Ezel.LCS

+Helpers
 • Content count

  285
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Ezel.LCS last won the day on January 3

Ezel.LCS had the most liked content!

Community Reputation

39 Excellent

2 Followers

About Ezel.LCS

 • Rank
  Membru
 • Birthday

Contact Methods

 • Website URL
  http://limitcs.ro/forum/
 • Yahoo
  official.limitcs@yahoo.com

Profile Information

 • Location
  Bucharest, Romania

Recent Profile Visitors

1,658 profile views
 1. Update# Modificari la tema, astept o parere.
 2. Din cate vezi au si ei servicii tot de la hostingfuze, daca vrei sa cumperi vps, te baga la hostingfuze, si decat sa iei de la ei, mai bine cumperi direct hostingfuze. Plus, Bruma mi se pare cam neserios, daca vrei sa detaliem , imi dai un PM si o sa iti spun punctul meu de vedere complet.
 3. Sfatul meu e sa iei de la https://www.hostingfuze.net/ , nu prea iti recomand phasesky.
 4. Designul a fost modificat. Pentru cei cu ganduri "necurate" , care o sa posteze doar pentru a se afla pe aici: > O sa cer warn / delete daca postul nu are treaba cu tema; > Tema e creata de gadeas [ http://limitcs.ro/forum/topic/73281-forum-tema-noua/#entry289245 am specificat si in prezentarea temei]; > Footer-ul nu e copiat de pe alte comunitati, e cel din tema lui gadeas,doar modificat putin.
 5. As zice sa il faci mai lat, sa nu mai apara bara aceea de jos, cel putin asa imi apare mie: http://i.is.cc/Ytj20vS.png In rest nu stiu ce sa zic, arata ok.
 6. De la inceput indexul nu atrage , e mai bine sa faci tu ceva sau macar sa incerci sa schimbi ceva, sa arate cat mai original. Partenerii de pe forum ar trebui scosi, nu te ajuta cu nimic, iar tema e ok. Nu inteleg de ce ai o categorie de teamspeak3 , daca nu ai un asemenea serviciu, momentan. Acea imagine cu happy new year se cam suprapune cu ce ai tu acolo jos, dar probabil o sa o scoti curand.
 7. Ti-as sugera : >sa schimbi stilul de la statistici >poate mai poti face ceva la meniul de sus , din punctul meu de vedere e cam invizibil (cel putin asa se vede in ss) >virgula aceea de la subforums, dupa mine nu are ce cauta acolo >poate mai lucrezi la topics&replies
 8. Imi place logo-ul si combinatia de culori. Sfat: >sa scoateti parteneriatele, nu stiu daca va avantajeaza cu ceva >la legenda, culoarea administratorului nu se vede prea bine, cel putin pe mine ma deranjeaza vizual . In restu totul e ok, bafta.
 9. Si eu aveam aceeasi problema, i-am zis lui wolf sa imi schimbe tema din acp si la fel .. => da-i clear cache si o sa mearga.
 10. Eu iti sugerez : >sa schimbi maintitle; >categoria intrebari si ajutor, o poti muta la : membrii si dezvoltare. Imi place bannerul mult, iar restul e in regula. Bafta in continuare P.S: Gangster de ce s-a retras iar? L-a lasat pe wolf la greu
 11. Tema arata ok, chiar daca anumite elemente sunt inspirate de pe alte design uri. Apreciez ala cu donatiile din sidebar, l-am mai vazut undeva Cat timp e spada acolo nu stiu ce puteti face, si stii ca vorbesc in cunostinta de cauza, dovada ultimul lui proiect, tot starcs.
 12. Aceste lucruri se intampla deoarece nu incetati cu reclamele, dar macar mi-ati facut si mie mai multe posturi si utilizatori
 13. Salut, Contul a fost vandut. Multumim de interes totusi.
 14. Designul ar mai putea fi imbunatatit, mai ales meniul . De asemenea, e enervanta chestia cu logo-ul, dai click creeaza un nou tab, si aceeasi pagina. Ce am remarcat: Nu stiu daca e proiectul tau, PROIECTUL ,,AJUTĂ COPII NEVOIAȘI" - O campanie marca DELHOST & ACEHOST ROMÂNIA , insa te sfatuiesc sa scapi de cei de la acehost, sunt niste tepari, mai ales homenet, a luat de pe comunitatea mea 20 de euro in schimbul carora a promis anumite servicii de hosting si nici pana astazi nu le-am vazut, nu ca ar fi importanti banii, insa gestul conteaza. Cat despre initiativa, daca e si pe bune, te felicit.
 15. Asta ce demonstrează ? Exact ce am spus mai sus , când iei gunoaiele de pe alte comunități și nu esti in stare sa îți pui staff ul tău inca o data jignești , deci te simți atacat As vrea sa va văd și in viața reala la fel de determinați , ca poate s-ar schimba ceva și in România , însă smardoi între 4 pereți si in fata unui pc am mai văzut și din păcate sunt tot mai multe specimene(ca și tine ). INca o data an nou fericit și bafta cu ceea ce numești tu proiect .