Jump to content

Kristi Kristiann Daniczi

Members
 • Content count

  112
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Kristi Kristiann Daniczi last won the day on March 11

Kristi Kristiann Daniczi had the most liked content!

Community Reputation

-2 Dubious

About Kristi Kristiann Daniczi

 • Rank
  Junior
 • Birthday 01/11/2001

Contact Methods

 • Website URL
  http://bestfrag.ro/forum/
 • Skype
  wynnner_cs
 • Facebook
  /daniczi.kristian.39

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  Mediaş, Sibiu, România

Recent Profile Visitors

1,457 profile views
 1. Kristi Kristiann Daniczi

  GodsPower - Romania Community

  http://prntscr.com/l4hxap It's ok! Tipic wihsu.
 2. Kristi Kristiann Daniczi

  Caut 2 fondatori pentru o comunitate

  Salutare. Caut și eu 1-2 fondatori pentru comunitatea www.BESTFRAG.ro. Nu am pretenții financiare, vreau doar implicare și seriozitate pentru a ridica comunitatea și serverul de TeamSpeak 3 (momentan în lucru până îmi vine omul care se ocupă). Cine e interesat să mă caute în PM, răspund cât pot de repede! Numai bine!
 3. Kristi Kristiann Daniczi

  Problema instalare IPB 3.4.7

  De unde ai webhost? Verifică versiunile PHP.
 4. Kristi Kristiann Daniczi

  Parere Comunitate RULS

  Bună glumă Cât despre acest „Dani S” mi se pare un tip „călător”, adică azi era pe eptic, mâine e kniferz și poimâine pe ruls. Din eptic a plecat de vreo 3 ori și a revenit de vreo 2 ori.
 5. Kristi Kristiann Daniczi

  Ofer server CS:GO și SAMP spre administrare!

  @valabil.
 6. Kristi Kristiann Daniczi

  Ofer server CS:GO și SAMP spre administrare!

  Salutare PCT. După cum bine spune și titlul ofer un server de CS:GO și unul de SAMP cu protecție anti-DDoS spre administrare. Ofer bază de date și acces full gamepanel pentru ambele servere (dacă la CS:GO nu e nevoie de bază de date nu o voi oferi). Vreau 2 persoane serioase, pricepute și muncitoare, care vor să facă ceva serios cu serverele; nu ofer ambele servere unei singure persoane, vreau persoane diferite care să se ocupe de servere. Donațile pe care le faceți vă rămân vouă. Serverele trebuie să rămână la mine în comunitate. P.S: Serverele nu sunt făcute, acestea trebuie făcute de voi, modurile rămân la alegerea voastră. Cine e interesat să mă caute în PM, răspund cât de repede pot!
 7. Kristi Kristiann Daniczi

  Ofer server GTA-SAMP spre administrare.

  Serverul de CSGO este dat deja in administrare. Eu doar am vrut sa arat inca un server in administrare care ruleaza fara probleme.
 8. Kristi Kristiann Daniczi

  Ofer server GTA-SAMP spre administrare.

  Salutare PCT si Hristos a Inviat! Ofer un server GTA-SAMP spre administrare unei persoane serioasa care vrea sa faca ceva din acel server, nu sa il dau si sa-l tina gol pentru ca sunt satul de asa ceva. Ofer de inceput 100 sloturi, acces full si baza de date + categorii la alegere pe forum. Subdomeniu pentru panel ofer doar dupa ce vad un impact cu serverul. Un alt server dat de mine spre administrare [CSGO] - https://www.gametracker.com/server_info/89.40.70.57:27015/ . Daca vad interes eu va las serverul cu cea mai mare placere. Acel server a primit si donatii iar cel care se ocupa de el le-a pastrat, nu am treaba cu asta. Cine e interesat sa ma contacteze in PM.
 9. Kristi Kristiann Daniczi

  Problemă logare forum

  N-am mai umblat la baza de cand am facut upgrade al 3.4.x, asta a fost acum 2 luni. Asa o sa fac, daca reinstalez iau de pe webflake, mersi :D.
 10. Kristi Kristiann Daniczi

  Problemă logare forum

  Folosesc versiunea 4.2.7 [nulled] de pe unsite funnyday, ceva gen.
 11. Kristi Kristiann Daniczi

  Problemă logare forum

  Mie îmi merge perfect
 12. Kristi Kristiann Daniczi

  Problemă logare forum

  Ti-am dat PM.
 13. Kristi Kristiann Daniczi

  Problemă logare forum

  Nu am ce screen să dau... Pur și simplu intră o persoană pe forum și o bagă automat pe un cont fără să aibe legătură cu acel cont. Mi s-a zis deja de 2 ori că te bagă pe alte conturi care nu sunt ale tale..
 14. Kristi Kristiann Daniczi

  Problemă logare forum

  Salutare. Am o problemă la un forum IPB 4.2.7. Când o anumită persoană intră pe forum o dă pe contul altei persoane fără să se logheze sau ceva. Oare ce are și ce ar trebui să fac?
 15. Kristi Kristiann Daniczi

  Modificare stil categorii

  Salutare PCT. Vreau sa modific stilul iconitelor categoriilor (vreau sa adaug font awesome si sa schimb stilul la el), vreau ceva gen Ma intereseaza cum fac sa adaug font awesome si unde adaug codul de modificare al stilului cum sa apara. Mersi.
×