Jump to content

Kristi Kristiann Daniczi

Members
 • Content count

  106
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Kristi Kristiann Daniczi

 1. Kristi Kristiann Daniczi

  Ofer server GTA-SAMP spre administrare.

  Salutare PCT si Hristos a Inviat! Ofer un server GTA-SAMP spre administrare unei persoane serioasa care vrea sa faca ceva din acel server, nu sa il dau si sa-l tina gol pentru ca sunt satul de asa ceva. Ofer de inceput 100 sloturi, acces full si baza de date + categorii la alegere pe forum. Subdomeniu pentru panel ofer doar dupa ce vad un impact cu serverul. Un alt server dat de mine spre administrare [CSGO] - https://www.gametracker.com/server_info/89.40.70.57:27015/ . Daca vad interes eu va las serverul cu cea mai mare placere. Acel server a primit si donatii iar cel care se ocupa de el le-a pastrat, nu am treaba cu asta. Cine e interesat sa ma contacteze in PM.
 2. Kristi Kristiann Daniczi

  Ofer server GTA-SAMP spre administrare.

  Serverul de CSGO este dat deja in administrare. Eu doar am vrut sa arat inca un server in administrare care ruleaza fara probleme.
 3. Kristi Kristiann Daniczi

  Problemă logare forum

  Salutare. Am o problemă la un forum IPB 4.2.7. Când o anumită persoană intră pe forum o dă pe contul altei persoane fără să se logheze sau ceva. Oare ce are și ce ar trebui să fac?
 4. Kristi Kristiann Daniczi

  Problemă logare forum

  N-am mai umblat la baza de cand am facut upgrade al 3.4.x, asta a fost acum 2 luni. Asa o sa fac, daca reinstalez iau de pe webflake, mersi :D.
 5. Kristi Kristiann Daniczi

  Problemă logare forum

  Folosesc versiunea 4.2.7 [nulled] de pe unsite funnyday, ceva gen.
 6. Kristi Kristiann Daniczi

  Problemă logare forum

  Mie îmi merge perfect
 7. Kristi Kristiann Daniczi

  Problemă logare forum

  Ti-am dat PM.
 8. Kristi Kristiann Daniczi

  Problemă logare forum

  Nu am ce screen să dau... Pur și simplu intră o persoană pe forum și o bagă automat pe un cont fără să aibe legătură cu acel cont. Mi s-a zis deja de 2 ori că te bagă pe alte conturi care nu sunt ale tale..
 9. Kristi Kristiann Daniczi

  Modificare stil categorii

  Salutare PCT. Vreau sa modific stilul iconitelor categoriilor (vreau sa adaug font awesome si sa schimb stilul la el), vreau ceva gen Ma intereseaza cum fac sa adaug font awesome si unde adaug codul de modificare al stilului cum sa apara. Mersi.
 10. Kristi Kristiann Daniczi

  De vânzare domeniul DARKZ.RO

  Preț nou: 9€
 11. Kristi Kristiann Daniczi

  De vânzare domeniul DARKZ.RO

  Salutare, vând domeniul DARKZ.RO înregistrat la gazduirejocuri.ro, valabil până pe 2018-10-13. Preţ 10€, plată doar prin paypal sau paysafecard.
 12. Kristi Kristiann Daniczi

  pot schimba ipb 4

 13. Kristi Kristiann Daniczi

  Problemă instalare IP.Board

  Încearcă să schimbi versiunile PHP-ului, pune fiecare versiune pe PHP. În cazul în care persistă aceeaşi eroare contactează firma de host.
 14. Kristi Kristiann Daniczi

  Păreri forum HardGamer România

  Probabil era din cauza ca n-aveam cont, acum am cont si merge (D!3s3L)
 15. Kristi Kristiann Daniczi

