Jump to content

DeNyS.

Ambassadors
 • Content count

  874
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  64

Everything posted by DeNyS.

 1. Problema tema

  Presupun ca problema asta nu ti-o face cu tema de default de la IPS? Vezi daca problemele astea ti le face si cu alte teme: verifica ca temele respective sa fie compatibile cu versiunea platformei pe care o ai. Verifica ca toate plugin-urile sa fie compatibile. Eroare 500 este o "problema" generala, nu iti zice exact care ar fi problema, ar putea sa fie chiar orice.
 2. Problema avatar IPB 3.4.9

  https://imgur.com/a/f3FB5 --- poza o să rămână așa. Platforma, in funcție de mărimea avatar-ului, redimensionează avatar și incearcă să-l „centreze” cât mai mult. https://imgur.com/a/1oOaN --- pe lângă pasul pe care l-ai făcut trebuie să mergi și in System Setings > Members > User Profile și să modifici și acolo mărimea maximă și o să vezi avatar-ul cum trebuie să fie văzut. Dacă intâmpini probleme suplimentare, dă-mi un PM și te ajut eu și o să ofer soluția ulterior aici.
 3. Pe tema pe care o au ei, problema e că autorul temei a setat link-urile de la iconițe direct de pe domeniul lui. Ceea ce trebuie să faceți e să cautați link-urile de la iconițe in custom.css și să le ștergeți și problema-i rezolvată.
 4. Ajutor topicuri / reply / post new topic etc

  Fiecare temă conține fișiere separate și diferă de la autor la autor. Trebuie să le cauți manual.
 5. Puțin ajutor

  modifică și caută: .bar, .ipsSideBlock h3, .general_box h3 trebuie să modifici template-ul respectiv și să adaugi câteva elemente. Contactează-mă prin PM cu niște date de acces care să aibe acces la ACP și link-ul de la forum.
 6. Adaugare effect grad in ipb 3.4.6

  Atunci a greșit ceva. Incepe de la capăt și refă pașii.
 7. Problema userinfopane

  Posteaza solutia pentru cei care vor avea si ei problema ta.
 8. Problema IPB 3.4.9 Categorie

  Ce ai zis acolo ca nu s-a inteles nimic. Explica mai bine ceea ce vrei.
 9. Ajutor topicuri / reply / post new topic etc

  Copiezi template-urile care contin liniile de cod corespunzatoare. Dupa chestia asta, trebuie sa copiezi CSS-ul.
 10. Aici oferim suport la o problemă pe care o ai tu. Nu oferim programe deja făcute.
 11. Cum scot iconita de la logo

  adaugă in ipb_styles.css #branding > div > a > img { display: none; }
 12. Problemă statistici

  Dacă vreți să o dezactivați o soluție ar putea să fie asta: mergi in ipb_styles.css sau intr-un fișier custom creat de tine și adaugi: .hide { display: none; } mergi in template-ul unde se află liniile de cod corespunzătoare statisticilor și cauți linia de cod care este de la „most online”. Adaugi class .hide și ai rezolvat problema.
 13. Problemă statistici

  Care e forumul?
 14. Cum pot vedea css-ul unui anumit script pe un forum?

  CSS-ul unui script? Poți vedea codul sursă de la un element. Apasă pe F12 sau click dreapta: Inspect element. In stânga sus ai o săgeată prin care poți să găsești mai ușor un element. CSS-ul nu se folosește pentru script.
 15. Instalare fara licenta IPB 4.1.19 ??

  Procedura e tot aia.
 16. Parere index

  Mie-mi place: alege alte font-uri să fie mai atrăgător. unde ai vrut să folosești iconițe, folosește-le pe cele de la Font Awesome spre exemplu: nu scade din calitate. Tu cel mai probabil ai luat iconițele de la flaticon sau ceva de genu'. Cam atât. Despre FA: descarci font-ul și il instalezi in PC -> mergi pe site-ul lor și dai copy la o iconiță, nu la nume. După ce ai făcut-o, te intorci in PS și dai paste.
 17. Cum pun categorile una sub alta?

  In primul rând lasă link-ul de la forum, că nu stăm noi să descărcăm temele. Incearcă asta -- il adaugi in custom.css: ol.subforums1 { margin-top: 3px; float: left; width: 33%; } Clasele diferă de la versiuni la versiuni, noi nu știm clasa respectivă și trebuie să vedem care este.
 18. Cum pun bannerele unul dupa altul

  Păi nu trebuie să adaugi 2 marquee separate, e normal ca după să ți le facă separate. Trebuie să adaugi totul in unu'. In codul sursă văd că ai 2 marquee, copiază <a href=""> di al-2-lea si pune-l in primul. Trebuie să vină așa: <marquee><a href="http://kriksongaming.ro/forum/" target="_blank"><img src="https://s13.postimg.org/82he7d1rb/parteneriat.gif.38ad0d977eee5743c67ecff559f87cda.gif" border="0" alt="QWOZd2 V"></a><a href="http://infectatii.ro/forum/" target="_blank"><img src="https://s13.postimg.org/7k4sazqpz/26551647_1504910316294220_1308422406_n.png" border="0" alt="QWOZd2 V"></a></marquee>
 19. Gamster.org Părere

