Jump to content

Ezel.LCS

+Helpers
 • Content count

  280
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Ezel.LCS last won the day on April 9

Ezel.LCS had the most liked content!

Community Reputation

42 Excellent

2 Followers

About Ezel.LCS

 • Rank
  Membru

Contact Methods

 • Website URL
  http://limitcs.ro/forum/
 • Yahoo
  official.limitcs@yahoo.com

Profile Information

 • Location
  Bucharest, Romania

Recent Profile Visitors

2,350 profile views
 1. Părere Kript România

  S-a dus deja reinstall
 2. Pareri/critici WGX.RO

  Imi place serverul de teamspeak, promovat , dar inexistent cat despre restul, nu ai ce sa zici
 3. Parere Fastzone

  Deflection / Carbon si poti adauga tu ce doresti Index-ul ai zis si tu, deci nu mai are rost sa spun eu. "Avem ssl, dar nu il folosim . " de ce il mai ai daca nu il folosesti? Legenda prea colorata + acele icon - uri arata oribil.
 4. Ai inceput bine ce sa zic
 5. Parere CosminGraphics.Com

  Site-ul e ok, sa vedem lucrarile.
 6. Tema Siders Romania - Review

  Vad ca s-a trecut pe xenoforo, categorii lipsa, ce pot zice mai mult? A tinut mult ( din nou).
 7. Ce parere aveti de Grown.ro?

  N-aveti index, vad ca aveti niste servere care nu exista, ts3 + banner in sidebar. Prea mare maintitle.
 8. Review Global-Games

  Din punctul meu de vedere deja ai inceput gresit cu acehost, => tepari ( daca mai e homenet acolo ). Tema e o combinatie de alte elemente de pe alte comunitati, cum au zis si ceilalti, incearca sa faci tu ceva .
 9. Păreri GhoTic.Ro

  Sebastiane niciuna nu e a lui asta e a lui Alynut, ala de a fost si pe play-arena cu firma aia apoi a plecat. L-am vazut si pe Insqs pe acolo, dar Alynut nu prea le tine, 2-3 luni daca apuca Tema arata ok, era buna mai deschisa, va lipseste index-ul.
 10. Parere OnlyPlay Romania

  Singurul update pe care il vad este legat de faptul ca forumul nu mai merge. Inteligent update
 11. DarkMind România - Reviews

  Tema arata bine, forumul e organizat. Legat de ce s-a discutat mai sus, fiecare face ce vrea si felicitari pentru idee
 12. WT-GAME # Pareri si Propuneri

  Si a murit, e bine ca pastram traditia, deschidem azi, inchidem maine
 13. Păreri limitcs.ro

  Asa cum am spus, indexul a fost schimbat. > Avem 4 tabele unde sunt expuse diferite proiecte / link-uri utile , plus adaugata o descriere la fiecare; > Indexul contine un meniu (Dreapta sus) pentru a fi mai usor sa accesam atat forumul, cat si celelalte pagini; > Descrierea comunitatii se regaseste sub tabele; > Ideea cu background-ul nu e chiar originala, m-a ajutat un prieten sa o fac, dar eu nu am mai vazut-o pe alte comunitati; > Cateva pagini de socializare prin care puteti fi mai aproape de noi ( Va invit sa dati join,like ). [Forum]: > Vreau o parere, care logo ar arata mai ok: https://i.imgur.com/Pw3d3OB.png sau cel actual [www.limitcs.ro/forum]. > O parere in legatura cu icons:
 14. Păreri limitcs.ro

  In legatura cu indexul, de ceva timp lucrez la unul nou, html, e aproape creat de la 0 de mine din cunostintele acumulate. In legatura cu accesul, multumesc de atentionare nu vazusem, cineva a modificat, insa cum o sa am timp o sa repar. Semnaturile erau scoase cand am intrat eu ultima data, am avut o perioada mai grea si o luna nu m-am mai ocupat de nimic, insa vad ca e cum zici tu, o sa ma ocup. Temele le-am lasat acolo din doua motive: -- poate unora nu le place aceasta, putand sa foloasca una din acele versiunil -- le-am lasat pentru a vedea creatile noastre trecute. Imaginile de la informatii o sa le repar cand o sa intru, iar la blogs am zis sa iasa in evidenta cand intri acolo. Pentru dovada IPB, ma poti contacta in PM, cum am dat tuturor ce mi-au cerut.
 15. In primul rand, indexul e prea simplu din punctul meu de vedere, si nu da bine sus un background, iar jos alb. In al doilea rand, tema e praf. Background-ul ala care nu se vede;logo sau ce ai vrut sa pui acolo ,urat; continut neterminat; In concluzie: Pune mana si lucreaza la o tema , terminat-ti continutul forumului, abia apoi sa ceri pareri.
×