Jump to content

Kristi Kristiann Daniczi

Members
 • Content count

  91
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Kristi Kristiann Daniczi

 1. Host samp

  Atâta timp cât tu te ocupi, eşti serios şi îţi dai interesul eu îţi las cu mare plăcere server-ul + îţi iau şi promovări. Mă găseşti pe skype (wynnner_cs), steam (compleex5) sau PM.
 2. BackUp?

  Te pot ajuta eu dacă doreşti.
 3. Host samp

  Dacă aștepți până prin 5/6 aprilie îți dau eu sever cu bază de date inclusă și subdomeniu pentru panel inclus.
 4. De vânzare domeniul DARKZ.RO

  Salutare, vând domeniul DARKZ.RO înregistrat la gazduirejocuri.ro, valabil până pe 2018-10-13. Preţ 10€, plată doar prin paypal sau paysafecard.
 5. Vand grup facebook nisa CSGO & CS1.6

  Da, cer inchiderea topicului.
 6. Vand grup facebook nisa CSGO & CS1.6

  Grupul are 9.7k membrii dintre care ~1.500 sunt străini iar restul români. Nişa grupului este CSGO şi CS1.6. Cine vrea link către grup să-mi dea PM.
 7. Caut parteneri serioşi pentru o comunitate gaming

  Anunţul este încă valabil!
 8. Caut parteneri serioşi pentru o comunitate gaming

  Salutare PCT. Caut nişte persoane serioase, muncitoare care să se implice la maxim în dezvoltarea unei comunităţi deschise pe data de 28/11/2017. Ofer grade de la Fondator în jos. Vreau persoane care au ceva de gând şi nu vin doar pentru culoare şi după câteva zile să plece, sunt sătul de asemenea oameni. Comunitatea este stabilă d.p.d.v financiar astfel varianta închiderii nu există. De luna viitoare (aprilie) o să bag nişte servere (cs, csgo, mix, mc, samp). NU este nevoie de nicio plată, dacă sunteţi serioşi, muncitori şi vă implicaţi totul este foarte bine. Cine e interesat mă găseşte pe skype (wynnner_cs), steam (compleex5) sau PM. Numai bine!
 9. Problema membri acp

  Vezi la versiunea PHP, schimb-o si vezi daca tot asa face. Daca nu, trimite un ticket la host si spune-le asta, cred ca are legatura cu versiunea PHP de la gazduire web. Ceva gen am patit si eu, la membrii si la forumuri, imi dadea forbiden, dupa ce am refacut versiunea PHP a mers.
 10. Ofer domeniul DARKZ.RO în administrare!

  Salut. După cum spune şi titlul ofer domeniul DARKZ.RO (înregistrat la GazduireJocuri.Ro, valabil până pe data de 2018-10-13) unei persoane serioase care vrea să înceapă un proiect. Am şi eu nişte doleanţe: - să vă găsiţi o găzduire web (nu mă interesează de unde); - să nu schimbaţi găzduirea web din 2 în 2 zile (pentru fiecare schimbare nameservere trebuie să dau ticket); - să aveţi de gând să faceţi ceva serios, nu să păstraţi domeniul cu o platformă aruncată pe el (să NU fie inactiv). P.S: Nu dau acces la domeniu. Cine e interesat mă găseşte pe skype (wynnner_cs), steam (compleex5) sau PM. !! Nu vreau persoane neserioase, leneşe care vor domeniu doar să aibe şi ei ˝comunitate˝, aşa că, cine nu are ceva serios în gând să ocolească acest subiect. O zii bună.
 11. Ofer domeniul DARKZ.RO în administrare!

  Rog să închidă cineva din staff acest topic deoarece am văzut că nu e nimeni interesat să-l ia în administrare. Domeniul este de vâznare, cine îl doreşte să-mi dea un PM.
 12. Vand grup facebook nisa CSGO & CS1.6

  Am observat că nu pot scoate un administrator din cauza că are contul facebook banat permanent. Dacă te interesează aşa, îl dau la 5€.
 13. Găzduire web free

  @qikz poate te intereseaza.
 14. Ofer domeniul DARKZ.RO în administrare!

  Salut, dacă nu găsesc o persoană serioasă care doreşte să facă ceva cu domeniul iau în calcul posibilitatea de a-l vinde. Dacă este să-l vând o să fac un topic de vânzare.
 15. Ofer domeniul DARKZ.RO în administrare!

  Salut, ti-am raspuns. @Exaizo eu vad ca omul mi-a spus ca numeni nu se apuca de o comunitate daca nu are acces la domeniu iar eu i-am spus ca se poate face sa ofer si acces la domeniu.
 16. Ofer domeniul DARKZ.RO în administrare!

  Cu timpul, dacă văd că totuşi încearcă să facă ceva serios o să vorbesc cu Răzvan să facă un sub-utilizator cu acces la acel domeniu sau dacă nu merge cu sub-utilizator o să îi dau acces la contul principal. Dar asta se va întâmpla doar dacă o să văd interes.
 17. Caut parteneri serioşi pentru o comunitate gaming

  Salut, mulţumesc, dar dispun de găzduire şi nu am treabă deloc cu ea.
 18. Dezactivare mesaj actualizare forum

  Mersi.
 19. Dezactivare mesaj actualizare forum

  Salutare PCT! Ieri mi-a apărut pe forum şi în ACP un mesaj în care îmi spune că a apărut o nouă versiune IPB. Aveţi idee cum fac să nu mai apară acel mesaj pe forum? Apare sub header.
 20. Modificare stil reply / postare topic nou tema

  Da, mersi frumos. Acolo era, am rezolvat. Mersi inca odata.
 21. Modificare stil reply / postare topic nou tema

  Salutare PCT. Am si eu nevoie de ajutorul vostru pentru a putea modifica ceva la tema. Vreau ca atunci cand creezi un topic / lasi reply la unul sa nu mai apara acel spatiu intre randuri (cand dau enter). Ma puteti ajuta? Poza:
 22. Modificare stil reply / postare topic nou tema

  Ti-am dat in PM.
 23. Modificare Chatbox (ordine mesaje)

  Salutare PCT! Am şi eu nevoie de puţin ajutor. Cum pot modifica chatbox-ul în aşa fel încât shout-ul cel mai nou sa fie primul? Să nu dau în jos? Adică mesajele noi să fie în sus, iar mesajele vechi în jos. În IPB3 ştiu cum se face, aici nu ştiu. Aveţi idee cum rezolv? Mersi.
 24. Salutare PCT! Am şi eu nevoie de ajutorul vostru pentru 2 modificări la tema elitegames. 1) Cum modific spaţiul între subforumuri ( vedeţi acolo un semn între prezentări şi concursuri generale ), să fie mai apropiate? 2) Cum modific mărimea la text-ul subforum-urilor şi descrierii ( să o fac mai mică )? Vă mulţumesc!
 25. Problemă convertire bază de date upgrade to IPB 4.

  Salutare PCT. M-am decis să fac și eu un upgrade la IPB 4, am urmărit un tutorial de pe acest site și totul ers ok. Am făcut treaba cu UTF DATABASE CONVERTER și de atunci orice topic, categorie sau orice altceva de pe forum ce erau scrie cu diacritice au luat-o razna, nu mai apar diacriticile și apar urât, nu se mai înțelege nimic. Vreo rezolvare?
×