Jump to content

Gregory

+Helpers
 • Content Count

  231
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Gregory last won the day on September 1

Gregory had the most liked content!

Community Reputation

-3 Dubious

1 Follower

About Gregory

 • Rank
  Senior
 • Birthday 09/27/1998

Contact Methods

 • Website URL
  https://artweber.ro/

Profile Information

 • OS
  win8
 • Location
  Chisinau MD

Recent Profile Visitors

4,812 profile views
 1. Gregory

  Ce melodii mai ascultati?

 2. Gregory

  Salut, plata pentru postare

  Salut , pctroubleshooting , as dori niste sugestii pentru o asa intrebare , Cit sa platesc pentru o postare pe un site de resurse tutoriale cs? Eu am siteul, am integrat un modul in el si pot sa indic o suma , suma aiea se plateste utilizatorului care a adaugat aceasta postare , daca postarea ajunge la anumite vizualizari se mareste si plata , autorul isi poate cere bani atunci cind el doreste .
 3. Gregory

  in legatura cu schimbarea ns urilor.

  ai incercat pe alt browser?
 4. Gregory

  Problema https forum

  te va ajuta asta , https://artweber.ro/tutoriale/tutoriale_web/241-cum-faci-redirect-http-la-https.html
 5. Gregory

  Sugestii site

  DataLife Engine
 6. Gregory

  Host

  ia-n vezi in ce permisiuni are fisierul .htacces , trebuie sa aiba 644
 7. https://artweber.ro/web-master/script-uri-web/392-script-animaie-de-crciun-by-dopepx.html https://artweber.ro/web-master/script-uri-web/387-decorarea-site-ului-pentru-anul-nou.html
 8. Gregory

  Pareri artimg.biz

  #up , am reinoit scriptul dupa o perioada lunga , toate imaginile care au fost gazduite pina acuma sunt disponibele , acuma scriptul este ceva mai complex fata de cellalt.
 9. Realizez site-uri pe platforma DataLife Engine . DataLife Engine este un sistem multifuncțional de gestionare a conținutului. Datorită unui sistem de gestionare a știrilor, articolelor și utilizatorilor foarte puternici, DataLife Engine este conceput în primul rând pentru crearea site-urilor proprii de mass-media și creare de bloguri pe Internet, Utilizarea tehnologiei avansate AJAX va reduce atât traficul și resursele serverului dvs., cât și traficul vizitatorilor dvs., fără a mai menționa posibilitatea utilizării acestei tehnologii pe site pentru vizitatorii site-ului dvs. Datorită atenției sporite la securitatea scenariului, la confortul de a lucra cu acesta, precum și la dezvoltarea sa dinamică, peste 90.000 de portaluri din întreaga lume au vorbit deja în favoarea utilizării DataLife Engine, folosind-o cu succes în munca lor. O atenție deosebită în script este dată optimizării pentru motoarele de căutare, ceea ce vă permite să aduceți vizitatori suplimentari pe site-ul dvs Pentru mai multe detalii , scrie in PM .. Pentru a vedea citeva siteuri gata facute , trimiteti un pm..
 10. Gregory

  Cum sterg toti useri de pe forum, inafara de mine?

  poti face din baza de date , poti sa le selectezi pe toti prin trun click , si doar pe tine te deselectezi :)..
 11. Gregory

  Recomandare site-uri chinezesti gadget-uri?

  Nu stiu cum la voi dar aici , in Republica Moldova este foarte bine cu aliexpress.com , am deja 3 ani de cind cumpar de la ei , nu am avut probleme...
 12. Gregory

  Prezentare Arsenie Boyka.

  Da, decii când tu avei 12 ani, ai apuct să activezi în platforma asta, îmi pare rău de copilăria ta .. NOTA : Nu trebuie să atari cui va ce şti ce nu ştii ce poţi ce nu poţi nu este nevoie de procentele alea, fă bine şi lumea îţi va da singură procentele tale..
 13. Gregory

  COMUNITEA eSportsLoL.ro ROMÂNIA

  De ce anume te bazezi doar pe forum, nu mai bine faci un site, şi forumul îl leşi pentru diferse discuţii etc, dar pe site să publici articole , ştiri etc despre lol ?
 14. Gregory

  Aranjare subforumuri

  topic din 2016
×