Jump to content

Ezel.LCS

+Helpers
 • Content count

  285
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by Ezel.LCS

 1. Ezel.LCS

  Vand domeniu ghouls.eu

  Vand domeniul http://www.ghouls.eu/ Pretul este de 7e negociabil. Este valabil pana pe 12/05/2018 . Nu se vinde cu webhost.
 2. Ezel.LCS

  Păreri limitcs.ro

  Am ramas la 4.1, nu am trecut la 4.2, daca o sa trecem te contactez, daca nu apare pe net pana atunci Merci oricum
 3. Ezel.LCS

  Păreri limitcs.ro

  Salut, Iti multumesc pentru parere. Stiu ca la banner se putea mai bine, dar eu sunt multumit si asa pe moment. O sa mai adaugam 2-3 animatii in cel mai bun caz, in rest nu stiu ce ar putea fi mai mult, nu vrem nici sa facem lag si nici sa incarcam prea mult. In legatura cu gradul, astept cererea.
 4. Ezel.LCS

  Siders MultiGaming Community

  http://i.is.cc/mhUipbH.png ati banat atatea ts-uri si comunitati incat v-au ajuns blestemele
 5. Ezel.LCS

  Părere Kript România

  S-a dus deja reinstall
 6. Ezel.LCS

  Pareri/critici WGX.RO

  Imi place serverul de teamspeak, promovat , dar inexistent cat despre restul, nu ai ce sa zici
 7. Ezel.LCS

  Parere Fastzone

  Deflection / Carbon si poti adauga tu ce doresti Index-ul ai zis si tu, deci nu mai are rost sa spun eu. "Avem ssl, dar nu il folosim . " de ce il mai ai daca nu il folosesti? Legenda prea colorata + acele icon - uri arata oribil.
 8. Ai inceput bine ce sa zic
 9. Ezel.LCS

  Parere CosminGraphics.Com

  Site-ul e ok, sa vedem lucrarile.
 10. Ezel.LCS

  Tema Siders Romania - Review

  Vad ca s-a trecut pe xenoforo, categorii lipsa, ce pot zice mai mult? A tinut mult ( din nou).
 11. Ezel.LCS

  Ce parere aveti de Grown.ro?

  N-aveti index, vad ca aveti niste servere care nu exista, ts3 + banner in sidebar. Prea mare maintitle.
 12. Ezel.LCS

  Review Global-Games

  Din punctul meu de vedere deja ai inceput gresit cu acehost, => tepari ( daca mai e homenet acolo ). Tema e o combinatie de alte elemente de pe alte comunitati, cum au zis si ceilalti, incearca sa faci tu ceva .
 13. Ezel.LCS

  Păreri GhoTic.Ro

  Sebastiane niciuna nu e a lui asta e a lui Alynut, ala de a fost si pe play-arena cu firma aia apoi a plecat. L-am vazut si pe Insqs pe acolo, dar Alynut nu prea le tine, 2-3 luni daca apuca Tema arata ok, era buna mai deschisa, va lipseste index-ul.
 14. Ezel.LCS

  Parere OnlyPlay Romania

  Singurul update pe care il vad este legat de faptul ca forumul nu mai merge. Inteligent update
 15. Ezel.LCS

  DarkMind România - Reviews

  Tema arata bine, forumul e organizat. Legat de ce s-a discutat mai sus, fiecare face ce vrea si felicitari pentru idee
 16. Ezel.LCS

  WT-GAME # Pareri si Propuneri

  Si a murit, e bine ca pastram traditia, deschidem azi, inchidem maine
 17. Ezel.LCS

