Jump to content

DeNyS.

Ambassadors
 • Content Count

  1,152
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  83

Everything posted by DeNyS.

 1. DeNyS.

  Problema Tema

  Atunci vezi că nu ai instalat bine platforma dacă tot iți dă erorile astea. Daca ai incercat X teme și tot aceiași eroare. Altă varianță ar fi ca temele să nu fie compatibile pentru versiunea ta fiind una mai veche și temele respective mai noi.
 2. DeNyS.

  Cerere logo NEXTCS

  https://i.imgur.com/VPetLzU.png https://i.imgur.com/dYlMm8H.png
 3. DeNyS.

  Direction imagine

  Folosește modelul următor: background-image: url("../monthly_2018_11/htmlcss/H_member_1.png"); // modifici link-ul cu ce ai nevoie.
 4. DeNyS.

  Erroare Ipb

  cel mai probabil nu s-a instalat corect platforma.
 5. Salut, de aseară am vrut să probez versiunea 7.1 Android, să văd cum este din punct de vedere de design, performanță și chestii de genu. Insă, când l-am instalat cel mai probabil am greșit versiunea pentru că sistemul respectiv avea butoane ca pe Huawei gen și telefonul meu are butoane și mergeau doar alea, nu butoanele externe, alea din telefon. Așa că am zis să refac totul de la capăt cu altă versiune. Bun, Unblock Tool ceva de gen și după, prin ADB Tools, fac „fastboot reboot bootloader” și ii dă restart. Bun, ok, apăs POWER+VOL DOWN șă intre in Recovery Mode. De aici nu o să mai iese din Fastboot Mode, am incercat să fac orice să-l scot dar nu știu ce să-i mai fac. Practic, dacă e să-l opresc, apare logo-ul de la ASUS și sus „Fastboot Mode” orice aș face. Țin să menționez că am un ASUS Zenfone 2 Laser și ieri, reușing, am băgat Nougat 7.1 prin Lineage OS v14.1. Aveți ceva soluții? Eu nu mai știu ce să mai fac.
 6. Eu am rezolvat problema pe care am avut-o eu cu consola din Android Fastboot: adb>fastboot continue, http://bamboopuppy.com/android-fastboot-commands/ // strict daca ai problema pe care am avut-o eu. Daca nu se mai aprinde deloc, Artanis ți-a dat raspunsul.
 7. DeNyS.

  Direction imagine

  Lasă-mi niște date de acces la ACP și link-ul de la forumul tau.
 8. DeNyS.

  Direction imagine

  Decât să iți complici viața, urcă poza respectivă pe site-uri precum https://imgur.com/ -- copiezi link-ul și după-l inlocuiești și ai terminat bâlciul.
 9. DeNyS.

  puffysticks.com

  Nu am ce să zic, frumos ca intotdeauna. Unde este Shady, in automat este ceva fain. De curiozitate, pare ca site-ul e făcut de la 0, script-uri, php etc. O mică descriere la partea de back-end? Gen, e tare chestia cu blog, ați folosit ceva extern sau e totul făcut de voi?
 10. DeNyS.

  MIka eroare la IPB 3

  Cel mai probabil nu s-a instalat cum se trebuie platforma. Liniile de cod din fișierele platformei nu trebuie modificate in orice caz. Fă așa: fă un alt dosar in FTP / folosește aceleași fișiere sau .rar folosit pentru a instala platforma pe care ai instalat-o inainte și vezi dacă-ți dă aceiași eroare. Dacă nu iți dă erori, s-a instalat greșit, caz contrar, platforma e coruptă.
 11. DeNyS.

  shotbox

  in primul rând, scrie cum trebuie să scrii. In al-2-lea rând, pune și tu niște poze să vedem ce problemă ai, nu e că putem să ghicim.
 12. DeNyS.

  Am si eu o intrebare.

  Nu poți.
 13. DeNyS.

  HaLoGeK's Streaming Website

  Nu e cine știe ce.
 14. DeNyS.

  Probleme Register.

  Pune rezolvarea.
 15. DeNyS.

  Probleme Register.

  Atuci trebuie să fie o linie de cod anume. Ala care a modificat greșit linia aia de cod greșit ori este vreo eroare la ea. Dă-mi un PM cu niște date de acces și link-ul de la forum.
 16. DeNyS.

  Probleme Register.

  Eroarea asta ti-o da pe toate temele sau doar pe una? Schimba tema pe care o ai si vezi daca-ti da problema asta.
 17. DeNyS.

  Donate sidebar plugin

  Ia mai citeste regulamentul.
 18. DeNyS.

  Eroare dupa update

  Lasa link-ul de la forum. Cel mai probabil s-a pierdut vreun fisier.
 19. DeNyS.

  Dimensiune logo

  .logo { max-height: 200px !important; } adauga-l in custom.css
 20. DeNyS.

  CARE O FI PROBLEMA

  Pentru mine e HDD-ul.
 21. DeNyS.

  Cum adaug o imagine la o secțiune in descriere?

  Faci „viewsource” și după adaugi: <img src="link" /> ------ ar trebuii sa mearga. // avand IPS 4 copiaza link-ul cu imaginea (vezi sa aibe o extensie cum ar fi .png .jpg etc) si ii da paste direct in descriere.
 22. DeNyS.

  Cum pot sa descarc ipb?

  Invision Power Services, Inc. (abreviată ca IPS, Inc. sau pur și simplu IPS) este o companie care produce aplicații și servicii web cunoscută în primul rând pentru produsul său pilot, Invision Power Board.
 23. DeNyS.

  Prezentare Arsenie Boyka.

  Salut!
 24. DeNyS.

  Cum schimb imaginea de la tema?

  Din ce imi aduc aminte ar trebuii să o schimbi făcând o modificare la codul platformei. Lasă link-ul de la forumul tău.
 25. DeNyS.

  Unde găsesc hook-uri general member state?

  Nu apare pentru ca trebuie să plătești munca la oameni.
×