Ezel.LCS

+Helpers
 • Content count

  278
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Ezel.LCS last won the day on April 9

Ezel.LCS had the most liked content!

Community Reputation

41 Excellent

2 Followers

About Ezel.LCS

 • Rank
  Membru

Contact Methods

 • Website URL
  http://limitcs.ro/forum/
 • Yahoo
  official.limitcs@yahoo.com

Profile Information

 • Location
  Bucharest, Romania

Recent Profile Visitors

1,985 profile views
 1. Deflection / Carbon si poti adauga tu ce doresti Index-ul ai zis si tu, deci nu mai are rost sa spun eu. "Avem ssl, dar nu il folosim . " de ce il mai ai daca nu il folosesti? Legenda prea colorata + acele icon - uri arata oribil.
 2. Ai inceput bine ce sa zic
 3. Site-ul e ok, sa vedem lucrarile.
 4. Vad ca s-a trecut pe xenoforo, categorii lipsa, ce pot zice mai mult? A tinut mult ( din nou).
 5. N-aveti index, vad ca aveti niste servere care nu exista, ts3 + banner in sidebar. Prea mare maintitle.
 6. Din punctul meu de vedere deja ai inceput gresit cu acehost, => tepari ( daca mai e homenet acolo ). Tema e o combinatie de alte elemente de pe alte comunitati, cum au zis si ceilalti, incearca sa faci tu ceva .
 7. Sebastiane niciuna nu e a lui asta e a lui Alynut, ala de a fost si pe play-arena cu firma aia apoi a plecat. L-am vazut si pe Insqs pe acolo, dar Alynut nu prea le tine, 2-3 luni daca apuca Tema arata ok, era buna mai deschisa, va lipseste index-ul.
 8. Singurul update pe care il vad este legat de faptul ca forumul nu mai merge. Inteligent update
 9. Tema arata bine, forumul e organizat. Legat de ce s-a discutat mai sus, fiecare face ce vrea si felicitari pentru idee
 10. Si a murit, e bine ca pastram traditia, deschidem azi, inchidem maine
 11. Asa cum am spus, indexul a fost schimbat. > Avem 4 tabele unde sunt expuse diferite proiecte / link-uri utile , plus adaugata o descriere la fiecare; > Indexul contine un meniu (Dreapta sus) pentru a fi mai usor sa accesam atat forumul, cat si celelalte pagini; > Descrierea comunitatii se regaseste sub tabele; > Ideea cu background-ul nu e chiar originala, m-a ajutat un prieten sa o fac, dar eu nu am mai vazut-o pe alte comunitati; > Cateva pagini de socializare prin care puteti fi mai aproape de noi ( Va invit sa dati join,like ). [Forum]: > Vreau o parere, care logo ar arata mai ok: https://i.imgur.com/Pw3d3OB.png sau cel actual [www.limitcs.ro/forum]. > O parere in legatura cu icons:
 12. In legatura cu indexul, de ceva timp lucrez la unul nou, html, e aproape creat de la 0 de mine din cunostintele acumulate. In legatura cu accesul, multumesc de atentionare nu vazusem, cineva a modificat, insa cum o sa am timp o sa repar. Semnaturile erau scoase cand am intrat eu ultima data, am avut o perioada mai grea si o luna nu m-am mai ocupat de nimic, insa vad ca e cum zici tu, o sa ma ocup. Temele le-am lasat acolo din doua motive: -- poate unora nu le place aceasta, putand sa foloasca una din acele versiunil -- le-am lasat pentru a vedea creatile noastre trecute. Imaginile de la informatii o sa le repar cand o sa intru, iar la blogs am zis sa iasa in evidenta cand intri acolo. Pentru dovada IPB, ma poti contacta in PM, cum am dat tuturor ce mi-au cerut.
 13. In primul rand, indexul e prea simplu din punctul meu de vedere, si nu da bine sus un background, iar jos alb. In al doilea rand, tema e praf. Background-ul ala care nu se vede;logo sau ce ai vrut sa pui acolo ,urat; continut neterminat; In concluzie: Pune mana si lucreaza la o tema , terminat-ti continutul forumului, abia apoi sa ceri pareri.
 14. Multumesc de sugestie, dar daca ai putea detalia si partea cu headerul, ce nu iti place la el? O mica propunere cum ar trebui sa arate m-ar ajuta atat pe mine, cat si pe designerii mei , ca pe viitoar sa se plieze mai mult pe anumite cerinte.
 15. In primul rand nu as zice ca e furt, din moment ce sunt pe google resursele, ca nu are original si ca sunt de la voi asta este alta problema. Imi place ideea cu maintitle transparent, se vede si background-ul care arata ok dupa parerea mea. Mi se pare prea simplu footer-ul,daca ai mai putea adauga ceva.