Jump to content

DeNyS.

Veteran
 • Content count

  646
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

DeNyS. last won the day on August 12

DeNyS. had the most liked content!

Community Reputation

216 Eminent

6 Followers

About DeNyS.

 • Rank
  „Lasă un link de la forum”
 • Birthday 06/07/1998

Contact Methods

 • Yahoo
  authe03 / deniswindowsvista
 • Skype
  officialdenis
 • Facebook
  Privat
 • Twitter
  @RaduicaDenis

Profile Information

 • OS
  Windows 10 Pro
 • Location
  Italy

Recent Profile Visitors

2,756 profile views
 1. http://lowdown.carphonewarehouse.com/how-to/what-do-the-symbols-on-my-screen-mean/29341/ -- aici găsești ceea ce inseaamnă iconița aia. https://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s3/204161-what-plus-sign-icon-notification-bar.html -- pare că iconița aia apare atunci când ai prea multe notificări. https://www.quora.com/What-does-the-+-and-circle-icon-denote-in-Android-Nougat-7-0 Caută pe internet: Plus sign inside circle android și o să găsești informații.
 2. Intrebare SVG

  https://stackoverflow.com/questions/24433640/svg-icons-vs-png-icons-in-modern-web-sites https://watb.co.uk/5-reasons-you-should-be-using-svgs-over-pngs/ https://forums.adobe.com/thread/2199423 https://quickleft.com/blog/choosing-svg-jpeg-png/ SVG-ul pentru mine este mai bine să-l folosești pentru logo-uri flat, un vectorial s.a.m.d
 3. Problema router internet: licare ledul

  Când licăre inseamnă că nu primește semnal de la Base Station. N-ai decât să aștepți să rezolve ăia de la ISP tău problema. Dacă problema persistă mai mult de 3 zile contactează-i!
 4. Nu mai există echipa Dopepx.
 5. Problema latime userinfo in topic

  http://imgur.com/a/Y9vlR --- Tocmai ce am intrat la tine pe forum și mi-am reat un cont că probabil ar fi putut să fie doar atunci când ești logat. Insă, dacă ești vizitator sau membru la mine nu am găsit probleme.
 6. Problema Butoane ipb 4.1

  Incearcă să schimbi tema și vezi dacă-ți merg link-urile alea. Dacă merg inseamnă că este de la tema pe care o ai in momentul actual; dacă nu merge probabil este la platformă.
 7. Cum vi se pare Devilzone România?

  Nimic nou. Egale ca toate temele făcute de Seso. Aceleași gradiente. Aceleași culori. Același logo ca pe toate „comunitățile” pe care a fost. Temp curcubeu de te dor ochii.
 8. Medieval armor

  De curiozitate: In ce jocuri poate să fie folosit? Ce program folosești ca să le faci? Asta nu e că mă interesează așa mult dar mno.. texture-urile de unde le iei? Imi place cum a venit, continuă.
 9. Păreri comunitate NEXS.RO

  Nu știu dacă mai are rost să zicem că aveți chestii copiate și cu „inspirație” de nota 10. Nu știu dacă mai are rost. Structura seamănă cu Evict (nu mai este nevoie să imi zici că seamănă cu cel de pe Behance in caz că vrei să zici chestia asta); Urăsc faptul că tot incercați să reproduceți platforma IPS 4. Băgați IPS 4 și faceți temă pe platforma respetivă; Albastrul ăsta, pentru mine, este pre inchis la culoare; Aș schimba culoarea de la Premium, că este indentică la aparență cu Loyalty; Nu știu ce să mai zic..
 10. Artwork-uri Seso

  Ok, merge. Da' nu ințeleg de ce faci teme 3.4.x cu stil de 4.x?
 11. Când ceri o părere, o ceri când ai modificat cel puțin 80%, nu 10%. Parcă o faceți doar pentru a avea un +1 post.
 12. Din ce văd eu nu ai modificat nimic din tema OGT. Doar culoarea și două trei chestii pe acolo. Nu văd nimic făcut de tine, de alții da.
 13. Ce face băiatu'? Ți-ai deschis și tu forum cu temă șmecheră și vrei să te dai mare? Tema arată destul de bine; cu câteva modificări mici pe care le-aș face ar fi perfectă din punctul meu de vedere. Incercați să mai „adăugați” eva la gradul de premium, dă urât pe culoarea actuală a forumului. Cercul de la logo, părerea mea nu prea are legătură cu numele forumului. Nu mai folosiți așa mult gradiente, ajungeți intr-un final in care o să faceți forumul curcubeu. In topic, ex: https://forum.elitegames.ro/index.php?/topic/284-organizăm-un-concurs/ --- posts, reputation etc ar trebuii să aibe un design mai „simplist”.
 14. Cum fac sa nu se mai miste logo?

  Eu intru la tine pe forum și nu văd niciun logo. Văd doar un banner care nici nu este pus cum trebuie. „logo mișcător” nu văd la tine pe forum; dacă te referi că atunci când pui mouse-ul pe banner-ul ăla se face negru, e altă chestie. Explică-te mai bine, fi mai explicit și argumentează.
 15. Cum se numeste hook-ul ?

  Nu e niciun hook. Este doar cod HTML și CSS.
×