Jump to content

Gregory

+Helpers
 • Content Count

  232
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by Gregory

 1. https://artweber.ro/blog/449-textolite-sistem-de-control-al-site-uri-statice.html , te poate ajuta acesta
 2. Salut , pctroubleshooting , as dori niste sugestii pentru o asa intrebare , Cit sa platesc pentru o postare pe un site de resurse tutoriale cs? Eu am siteul, am integrat un modul in el si pot sa indic o suma , suma aiea se plateste utilizatorului care a adaugat aceasta postare , daca postarea ajunge la anumite vizualizari se mareste si plata , autorul isi poate cere bani atunci cind el doreste .
 3. te va ajuta asta , https://artweber.ro/tutoriale/tutoriale_web/241-cum-faci-redirect-http-la-https.html
 4. Gregory

  Host

  ia-n vezi in ce permisiuni are fisierul .htacces , trebuie sa aiba 644
 5. https://artweber.ro/web-master/script-uri-web/392-script-animaie-de-crciun-by-dopepx.html https://artweber.ro/web-master/script-uri-web/387-decorarea-site-ului-pentru-anul-nou.html
 6. #up , am reinoit scriptul dupa o perioada lunga , toate imaginile care au fost gazduite pina acuma sunt disponibele , acuma scriptul este ceva mai complex fata de cellalt.
 7. Realizez site-uri pe platforma DataLife Engine . DataLife Engine este un sistem multifuncțional de gestionare a conținutului. Datorită unui sistem de gestionare a știrilor, articolelor și utilizatorilor foarte puternici, DataLife Engine este conceput în primul rând pentru crearea site-urilor proprii de mass-media și creare de bloguri pe Internet, Utilizarea tehnologiei avansate AJAX va reduce atât traficul și resursele serverului dvs., cât și traficul vizitatorilor dvs., fără a mai menționa posibilitatea utilizării acestei tehnologii pe site pentru vizitatorii site-ului dvs. Datorită atenției sporite la securitatea scenariului, la confortul de a lucra cu acesta, precum și la dezvoltarea sa dinamică, peste 90.000 de portaluri din întreaga lume au vorbit deja în favoarea utilizării DataLife Engine, folosind-o cu succes în munca lor. O atenție deosebită în script este dată optimizării pentru motoarele de căutare, ceea ce vă permite să aduceți vizitatori suplimentari pe site-ul dvs Pentru mai multe detalii , scrie in PM .. Pentru a vedea citeva siteuri gata facute , trimiteti un pm..
 8. poti face din baza de date , poti sa le selectezi pe toti prin trun click , si doar pe tine te deselectezi :)..
 9. Nu stiu cum la voi dar aici , in Republica Moldova este foarte bine cu aliexpress.com , am deja 3 ani de cind cumpar de la ei , nu am avut probleme...
 10. Da, decii când tu avei 12 ani, ai apuct să activezi în platforma asta, îmi pare rău de copilăria ta .. NOTA : Nu trebuie să atari cui va ce şti ce nu ştii ce poţi ce nu poţi nu este nevoie de procentele alea, fă bine şi lumea îţi va da singură procentele tale..
 11. De ce anume te bazezi doar pe forum, nu mai bine faci un site, şi forumul îl leşi pentru diferse discuţii etc, dar pe site să publici articole , ştiri etc despre lol ?
 12. Gregory

  Font

  Foloseste fontul "Montserrat" : , au si fontul "Open Sans" Baga asta intrea tagurile <head> </head> Open Sans : <link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:300,400" rel="stylesheet"> Montserrat: <link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Montserrat:300" rel="stylesheet"> Pentru a întroduce fontul intru-n div anumit, întrodu asta în stilul conectat pe site: font-family: "Montserrat" SAU , font-family: "Open Sans"
 13. DataLife Engine , articolele sunt afisate prin custom category Da este foarte bine de postat articole cât mai unice, înţeleg foarte bine chestia asta, în ziua de azi este uşor de creat un site, dar mai greu este să îl întreţii.. Propunem ca să fie un site total de gaming, pe site se va găsi articole despre jocuri/gaming, videouri din lumea gamingului, fişiere pentru jocuri (presupun că majoritatea să fie pentru cs şi cs:go), vor fi jocurile pentru pc, xbox şi playstation...
 14. Salut , as dori niste sugestii , idei despre proectul https://artgame.ro , proectul nu este finalizat complect cer niste idei pentru al finaliza... WebHosting : https://hostia.ru
 15. Daca doreşti îţi demostrez că cu această platforma poţi să faci site de filme..
 16. https://artweber.ro/psd-mini-bannere/20-psd-mini-banner-cs-16.html , cauta pe cineva care are photoshop si , done.
×
×
 • Create New...