  Cred că știu de unde ați luat „inspirația” pentru numele vostru: hhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaammmmmsterrrrrrrrrrrrr! Uitați-vă la următorul link: https://media.giphy.com/media/DZpCatccCBsGI/giphy.gif --- vorbim serios: belea logo-ul: Mafia II pe viață, frați de fapt. imi place imaginea din footer cu logo-ul ăla. imi plac rankbar-urile pe care le aveți: https://www.gamster.org/forums/uploads/monthly_2017_12/MEMBERS.png.caffcb87418526bf92919048101c5ffc.png Pentru restu': nimic special. Bara de navigație am mai văzut-o doar că era sub altă culoare. Totuși, numele vine de la Gaming și Gangster = gam(ing)gang(ster)?
 20. Cerere Tema GamesNodie

  https://scriptznull.nl/threads/new-skin-gamesnodie.6307/ -- trebuie să o cumperi. https://nulledbb.com/thread-New-skin-Gamesnodie - faci 15 postări, fără spam, și descarci tema.
 21. Evict.eu pareri

  Acum hai să nu zicem prostii. Ce vezi tu pe https://evict.eu/ este pur și simplu „flat design”. Ca să ințelegi mai bine: Simplitatea elementelor -- Elementele sunt extrem de simple și sunt aproape întotdeauna separate unul de celălalt. Atenție la litere -- Având în vedere simplitatea care distinge acest stil, tipografia și selecția fontului sunt extrem de importante (el folosește . În general, fonturile cu un design simplu sunt preferate, fără mulțumiri, utilizate în declinul lor curajos, bold. În acest mod, este mai probabil ca acestea să aibă o consistență vizuală puternică și o mai mare lizibilitate. Exemplu! Importanța culorilor -- Paletele de culori folosite pentru designul plat sunt de obicei mai luminoase și mai pline decât alte abordări vizuale. De obicei, paletele tradiționale se disting prin utilizarea a cel mult 2 sau 3 culori. În designul plat, pot ajunge cu ușurință la 6/8. El nu este obligat să adauge elemente ca animații: dacă nu este necesar, nu le adaugi: in ziua de azi trebuie să te gândești și la dispozitivele „mai vechi” care nu au un procesor puternic. Faptul că nu le adaugă este un bine. In orice caz: pe resoluția de 768px - tablete - se vede aș adauga un buton care să deschidă și să-nchidă meniul lateral - o săgeată. Folosește un font mai frumos decât cele actuale pe care le folosești. Spre exemplu: la preturi 5e sau găzduire CS, mă aștept să fie mai atrăgătoare. Pe Detalii, la ăla „nou” - rezolvă problema de la butonul cu detalii că face figuri și intră hover-ul general. La „sidebar-wrapper” adaugă: overflow-x: hidden; Vezi poate mai rezolvi ceva probleme: https://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?uri=https%3A%2F%2Fevict.eu%2F&profile=css3svg&usermedium=all&warning=1&vextwarning=&lang=it Hai că se poate și mai bine. In general merge. Totuși, au apărut noile iconițe Font Awesome, le poți folosii pentru un „update vizual”: https://fontawesome.com/icons --- sau ai putea folosii Google Material Icons -- https://material.io/icons/ -- : sunt mai frumoase.
 22. Nu pot schimba bg la header

  Cănd pui o poză ca background trebuie să ai grijă la extensie. Ca să iți fac un exemplu: dacă pui următorul link: https://i.imgur.com/SAQYRZS.jpg --- o să meargă pentru că are extensia la sfășit cu .jpg dacă pui o poză fără extensie ex: https://imgur.com/a/SZWs9 -- nu o să meargă pentru că nu reușește să indetifice poza. Lasă-ne link-ul de la forumul tău in caz că nu reușești să rezolvi.
 23. Index creat de Leonard

  Imaginea este frumoasă. Folosește mai multe data viitoare. Dacă tot vrei ca butoanele să fie rotunde, fă-le complet rotunde, nu cum le-ai făcut tu. Despre descriere: sărac. Dă-ne ceva detalii despre staff, despre server-ul de Discord etc. Meniul și numele comunității sunt efectiv simple.
 24. Problema avatare

  Pentru avatar pătrat: .ipsUserPhoto_mini {border-radius: 0px !important;} Cât despre mărimea lor: intri in ACP, la grupuri și alegi administrator spre ex: dai puțin mai jos și cauți pe acolo și sigur o s găsești.
 25. Cum adaug url/link ?!

  Pentru chestia asta trebuie să modifici unele fișiere din platformă la partea cu PHP. In loc să schimbi parametru' de la poză, adaugă direct href pe poză cu <a href.
×