Ezel.LCS

+Helpers
 • Content count

  269
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Ezel.LCS last won the day on January 3

Ezel.LCS had the most liked content!

Community Reputation

39 Excellent

2 Followers

About Ezel.LCS

 • Rank
  Membru

Contact Methods

 • Website URL
  http://limitcs.ro/forum/
 • Yahoo
  official.limitcs@yahoo.com

Profile Information

 • Location
  Bucharest, Romania

Recent Profile Visitors

1,868 profile views
 1. Si a murit, e bine ca pastram traditia, deschidem azi, inchidem maine
 2. Asa cum am spus, indexul a fost schimbat. > Avem 4 tabele unde sunt expuse diferite proiecte / link-uri utile , plus adaugata o descriere la fiecare; > Indexul contine un meniu (Dreapta sus) pentru a fi mai usor sa accesam atat forumul, cat si celelalte pagini; > Descrierea comunitatii se regaseste sub tabele; > Ideea cu background-ul nu e chiar originala, m-a ajutat un prieten sa o fac, dar eu nu am mai vazut-o pe alte comunitati; > Cateva pagini de socializare prin care puteti fi mai aproape de noi ( Va invit sa dati join,like ). [Forum]: > Vreau o parere, care logo ar arata mai ok: https://i.imgur.com/Pw3d3OB.png sau cel actual [www.limitcs.ro/forum]. > O parere in legatura cu icons:
 3. In legatura cu indexul, de ceva timp lucrez la unul nou, html, e aproape creat de la 0 de mine din cunostintele acumulate. In legatura cu accesul, multumesc de atentionare nu vazusem, cineva a modificat, insa cum o sa am timp o sa repar. Semnaturile erau scoase cand am intrat eu ultima data, am avut o perioada mai grea si o luna nu m-am mai ocupat de nimic, insa vad ca e cum zici tu, o sa ma ocup. Temele le-am lasat acolo din doua motive: -- poate unora nu le place aceasta, putand sa foloasca una din acele versiunil -- le-am lasat pentru a vedea creatile noastre trecute. Imaginile de la informatii o sa le repar cand o sa intru, iar la blogs am zis sa iasa in evidenta cand intri acolo. Pentru dovada IPB, ma poti contacta in PM, cum am dat tuturor ce mi-au cerut.
 4. In primul rand, indexul e prea simplu din punctul meu de vedere, si nu da bine sus un background, iar jos alb. In al doilea rand, tema e praf. Background-ul ala care nu se vede;logo sau ce ai vrut sa pui acolo ,urat; continut neterminat; In concluzie: Pune mana si lucreaza la o tema , terminat-ti continutul forumului, abia apoi sa ceri pareri.
 5. Multumesc de sugestie, dar daca ai putea detalia si partea cu headerul, ce nu iti place la el? O mica propunere cum ar trebui sa arate m-ar ajuta atat pe mine, cat si pe designerii mei , ca pe viitoar sa se plieze mai mult pe anumite cerinte.
 6. In primul rand nu as zice ca e furt, din moment ce sunt pe google resursele, ca nu are original si ca sunt de la voi asta este alta problema. Imi place ideea cu maintitle transparent, se vede si background-ul care arata ok dupa parerea mea. Mi se pare prea simplu footer-ul,daca ai mai putea adauga ceva.
 7. Update# Modificari la tema, astept o parere.
 8. Din cate vezi au si ei servicii tot de la hostingfuze, daca vrei sa cumperi vps, te baga la hostingfuze, si decat sa iei de la ei, mai bine cumperi direct hostingfuze. Plus, Bruma mi se pare cam neserios, daca vrei sa detaliem , imi dai un PM si o sa iti spun punctul meu de vedere complet.
 9. Sfatul meu e sa iei de la https://www.hostingfuze.net/ , nu prea iti recomand phasesky.
 10. Designul a fost modificat. Pentru cei cu ganduri "necurate" , care o sa posteze doar pentru a se afla pe aici: > O sa cer warn / delete daca postul nu are treaba cu tema; > Tema e creata de gadeas [ http://limitcs.ro/forum/topic/73281-forum-tema-noua/#entry289245 am specificat si in prezentarea temei]; > Footer-ul nu e copiat de pe alte comunitati, e cel din tema lui gadeas,doar modificat putin.
 11. As zice sa il faci mai lat, sa nu mai apara bara aceea de jos, cel putin asa imi apare mie: http://i.is.cc/Ytj20vS.png In rest nu stiu ce sa zic, arata ok.
 12. De la inceput indexul nu atrage , e mai bine sa faci tu ceva sau macar sa incerci sa schimbi ceva, sa arate cat mai original. Partenerii de pe forum ar trebui scosi, nu te ajuta cu nimic, iar tema e ok. Nu inteleg de ce ai o categorie de teamspeak3 , daca nu ai un asemenea serviciu, momentan. Acea imagine cu happy new year se cam suprapune cu ce ai tu acolo jos, dar probabil o sa o scoti curand.
 13. Ti-as sugera : >sa schimbi stilul de la statistici >poate mai poti face ceva la meniul de sus , din punctul meu de vedere e cam invizibil (cel putin asa se vede in ss) >virgula aceea de la subforums, dupa mine nu are ce cauta acolo >poate mai lucrezi la topics&replies
 14. Imi place logo-ul si combinatia de culori. Sfat: >sa scoateti parteneriatele, nu stiu daca va avantajeaza cu ceva >la legenda, culoarea administratorului nu se vede prea bine, cel putin pe mine ma deranjeaza vizual . In restu totul e ok, bafta.
 15. Si eu aveam aceeasi problema, i-am zis lui wolf sa imi schimbe tema din acp si la fel .. => da-i clear cache si o sa mearga.