Jump to content

Ruby

Members
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Ruby

 • Rank
  Ucenic
 1. Problmea ipb 3.4.9

  Multumesc foarte mult !
 2. Problmea ipb 3.4.9

  Asta este eroarea , doar cand adaug hooks-ul de baza de la shotboux Shoutbox: Global , mentionez ca acp merge
 3. Problmea ipb 3.4.9

  Salut prieteni , am un forum ipb 3.4.9 , merg toate hoocks-urie doar ca atunci cand pun shoutbox imi cade forumul...nu stiu care este problema..inainte de a reinstala forumul imi mergea si acum nu mai merge...
 4. Pute-ai sa fii mai explicit Keylogger-ul este un "virus" pe care tu l-ai luat in pc=ul tau dintr-un download oareceare , acest "virus" inregistreaza toate parolele de la conturile la care tu te-ai logat cat timp ai avut acel "virus" in pc , si le trimite pe o adresa de e-mail ! Ceea ce poti tu sa faci este sa dai un resinstall la windows !
 5. Problema Board_Stats

  la board_stats cauta sa nu fie imaginea cu repeat !
 6. Cum pun spatiu intre astea?

  Cand scrii locatia , la profil , lasa liber de ex : Asa apare cand modific profilul : Location : Iasi ! Lasa liber si nu v-a mai fi legat de location !
 7. Bug stats

  La statistici nu sunt codurile bune. Verifica la /*board stats*/ daca codul de dedesupt este corect , daca nu schimba cu asta : La descriere si subofrums iti apare asa datorita temei. Incearca cu alta tema , daca tot asa se intampla inseamna ca ai bug la platforma fiind nulled
 8. Ce hook este?

  Nu cred ca este hook , poti tu sa pui la guest restrictie sa nu vada nici o categorie , si cand intra ii apare ceva de genul :
 9. Bug profil + rank 3.4.8

  Verifica la "Manage Ranks" sa nu fie scris numele rank-ului cu acel cod. Cauta aici Cu functia CTRL+F :
 10. Titlu colorat la un topic

  uite pentru titlu : <span style='color: COD CULOARE HTML'><b>Titlu Categorie</b></span>
 11. Nu pot sa modific un topic

  Imaginea cea deasupra de Back to User Account cred ca este buton edit.
 12. Modificare Chat

  Pai ce versiune de shoutbox folosesti ? Se pune automat deasupra...probabil ai o versiune mai veche de shoutbox Foloseste acest chat , asta l-am folosit si mergea perfect ! http://invision-virus.com/forum/index.php/files/file/346-ipb-shoutbox/
 13. Modificare Chat

  Foarte simpu Acp -> Other Apps -> Shoutbox -> General Configuration sau Settings nu mai stiu exact -> Acolo a Announcements si caseta ca si cum ai face un topic , acolo editezi si adaugi ce doresti !
 14. Cum schimb culoarea din caseta introducere text IPB 4?

  Pentru a schimba culoarea : Te conectezi la ftp si cauti
 15. Acela este un virus ! Nu este nici keylogger si nici un "hacker" Tot ce poti face este sa reinstalezi windows-ul si dupa sa schimbi parolele !
×