Kristi Kristiann Daniczi

Members
 • Content count

  66
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Kristi Kristiann Daniczi

 1. Da, a mers. Multumesc mult!
 2. Salutare PCT! Cum as putea face in asa fel incat sa bag butoanele "BACK TO TOP" si "REPORT" in interiorul userinfopanel-ului? Dupa acea linie de la userinfopane?
 3. https://devilx.ro/
 4. Pai nu stiu exact ce sa postez, userinfopane sau style.css
 5. Nu m-ai ajutat deloc. Asta stiu si eu sa intru acolo, dar nu stiu cum sa mut butoanele alea 2
 6. in exteriorul userinfopanel-ului pardon, nu ma lasa sa dau edit scuzati x2.
 7. - 2.5GB RAM- 4 Cores- 30GB SSD- 4 IP-uriAre GameCP cu CS1.6 si SAMP instalat, ruleaza foarte bine, fara probleme, filtru IP si protectii full la CS1.6 si SAMP ( nu se poate modifica hlds_run, hlds_linux etc, mai pe scurt nu se poate sparge).5 euro paypal / paysafe sau 6 euro sms.
 8. @valabil.
 9. 1) modifică reclama asta: Aici poţi face o plângere împotriva unui moderator respectând modelele impuse de administraţia Wars.Ro. Văd că ai reclamă cu Wars.Ro, şi ajung la concluzia că, categoriile sunt copiate, în mare parte de pe acea comunitate. 2) caută un designer să îţi facă un alt logo. Încearcă să ai măcar un logo diferit faţă de celelalte comunităţi, dacă categorii, grade şi modele nu poţi avea. 3) ai un server Counter-Strike1.6, nu mai deschide 100, prima dată implică-te la ăla şi când vezi că merge bine şi ai playeri mai deschizi unul. 4) adaugă un server TS3 sau discord. 5) rezolvă eroarea de la legendă, ''|'' îţi apare peste tot cu roşu, verifică să nu fi făcut vreo greşeală la codurile gradelor. În niciun caz să nu adaugi font awesome / iconiţe la grade cum a zis @Aikenhead tot ceea ce rezolvi cu această modificare este să dai forumului o imagine de comunitate condusă de un copil de 10 ani.
 10. Salutare PCT! Am venit sa va cer ajutorul din nou pentru editarea unei teme :D. Vreau sa inversez in asa fel incat dupa numele categoriei, sa apara descrierea si dupa sa apara subforumurile. Se poate?
 11. Multumesc!
 12. Salutare PCT! Am urcat tema Play-Arena pe forum, dar imi apare ciudat, meniul urat, imaginea de la maintitle nu apare. Cand am urcat-o prima data mergea perfect. Oare ce poate avea?
 13. Da, era de la link-ul avatarului default in post_container. Mersi mult amandurora.
 14. Salutare PCT. Revin cu o noua problema. De ce imi apare asa in user info pane la avatar? Doar la cel default, la cele uploadate de useri nu face asa. Cand dau open image link ma duce la https://www.trag.ro/Default%20Image%20Url si imi da not found. Vreo rezolvare?
 15. Am reușit. Mulțumesc! +1.
 16. Salutare. Am pus tema darkmind pe forum. Intrebarea mea este cum măresc dimensiunuiile la wrapper (sa il fac mai lat)? Mai exact de unde din temă.
 17. www.trag.ro
 18. Salutare. Tot încerc să pun tema play-arena v2.0, o uploadez şi când dau pe creionul ăla ( edit ) mi se face pagina albă, fără să scrie nimic, oare ce are?
 19. Salut PCT! Care ma poate ajuta si pe mine cu un mini-banneri pentru parteneriate? Daca se poate as vrea ca asta ( ma refer la animatie ). Textul sa fie SIDERS.RO. Celui care ma ajuta in ofer +1 la 5 posturi / reply-uri d'ale lui. Astep, mersi.
 20. Ba omule, eu i-am dat +1, de ce arata -1 ?
 21. VW Passat Sedan
 22. La HZone.Ro, e 10.99 euro / an domeniu .RO, are implementata si plata PaysafeCard. Daca vrei sa te ajut cu ceva, wynnner_cs ( Skype ). Domeniul meu, este luat de la HZone.Ro.
 23. Asta-i perfect, daca ai putea sa faci si liniile alea rosi la colturi ( ca la mini-banneru ala ) are fii perfect.
 24. Salut, cum adaug bara de navigare la categorii "Nume Forum > Exemplu1 > Exemplu2" la o tema IPB? Poza - http://imgur.com/a/8zhv0