Jump to content

DeNyS.

Ambassadors
 • Content Count

  1,217
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  93

Everything posted by DeNyS.

 1. ultimele creații blană rău de tot. hătz continuă așa
 2. ceea ce oferi ca resurse nu are nicio legătură cu domeniul. dacă tot oferi acelel resurse de GTA, CS și mai știu eu ce, făcei mai bine să alegi alt nume de domeniu și iți deschideai o comunitate și terminai bâlciul. nothing special bruh.
 3. făcut pentru domnul @Sebastian C.
 4. Cine știe, dacă o sa am timp și posibilitatea le-aș putea face singur sau o colaborare. Mersi.
 5. simple ips sidebar profile idea mi-a venit uitându-mă pe un forum si am zis să fac ceva de genul dar mai compact și a iesit aceste rezultate de sus more ideas coming soon..
 6. https://www.youtube.com/watch?v=aBld8x1hVMo
 7. deja că aveți iconițe la grade -- mie mi se pare ceva neserios. scoateți iconițele alea de la nume. deja că puneți poze de genul la fiecare categorie, mi se pare o prostie: https://kround.ro/uploads/monthly_2018_10/1875224649_ZONAADMINISTRATIVA.png.58bf6a838adb905e29082f51388ebcd2.png -- trebuie neapărat să le puneți? Nu. Scoateți chestiile alea. culori la forum aiurea. văd un portocaliu și un albastru. Pentru mine ca utilizator nu imi dați o impresie bună de un forum serios.
 8. WhatsApp Logo iOS app starting image iOS navigation bar iOS chat whatsapp general
 9. DeNyS.

  Salut

  bine ai venit, Dan.
 10. mi se pare că aveți cam mulți administratori pentru un forum cu atâția membrii.
 11. arată-ne niște poze sau lasă link-ul de la poze.
 12. Pentru cercul din stanga: #ipsLayout_contentWrapper { background-color: rgb(21, 17, 29, 0.5); } // pentru a modifica opacitatea trebuie să schimbi valoarea „0.5”, 0 este minumul, 1 cel maxim. pentru cercul al-2-lea: .cForumList .ipsDataItem, .ipsDataList.ipsDataList_zebra .ipsDataItem:nth-child(2n):not(.ipsDataItem_selected):not(.ipsModerated):not(.ipsDataItem_new):not(.ipsDataItem_success):not(.ipsDataItem_warning):not(.ipsDataItem_error):not(.ipsDataItem_info):not(.ipsDataItem_status) { background: rgb(31, 24, 46, 0.5); } // modifici valoarea „0.5”, daca vrei sa schimbi și culoarea, trebuie să modifici celelalte numere, ex: „45, 87, 255”
 13. așteaptă cât vrei. intre timp citește regulamentul.
 14. in primul rând citeste și tu regulamentul. se vede cât ai rezolvat.
 15. Intri in phpMyAdmin si cauti acel un table care se termina sau contine "user". Dupa aia creezi un table nou si iti setezi la group numarul '4', care este grupul initial de la admin.
 16. Aceiași temă văzută de X ori pe X forumuri cu ceva schimbări. Dați ceva bani in plus și luați-vă o temă de la puffysticks - ăia măcar vă fac ceva original și nu copy-paste.
 17. Ai facut ceva erori cand ai modificat codul temei.
 18. Lasă link-ul de la forum și tema să fie ON.
 19. Lasă-mi niște date de acces să văd dacă reuseșc. Teoretic ar trebuii să mergi in fișierul de la plugin și să cauți linia de cod corectă și să adaugi ce vrei tu, steluță ș.a.m.d
 20. De ieșit bine a ieșit bine părerea mea. Eu unul aș folosii bold pe „csone” ca să iasă-n evidență. altă chestie pe care aș schimba-o ar fi iconițele, incearcă alea de la Google, Google Material Icons, poate o să-ți placă mai mult.
×
×
 • Create New...