Jump to content

Kristi Kristiann Daniczi

Members
 • Content count

  69
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Kristi Kristiann Daniczi

 1. Modificare Chatbox (ordine mesaje)

  Salutare PCT! Am şi eu nevoie de puţin ajutor. Cum pot modifica chatbox-ul în aşa fel încât shout-ul cel mai nou sa fie primul? Să nu dau în jos? Adică mesajele noi să fie în sus, iar mesajele vechi în jos. În IPB3 ştiu cum se face, aici nu ştiu. Aveţi idee cum rezolv? Mersi.
 2. Salutare PCT! Am şi eu nevoie de ajutorul vostru pentru 2 modificări la tema elitegames. 1) Cum modific spaţiul între subforumuri ( vedeţi acolo un semn între prezentări şi concursuri generale ), să fie mai apropiate? 2) Cum modific mărimea la text-ul subforum-urilor şi descrierii ( să o fac mai mică )? Vă mulţumesc!
 3. Problemă convertire bază de date upgrade to IPB 4.

  Salutare PCT. M-am decis să fac și eu un upgrade la IPB 4, am urmărit un tutorial de pe acest site și totul ers ok. Am făcut treaba cu UTF DATABASE CONVERTER și de atunci orice topic, categorie sau orice altceva de pe forum ce erau scrie cu diacritice au luat-o razna, nu mai apar diacriticile și apar urât, nu se mai înțelege nimic. Vreo rezolvare?
 4. Modificare butoane "back to top" & "report"

  Salutare PCT! Cum as putea face in asa fel incat sa bag butoanele "BACK TO TOP" si "REPORT" in interiorul userinfopanel-ului? Dupa acea linie de la userinfopane?
 5. Modificare butoane "back to top" & "report"

  Da, a mers. Multumesc mult!
 6. Modificare butoane "back to top" & "report"

  https://devilx.ro/
 7. Modificare butoane "back to top" & "report"

  Pai nu stiu exact ce sa postez, userinfopane sau style.css
 8. Modificare butoane "back to top" & "report"

  Nu m-ai ajutat deloc. Asta stiu si eu sa intru acolo, dar nu stiu cum sa mut butoanele alea 2
 9. Modificare butoane "back to top" & "report"

  in exteriorul userinfopanel-ului pardon, nu ma lasa sa dau edit scuzati x2.
 10. Vand VPS HLINK (GameCP + protectii)

  - 2.5GB RAM- 4 Cores- 30GB SSD- 4 IP-uriAre GameCP cu CS1.6 si SAMP instalat, ruleaza foarte bine, fara probleme, filtru IP si protectii full la CS1.6 si SAMP ( nu se poate modifica hlds_run, hlds_linux etc, mai pe scurt nu se poate sparge).5 euro paypal / paysafe sau 6 euro sms.
 11. Vand VPS HLINK (GameCP + protectii)

  @valabil.
 12. Parere Forum

  1) modifică reclama asta: Aici poţi face o plângere împotriva unui moderator respectând modelele impuse de administraţia Wars.Ro. Văd că ai reclamă cu Wars.Ro, şi ajung la concluzia că, categoriile sunt copiate, în mare parte de pe acea comunitate. 2) caută un designer să îţi facă un alt logo. Încearcă să ai măcar un logo diferit faţă de celelalte comunităţi, dacă categorii, grade şi modele nu poţi avea. 3) ai un server Counter-Strike1.6, nu mai deschide 100, prima dată implică-te la ăla şi când vezi că merge bine şi ai playeri mai deschizi unul. 4) adaugă un server TS3 sau discord. 5) rezolvă eroarea de la legendă, ''|'' îţi apare peste tot cu roşu, verifică să nu fi făcut vreo greşeală la codurile gradelor. În niciun caz să nu adaugi font awesome / iconiţe la grade cum a zis @Aikenhead tot ceea ce rezolvi cu această modificare este să dai forumului o imagine de comunitate condusă de un copil de 10 ani.
 13. Cum mut descrierea categoriilor in IPB 4?

  Salutare PCT! Am venit sa va cer ajutorul din nou pentru editarea unei teme :D. Vreau sa inversez in asa fel incat dupa numele categoriei, sa apara descrierea si dupa sa apara subforumurile. Se poate?
 14. Problema tema play-arena

  Salutare PCT! Am urcat tema Play-Arena pe forum, dar imi apare ciudat, meniul urat, imaginea de la maintitle nu apare. Cand am urcat-o prima data mergea perfect. Oare ce poate avea?
 15. Problema tema play-arena

  Multumesc!
 16. Problema avatar user info pane

  Salutare PCT. Revin cu o noua problema. De ce imi apare asa in user info pane la avatar? Doar la cel default, la cele uploadate de useri nu face asa. Cand dau open image link ma duce la https://www.trag.ro/Default%20Image%20Url si imi da not found. Vreo rezolvare?
 17. Problema avatar user info pane

  Da, era de la link-ul avatarului default in post_container. Mersi mult amandurora.
 18. Modificare wapper temă

  Salutare. Am pus tema darkmind pe forum. Intrebarea mea este cum măresc dimensiunuiile la wrapper (sa il fac mai lat)? Mai exact de unde din temă.
 19. Modificare wapper temă

  Am reușit. Mulțumesc! +1.
 20. Modificare wapper temă

  www.trag.ro
 21. Problemă temă IPB 4.1

  Salutare. Tot încerc să pun tema play-arena v2.0, o uploadez şi când dau pe creionul ăla ( edit ) mi se face pagina albă, fără să scrie nimic, oare ce are?
 22. Cerere mini-banner parteneriate

  Salut PCT! Care ma poate ajuta si pe mine cu un mini-banneri pentru parteneriate? Daca se poate as vrea ca asta ( ma refer la animatie ). Textul sa fie SIDERS.RO. Celui care ma ajuta in ofer +1 la 5 posturi / reply-uri d'ale lui. Astep, mersi.
 23. Cerere mini-banner parteneriate

  Ba omule, eu i-am dat +1, de ce arata -1 ?
 24. Care este maşina ta favorită?

  VW Passat Sedan
 25. Unde pot inregistra domeniu cu Paysafecard?

  La HZone.Ro, e 10.99 euro / an domeniu .RO, are implementata si plata PaysafeCard. Daca vrei sa te ajut cu ceva, wynnner_cs ( Skype ). Domeniul meu, este luat de la HZone.Ro.
×