Jump to content

Darkmy

Members
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Darkmy

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Darkmy

  Vand cont Steam (GTA5, CS:GO, CS 1.6)

  Eu l-am ales pe el ca stiu ca nu imi de teapa, dar eu nu am pretentii, nici macar nu vreau intermediar, pt ca nu am chef de tepe, dar nici nu vreau sa iau, cum a zis si ezel, poti fi tu intermediarul, nu ma supar.
 2. Darkmy

  Vand cont Steam (GTA5, CS:GO, CS 1.6)

  Paysafe sau paypal, ce doresti
 3. Vand acest cont de Steam: http://i.imgur.com/XEQiGTW.png are jocuri in valoare de 500E, eu vreau 100 lei pe el, intermediar @Ezel.LCS
 4. Darkmy

  Păreri limitcs.ro

  Tema este foarte reusita, felicitari courage, va asteptam pe toti in numar cat mai mare.
 5. Darkmy

  Păreri limitcs.ro

  LimitCs are acum o tema noua creata in totalitate de echipa de design LCS, astept pareri. Am modificat si gradele, pentru ca deja suntem in luna decembrie, si trebuie sa ne punem la curent. Astept pareri si propuneri.
 6. Darkmy

  Păreri limitcs.ro

  Design-ul este foarte reusit, mai este putin de lucrat la ultima tema. Forumul este de nota 10, dar in ultimul timp vad ca s-a scazut activitatea. Dar oricum rezolvam noi, sa facem totul cum trebuie.
 7. Darkmy

  Problema mysql

  Buna ziua! Am si eu o problema la forum.. De ieri cand am sters un hook mai vechi nu mai pot raspunde/creea/vizualiza topicuri. Versiunea forumului este 3.4.6 . Eroarea este urmatoarea : http://postimg.org/image/u7mbzcorx/ Uitati si log-ul erorilor
×