  De vânzare domeniul DARKZ.RO

  @valabil.
 16. Kristi Kristiann Daniczi

  Păreri forum HardGamer România

  Salut, nu vreau să fiu răutăcios, dar ieri ai postat anunţ cum că vinzi acest domeniu, dar acum poate ai ceva de gând cu el şi nu-l mai vinzi. 1) Doar mie chat-ul ăla mi se încarcă continuu? Se încarcă continuu atât pe telefon cât şi pe PC - https://postimg.org/image/x568c1tgb/ 2) Nu îmi place cum apare text-ul la categorii, încape ceva text şi după ˝...˝. Păererea mea că ar trebui să încerci să rezolvi asta sau să faci categorile în aşa fel încât să se vadă tot text-ul (să fie mai scurte). - https://postimg.org/image/iahmxyjwb/ 3) Încearcă să faci categorile cât mai unice, cel puţin ˝COMUNITATE˝ deoarece acele categorii le văd pe 100 comunităţi. În rest nu am observat nimic ieşit din comun, îţi urez succes.
 17. Kristi Kristiann Daniczi

  Administrez server de SAMP

  Atâta timp cât tu te ocupi, eşti serios şi îţi dai interesul eu îţi las cu mare plăcere server-ul + îţi iau şi promovări. Mă găseşti pe skype (wynnner_cs), steam (compleex5) sau PM.
 18. Kristi Kristiann Daniczi

  BackUp?

  Te pot ajuta eu dacă doreşti.
 19. Kristi Kristiann Daniczi

  Administrez server de SAMP

  Dacă aștepți până prin 5/6 aprilie îți dau eu sever cu bază de date inclusă și subdomeniu pentru panel inclus.
 20. Kristi Kristiann Daniczi

  Vand grup facebook nisa CSGO & CS1.6

  Da, cer inchiderea topicului.
 21. Kristi Kristiann Daniczi

  Vand grup facebook nisa CSGO & CS1.6

  Grupul are 9.7k membrii dintre care ~1.500 sunt străini iar restul români. Nişa grupului este CSGO şi CS1.6. Cine vrea link către grup să-mi dea PM.
 22. Kristi Kristiann Daniczi

  Caut parteneri serioşi pentru o comunitate gaming

  Anunţul este încă valabil!
 23. Kristi Kristiann Daniczi

  Caut parteneri serioşi pentru o comunitate gaming

  Salutare PCT. Caut nişte persoane serioase, muncitoare care să se implice la maxim în dezvoltarea unei comunităţi deschise pe data de 28/11/2017. Ofer grade de la Fondator în jos. Vreau persoane care au ceva de gând şi nu vin doar pentru culoare şi după câteva zile să plece, sunt sătul de asemenea oameni. Comunitatea este stabilă d.p.d.v financiar astfel varianta închiderii nu există. De luna viitoare (aprilie) o să bag nişte servere (cs, csgo, mix, mc, samp). NU este nevoie de nicio plată, dacă sunteţi serioşi, muncitori şi vă implicaţi totul este foarte bine. Cine e interesat mă găseşte pe skype (wynnner_cs), steam (compleex5) sau PM. Numai bine!
 24. Kristi Kristiann Daniczi

  Problema membri acp

  Vezi la versiunea PHP, schimb-o si vezi daca tot asa face. Daca nu, trimite un ticket la host si spune-le asta, cred ca are legatura cu versiunea PHP de la gazduire web. Ceva gen am patit si eu, la membrii si la forumuri, imi dadea forbiden, dupa ce am refacut versiunea PHP a mers.
 25. Kristi Kristiann Daniczi

  Ofer domeniul DARKZ.RO în administrare!

  Salut. După cum spune şi titlul ofer domeniul DARKZ.RO (înregistrat la GazduireJocuri.Ro, valabil până pe data de 2018-10-13) unei persoane serioase care vrea să înceapă un proiect. Am şi eu nişte doleanţe: - să vă găsiţi o găzduire web (nu mă interesează de unde); - să nu schimbaţi găzduirea web din 2 în 2 zile (pentru fiecare schimbare nameservere trebuie să dau ticket); - să aveţi de gând să faceţi ceva serios, nu să păstraţi domeniul cu o platformă aruncată pe el (să NU fie inactiv). P.S: Nu dau acces la domeniu. Cine e interesat mă găseşte pe skype (wynnner_cs), steam (compleex5) sau PM. !! Nu vreau persoane neserioase, leneşe care vor domeniu doar să aibe şi ei ˝comunitate˝, aşa că, cine nu are ceva serios în gând să ocolească acest subiect. O zii bună.
×