linia de cod corectă și să adaugi ce vrei tu, steluță ș.a.m.d
 11. De ieșit bine a ieșit bine părerea mea. Eu unul aș folosii bold pe „csone” ca să iasă-n evidență. altă chestie pe care aș schimba-o ar fi iconițele, incearcă alea de la Google, Google Material Icons, poate o să-ți placă mai mult.
 12. DeNyS.

  Switch Color

  Posteaza solutia.
×
×
 • Create New...