  Păreri limitcs.ro

  Asa cum am spus, indexul a fost schimbat. > Avem 4 tabele unde sunt expuse diferite proiecte / link-uri utile , plus adaugata o descriere la fiecare; > Indexul contine un meniu (Dreapta sus) pentru a fi mai usor sa accesam atat forumul, cat si celelalte pagini; > Descrierea comunitatii se regaseste sub tabele; > Ideea cu background-ul nu e chiar originala, m-a ajutat un prieten sa o fac, dar eu nu am mai vazut-o pe alte comunitati; > Cateva pagini de socializare prin care puteti fi mai aproape de noi ( Va invit sa dati join,like ). [Forum]: > Vreau o parere, care logo ar arata mai ok: https://i.imgur.com/Pw3d3OB.png sau cel actual [www.limitcs.ro/forum]. > O parere in legatura cu icons:
 18. Ezel.LCS

  Păreri limitcs.ro

  In legatura cu indexul, de ceva timp lucrez la unul nou, html, e aproape creat de la 0 de mine din cunostintele acumulate. In legatura cu accesul, multumesc de atentionare nu vazusem, cineva a modificat, insa cum o sa am timp o sa repar. Semnaturile erau scoase cand am intrat eu ultima data, am avut o perioada mai grea si o luna nu m-am mai ocupat de nimic, insa vad ca e cum zici tu, o sa ma ocup. Temele le-am lasat acolo din doua motive: -- poate unora nu le place aceasta, putand sa foloasca una din acele versiunil -- le-am lasat pentru a vedea creatile noastre trecute. Imaginile de la informatii o sa le repar cand o sa intru, iar la blogs am zis sa iasa in evidenta cand intri acolo. Pentru dovada IPB, ma poti contacta in PM, cum am dat tuturor ce mi-au cerut.
 19. In primul rand, indexul e prea simplu din punctul meu de vedere, si nu da bine sus un background, iar jos alb. In al doilea rand, tema e praf. Background-ul ala care nu se vede;logo sau ce ai vrut sa pui acolo ,urat; continut neterminat; In concluzie: Pune mana si lucreaza la o tema , terminat-ti continutul forumului, abia apoi sa ceri pareri.
 20. Ezel.LCS

  Păreri limitcs.ro

  Multumesc de sugestie, dar daca ai putea detalia si partea cu headerul, ce nu iti place la el? O mica propunere cum ar trebui sa arate m-ar ajuta atat pe mine, cat si pe designerii mei , ca pe viitoar sa se plieze mai mult pe anumite cerinte.
 21. Ezel.LCS

  Păreri Widers.ro

  In primul rand nu as zice ca e furt, din moment ce sunt pe google resursele, ca nu are original si ca sunt de la voi asta este alta problema. Imi place ideea cu maintitle transparent, se vede si background-ul care arata ok dupa parerea mea. Mi se pare prea simplu footer-ul,daca ai mai putea adauga ceva.
 22. Ezel.LCS

  Păreri limitcs.ro

  Update# Modificari la tema, astept o parere.
 23. Ezel.LCS

  Pareri si sugestii gazduire PhaseSky?

  Din cate vezi au si ei servicii tot de la hostingfuze, daca vrei sa cumperi vps, te baga la hostingfuze, si decat sa iei de la ei, mai bine cumperi direct hostingfuze. Plus, Bruma mi se pare cam neserios, daca vrei sa detaliem , imi dai un PM si o sa iti spun punctul meu de vedere complet.
 24. Ezel.LCS

  Pareri si sugestii gazduire PhaseSky?

  Sfatul meu e sa iei de la https://www.hostingfuze.net/ , nu prea iti recomand phasesky.
 25. Ezel.LCS

  Păreri limitcs.ro

  Designul a fost modificat. Pentru cei cu ganduri "necurate" , care o sa posteze doar pentru a se afla pe aici: > O sa cer warn / delete daca postul nu are treaba cu tema; > Tema e creata de gadeas [ http://limitcs.ro/forum/topic/73281-forum-tema-noua/#entry289245 am specificat si in prezentarea temei]; > Footer-ul nu e copiat de pe alte comunitati, e cel din tema lui gadeas,doar modificat putin.
×