Ruby

Members
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ruby

 1. La statistici nu sunt codurile bune. Verifica la /*board stats*/ daca codul de dedesupt este corect , daca nu schimba cu asta : La descriere si subofrums iti apare asa datorita temei. Incearca cu alta tema , daca tot asa se intampla inseamna ca ai bug la platforma fiind nulled
 2. Nu cred ca este hook , poti tu sa pui la guest restrictie sa nu vada nici o categorie , si cand intra ii apare ceva de genul :
 3. Verifica la "Manage Ranks" sa nu fie scris numele rank-ului cu acel cod. Cauta aici Cu functia CTRL+F :
 4. uite pentru titlu : <span style='color: COD CULOARE HTML'><b>Titlu Categorie</b></span>
 5. Imaginea cea deasupra de Back to User Account cred ca este buton edit.
 6. Pai ce versiune de shoutbox folosesti ? Se pune automat deasupra...probabil ai o versiune mai veche de shoutbox Foloseste acest chat , asta l-am folosit si mergea perfect ! http://invision-virus.com/forum/index.php/files/file/346-ipb-shoutbox/
 7. Foarte simpu Acp -> Other Apps -> Shoutbox -> General Configuration sau Settings nu mai stiu exact -> Acolo a Announcements si caseta ca si cum ai face un topic , acolo editezi si adaugi ce doresti !
 8. Pentru a schimba culoarea : Te conectezi la ftp si cauti
 9. Acela este un virus ! Nu este nici keylogger si nici un "hacker" Tot ce poti face este sa reinstalezi windows-ul si dupa sa schimbi parolele !
 10. Salut am niste erori la platfroma..am incercat sa le modific din ftp...nu merge le-am inlocuit insa nimic,,, Erorile sunt astea : Vreo solutie careva ?
 11. Rezolvasem , era de la baza de date ! Multumesc
 12. Momentan eu sunt pe o comunitate de vreo 2 ani , insa mi-am spus parerea despre forum
 13. Forumul are activitate 0 fara botii care ii ai , in rest tema cat de cat frumoasa..
 14. Poti sa dai din PHPMYADMIN cauta in baza de date phpbb_users , iti cauti profilul , dai edit , la user_type pui 3 , iar la user_permmisions adauga asta
 15. Inainte pute-ai sa faci conversie de la o platforma la alta ( x platofrma - IP.Board) insa acum doar prin inlocuire fisierel pe FTP !
 16. Imposibil sa fie setat corect si sa iti repartizeze useri in acel grup. Verifica totusi .> ACP -> GENERAL -> BOARD CONFIGURATION -> USER REGISTRATION SETTINGS -> Set Newly Registered Users group to default -> BIFEZI "Yes" Cu asta , dupa inregistrare/validare useri vor fi repartizati la grupul Registred Users (grupul default , grpul membrilor)
 17. Daca te referi la IPB 3.3.x uite aici 3.3.4 nulled : http://ipbmaster.ru/files/file/299-skachat-ipboard-334-rus-nulled-by-fs/
 18. Daca forumul este phpbb3 baga codurile astea in index_body ! fulgi de nea mari COD: SELECTAŢI TOT <script src="http://astuforum.free.fr/js/neige.js"></script> fulgi mici de zapada si albastrii COD: SELECTAŢI TOT <script src="http://astuforum.free.fr/js/neige_lettre.js"></script> fulgi medii COD: SELECTAŢI TOT <script src="http://astuforum.free.fr/js/neige-mini.js"></script> fulgi care cad batuti de cand COD: SELECTAŢI TOT <script src="http://astuforum.free.fr/js/snow.js"></script> cadouri COD: SELECTAŢI TOT <script src="http://sd-1.archive-host.com/membres/up/28346071248525984/guirlande.js"></script> brad COD: SELECTAŢI TOT <script src="http://sd-1.archive-host.com/membres/up/28346071248525984/sapin.js"></script> brad , se leagana cand tii mouse-ul pe el COD: SELECTAŢI TOT <script src="http://sd-1.archive-host.com/membres/up/28346071248525984/sapingrand.js"></script>
 19. Nu este nevoie sa schimbi tema , intra si tu la ipb_styles.css , cu functia CTRL+F cauti branding si modifici dimensiunile de la height in 325px , sau daca e prea mare cu 325 modific tu cu valori mai mici pana ajungi la o valoare potrivita !
 20. Hai ca te mai invat ceva , intra pe comunitatea care are meniul asa , dai inspect element dupa ce ai selectat partea accea si ia-ti codurile de care ai nevoie de acolo !
 21. Serverul pe care este hostat forumul , nu are MySQL compatibil cu versiunea ta de forum ! Schimba webhostul !
 22. Aceasta culoare este de la tema ! Modifica culoarea cum ti-a zis mai sus ! Atentie sa modifci din ftp din fisierele temei !
 23. Cea cu Theme By SnowHD : Te duci la Look & Feel , selectezi tema , de duci la Replacement and.....(ai ceva de genul sus in dreapta) , si cauti acolo unde scrie Design by SnowHD Pentru acele texte de jos , de duci la BoardIndexTemplates si cu functia CTRL+F cauti textele de acolo si le modifici !
 24. Daca nu ma insel...backp-ul il pui din Baza de date...banuiesc ca folosesti PhpMyAdmin sau MySQL
 25. Pentru a scapa de aceasta eroare trebuie sa urmezi pasii acestia : 1.Intra in FTP 2.Cauta fisierul INSTALL 3.Sterge-l 4.Dai rr la pagina !