Ruby

Members
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Ruby

 • Rank
  Ucenic
 • Birthday
 1. Pute-ai sa fii mai explicit Keylogger-ul este un "virus" pe care tu l-ai luat in pc=ul tau dintr-un download oareceare , acest "virus" inregistreaza toate parolele de la conturile la care tu te-ai logat cat timp ai avut acel "virus" in pc , si le trimite pe o adresa de e-mail ! Ceea ce poti tu sa faci este sa dai un resinstall la windows !
 2. Ai gresit sectiunea , posteaza la IPB 3.x , si cine crezi ca iti va da o tema modificata de el pe gratis ? Daca doresti imi dai add pe skype la timar.ovidiu11 si iti modifc eu o tema , ne intelegem noi dupa accea !
 3. la board_stats cauta sa nu fie imaginea cu repeat !
 4. Cand scrii locatia , la profil , lasa liber de ex : Asa apare cand modific profilul : Location : Iasi ! Lasa liber si nu v-a mai fi legat de location !
 5. La statistici nu sunt codurile bune. Verifica la /*board stats*/ daca codul de dedesupt este corect , daca nu schimba cu asta : La descriere si subofrums iti apare asa datorita temei. Incearca cu alta tema , daca tot asa se intampla inseamna ca ai bug la platforma fiind nulled
 6. Nu cred ca este hook , poti tu sa pui la guest restrictie sa nu vada nici o categorie , si cand intra ii apare ceva de genul :
 7. Verifica la "Manage Ranks" sa nu fie scris numele rank-ului cu acel cod. Cauta aici Cu functia CTRL+F :
 8. uite pentru titlu : <span style='color: COD CULOARE HTML'><b>Titlu Categorie</b></span>
 9. Imaginea cea deasupra de Back to User Account cred ca este buton edit.
 10. Pai ce versiune de shoutbox folosesti ? Se pune automat deasupra...probabil ai o versiune mai veche de shoutbox Foloseste acest chat , asta l-am folosit si mergea perfect ! http://invision-virus.com/forum/index.php/files/file/346-ipb-shoutbox/
 11. Foarte simpu Acp -> Other Apps -> Shoutbox -> General Configuration sau Settings nu mai stiu exact -> Acolo a Announcements si caseta ca si cum ai face un topic , acolo editezi si adaugi ce doresti !
 12. Pentru a schimba culoarea : Te conectezi la ftp si cauti
 13. Acela este un virus ! Nu este nici keylogger si nici un "hacker" Tot ce poti face este sa reinstalezi windows-ul si dupa sa schimbi parolele !
 14. Rezolvasem , era de la baza de date ! Multumesc
 15. Momentan eu sunt pe o comunitate de vreo 2 ani , insa mi-am spus parerea despre forum