Ruby

Members
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ruby

 1. Salut prieteni , am un forum ipb 3.4.9 , merg toate hoocks-urie doar ca atunci cand pun shoutbox imi cade forumul...nu stiu care este problema..inainte de a reinstala forumul imi mergea si acum nu mai merge...
 2. Multumesc foarte mult !
 3. Asta este eroarea , doar cand adaug hooks-ul de baza de la shotboux Shoutbox: Global , mentionez ca acp merge
 4. Pute-ai sa fii mai explicit Keylogger-ul este un "virus" pe care tu l-ai luat in pc=ul tau dintr-un download oareceare , acest "virus" inregistreaza toate parolele de la conturile la care tu te-ai logat cat timp ai avut acel "virus" in pc , si le trimite pe o adresa de e-mail ! Ceea ce poti tu sa faci este sa dai un resinstall la windows !
 5. Ai gresit sectiunea , posteaza la IPB 3.x , si cine crezi ca iti va da o tema modificata de el pe gratis ? Daca doresti imi dai add pe skype la timar.ovidiu11 si iti modifc eu o tema , ne intelegem noi dupa accea !
 6. la board_stats cauta sa nu fie imaginea cu repeat !
 7. Cand scrii locatia , la profil , lasa liber de ex : Asa apare cand modific profilul : Location : Iasi ! Lasa liber si nu v-a mai fi legat de location !
 8. La statistici nu sunt codurile bune. Verifica la /*board stats*/ daca codul de dedesupt este corect , daca nu schimba cu asta : La descriere si subofrums iti apare asa datorita temei. Incearca cu alta tema , daca tot asa se intampla inseamna ca ai bug la platforma fiind nulled
 9. Nu cred ca este hook , poti tu sa pui la guest restrictie sa nu vada nici o categorie , si cand intra ii apare ceva de genul :
 10. Verifica la "Manage Ranks" sa nu fie scris numele rank-ului cu acel cod. Cauta aici Cu functia CTRL+F :
 11. uite pentru titlu : <span style='color: COD CULOARE HTML'><b>Titlu Categorie</b></span>
 12. Imaginea cea deasupra de Back to User Account cred ca este buton edit.
 13. Pai ce versiune de shoutbox folosesti ? Se pune automat deasupra...probabil ai o versiune mai veche de shoutbox Foloseste acest chat , asta l-am folosit si mergea perfect ! http://invision-virus.com/forum/index.php/files/file/346-ipb-shoutbox/
 14. Foarte simpu Acp -> Other Apps -> Shoutbox -> General Configuration sau Settings nu mai stiu exact -> Acolo a Announcements si caseta ca si cum ai face un topic , acolo editezi si adaugi ce doresti !
 15. Pentru a schimba culoarea : Te conectezi la ftp si cauti
 16. Acela este un virus ! Nu este nici keylogger si nici un "hacker" Tot ce poti face este sa reinstalezi windows-ul si dupa sa schimbi parolele !
 17. Salut am niste erori la platfroma..am incercat sa le modific din ftp...nu merge le-am inlocuit insa nimic,,, Erorile sunt astea : Vreo solutie careva ?
 18. Rezolvasem , era de la baza de date ! Multumesc
 19. Momentan eu sunt pe o comunitate de vreo 2 ani , insa mi-am spus parerea despre forum
 20. Forumul are activitate 0 fara botii care ii ai , in rest tema cat de cat frumoasa..
 21. Poti sa dai din PHPMYADMIN cauta in baza de date phpbb_users , iti cauti profilul , dai edit , la user_type pui 3 , iar la user_permmisions adauga asta
 22. Inainte pute-ai sa faci conversie de la o platforma la alta ( x platofrma - IP.Board) insa acum doar prin inlocuire fisierel pe FTP !
 23. Imposibil sa fie setat corect si sa iti repartizeze useri in acel grup. Verifica totusi .> ACP -> GENERAL -> BOARD CONFIGURATION -> USER REGISTRATION SETTINGS -> Set Newly Registered Users group to default -> BIFEZI "Yes" Cu asta , dupa inregistrare/validare useri vor fi repartizati la grupul Registred Users (grupul default , grpul membrilor)
 24. Daca te referi la IPB 3.3.x uite aici 3.3.4 nulled : http://ipbmaster.ru/files/file/299-skachat-ipboard-334-rus-nulled-by-fs/
 25. Daca forumul este phpbb3 baga codurile astea in index_body ! fulgi de nea mari COD: SELECTAŢI TOT <script src="http://astuforum.free.fr/js/neige.js"></script> fulgi mici de zapada si albastrii COD: SELECTAŢI TOT <script src="http://astuforum.free.fr/js/neige_lettre.js"></script> fulgi medii COD: SELECTAŢI TOT <script src="http://astuforum.free.fr/js/neige-mini.js"></script> fulgi care cad batuti de cand COD: SELECTAŢI TOT <script src="http://astuforum.free.fr/js/snow.js"></script> cadouri COD: SELECTAŢI TOT <script src="http://sd-1.archive-host.com/membres/up/28346071248525984/guirlande.js"></script> brad COD: SELECTAŢI TOT <script src="http://sd-1.archive-host.com/membres/up/28346071248525984/sapin.js"></script> brad , se leagana cand tii mouse-ul pe el COD: SELECTAŢI TOT <script src="http://sd-1.archive-host.com/membres/up/28346071248525984/sapingrand.js"></script>