Jump to content

DeNyS.

Ambassadors
 • Content count

  1,122
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  80

Everything posted by DeNyS.

 1. DeNyS.

  Introducere membri in Index html

  Nu este posibil chestia asta. Trebuie sa faci prea multe chestii pentru chestie pe care o vrei tu. Eu iti recomand sa faci ceva static.
 2. DeNyS.

  Păreri forum EvoPlay.Ro

  Pentru mine meniul de pe stânga ar trebuii sa fie fix și să pot să aleg și chiar când sunt in josul forumului, nu ca sa ma intorc inapoi sus și să aleg. Totuși, care-i faza cu „account - verified”?
 3. DeNyS.

  Caut om sa-mi populeze server de sa-mp

  Decat sa faci reclama aici, mai bine ai face pe comunitatile de SAMP, daca este o zona anume pentru reclame. Aici greu o sa gasesti.
 4. DeNyS.

  Descarcare Index Ruls.ro 2014

  nu.
 5. De ce ti-am dat ban? Simplu: un profil cu 0 posturi, 0 activitate, care da like-uri la un singur profil, la ce pot sa ma gandesc? Stai linistit ca nu ti-am dat ban asa dintr-o data, pentru ca m-am trezit rau dimineata. M-am uitat si la activitatea ta, la activitatea lui, cand ai intrat tu, cand a iesit el si am ajuns la concluzia ca era un cont clona. Faza ca nu am verificat IP-urile, aici gresesti, le-am verificat. Aici am zis, vazand ca erau diferite, ca ai fi folosit un VPN. Inainte sa iti dau ban, am mai verificat inca o data inainte sa iti dau ban, nu dau ban aiurea. Si ca m-ai facut in toate felurile in primul post, ce ai rezolvat? Nimic. Ti-ai luat si o suspendare pentru asta. Si ca tu ai fost pe "cele mai tari comunitati din Romania", nu are relevanta.
 6. DeNyS.

  Salutare

  Data viitoare pune un titlu corespunzator problemei pe care o ai sau o sa iti inchid topicul.
 7. DeNyS.

  Păreri forum În Forță România

  Terminați cu discuțiile de genu'. Nu o dați in OT.
 8. DeNyS.

  Vand Index-uri Pentru comunitati de gaming

  Cont banat. @hax.well dacă mai faci alte conturi, ți le banez si pe alea și pe ăsta.
 9. DeNyS.

  Păreri forum Celestyal Community

  Citește regulamentul.
 10. DeNyS.

  Ce melodii mai ascultati?

 11. DeNyS.

  Avertizare Zeus#

  El a fost avertizat. Kraken banat. Sună bine, face și rimă.
 12. DeNyS.

  Axwell - Barricade

 13. DeNyS.

  drag image

  https://www.w3schools.com/howto/howto_js_draggable.asp https://www.w3schools.com/html/html5_draganddrop.asp https://stackoverflow.com/questions/7056425/draggable-inner-frame-similar-to-google-maps http://jqueryui.com/draggable/
 14. DeNyS.

  Parere menu header

  Meniu clasic. acel "sidebar profil" l-am mai vazut deja, nu e ceva nou. Sincer sa fiu, titlil trebuie sa iasa-n evidenta. Foloseste un h1 la Lorem Ipsum, si mai putina descriere data viitoare. culoarea e urata.
 15. DeNyS.

  Problemă CSS Avatar

  Lasă link-ul de la forum. Nu putem sa ne dăm seama care este clasa sau ID-ul de la avatar.
 16. DeNyS.

  Păreri forum În Forță România

  Schimbați titlul din ACP la forum -- nu cred că forumul se numește „Invision Community”. Imi place foarte mult numele ales, nu e rău. --------------------- Cât despre temă: puneți un href pe avatar-ul din partea stângă-sus, este mult mai ușor să-l accesezi; știu că este și pe nume dar e mai ușor să fie și pe avatar. In mare parte tema imi place, nu e deloc rea. Imi place ce a făcut prietenu' DOC --- unica chestie este logo-ul care nu imi place așa mult. Pentru mine ar trebuii să folosești alt font pentru texte. Nu e așa frumos el actual. Ai putea să modifici statisticile de la forum, să le faci mai interesante decât sunt acum. Structura categoriile este cam ciudată sincer să fiu. In topic, aspectul a venit frumos, nu e rău: https://inforta.ro/index.php?/topic/63-păreri-sugestii-interfața-nouă/&tab=comments#comment-80 --- poate aș modifica putin butoanele alea. --------------------- Butonul de „contact us” ar trebuii să stea in footer. Ca UX este prost; la fel și celelalte butoane. Uitasem, văzând că Mihaela mi-a dat mesaj, intră și tu intr-un PM și rezolvă problema aia la background. Iconița de „reported content” fă-o in așa mod să fie văzută doar care au acces la gradele corespunzătoare, nu și la membrii. In footer chestia cu „VIP CS.INFORTA.RO” nu cred că-și are rostul acolo. Imi place foarte mult idea că atunci când apeși pe copertă in profil, să ți-o arate complet. Ok, mai sunt 2-3 bug-uri prin alte părți, dar nu-s chestii grave. Repet: imi place.
 17. DeNyS.

  Blinders - Sirene

 18. DeNyS.

  Problema GroupNameIndicator

  Lasă GNI activ și dezactivează pe rând fiecare hook, vezi dacă rezolvi ceva. Asta ar fii o metoda de debug.
 19. DeNyS.

  Problema GroupNameIndicator

  S-ar putea ca alt hook sa intre in conflict cu GNI. Vezi sa fii descarcat si versiunea corecta.
 20. DeNyS.

  Problema mare Awards

  El ți-a zis ce să faci și cum să rezolvi problema. Dacă tu nu ai reușit ar vrea să-i dai niște date de acces la ACP ca să incerce el și să vadă care-i problema --- probabil nu este soluția spusă mai sus. In orice caz, stăi liniștit că o să posteze soluția la final. Deci, eu te sfătuiesc să-i dai datele.
×