Jump to content

Gregory

+Helpers
 • Content Count

  231
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by Gregory

 1. Gregory

  Ce melodii mai ascultati?

 2. Gregory

  Salut, plata pentru postare

  Salut , pctroubleshooting , as dori niste sugestii pentru o asa intrebare , Cit sa platesc pentru o postare pe un site de resurse tutoriale cs? Eu am siteul, am integrat un modul in el si pot sa indic o suma , suma aiea se plateste utilizatorului care a adaugat aceasta postare , daca postarea ajunge la anumite vizualizari se mareste si plata , autorul isi poate cere bani atunci cind el doreste .
 3. Gregory

  in legatura cu schimbarea ns urilor.

  ai incercat pe alt browser?
 4. Gregory

  Problema https forum

  te va ajuta asta , https://artweber.ro/tutoriale/tutoriale_web/241-cum-faci-redirect-http-la-https.html
 5. Gregory

  Sugestii site

  DataLife Engine
 6. Gregory

  Host

  ia-n vezi in ce permisiuni are fisierul .htacces , trebuie sa aiba 644
 7. https://artweber.ro/web-master/script-uri-web/392-script-animaie-de-crciun-by-dopepx.html https://artweber.ro/web-master/script-uri-web/387-decorarea-site-ului-pentru-anul-nou.html
 8. Vă învit pe http://artimg.biz/, site-ul dat a fost realizat pentru TINE. Pentru a putea încărca imagini uşor şi gratuit, imaginile pe artimg sunt încărcate anonim. Artimg nu colectează date personale de identificare ale vizitatorilor site-ului.
 9. Gregory

  Pareri artimg.biz

  #up , am reinoit scriptul dupa o perioada lunga , toate imaginile care au fost gazduite pina acuma sunt disponibele , acuma scriptul este ceva mai complex fata de cellalt.
 10. Realizez site-uri pe platforma DataLife Engine . DataLife Engine este un sistem multifuncțional de gestionare a conținutului. Datorită unui sistem de gestionare a știrilor, articolelor și utilizatorilor foarte puternici, DataLife Engine este conceput în primul rând pentru crearea site-urilor proprii de mass-media și creare de bloguri pe Internet, Utilizarea tehnologiei avansate AJAX va reduce atât traficul și resursele serverului dvs., cât și traficul vizitatorilor dvs., fără a mai menționa posibilitatea utilizării acestei tehnologii pe site pentru vizitatorii site-ului dvs. Datorită atenției sporite la securitatea scenariului, la confortul de a lucra cu acesta, precum și la dezvoltarea sa dinamică, peste 90.000 de portaluri din întreaga lume au vorbit deja în favoarea utilizării DataLife Engine, folosind-o cu succes în munca lor. O atenție deosebită în script este dată optimizării pentru motoarele de căutare, ceea ce vă permite să aduceți vizitatori suplimentari pe site-ul dvs Pentru mai multe detalii , scrie in PM .. Pentru a vedea citeva siteuri gata facute , trimiteti un pm..
 11. Gregory

  Cum sterg toti useri de pe forum, inafara de mine?

  poti face din baza de date , poti sa le selectezi pe toti prin trun click , si doar pe tine te deselectezi :)..
 12. Gregory

  Merită sa fac un blog in 2018?

  Vă salut poate mulţi mă ştiu, poate mulţi nu mă ştiu, dar vreau să aud nişte părere, idei, se merită, său nu se meriat Vreau să realizez un nou proiect, un blog, în care marea parte a contentului să fie despre business în internet Adica idei despre business, tutoriale, diverse articole despre business în internet. Voi post articole proprii, nici nu am căutat aşa site-uri prin românia, şi nici nu am să caut Că să nu am poate o inspiraţie de la alţi web masteri, antreprenori etc, voi posta aşa cum fac eu.
 13. Gregory

  Recomandare site-uri chinezesti gadget-uri?

  Nu stiu cum la voi dar aici , in Republica Moldova este foarte bine cu aliexpress.com , am deja 3 ani de cind cumpar de la ei , nu am avut probleme...
 14. Gregory

  Prezentare Arsenie Boyka.

  Da, decii când tu avei 12 ani, ai apuct să activezi în platforma asta, îmi pare rău de copilăria ta .. NOTA : Nu trebuie să atari cui va ce şti ce nu ştii ce poţi ce nu poţi nu este nevoie de procentele alea, fă bine şi lumea îţi va da singură procentele tale..
 15. Gregory

  COMUNITEA eSportsLoL.ro ROMÂNIA

  De ce anume te bazezi doar pe forum, nu mai bine faci un site, şi forumul îl leşi pentru diferse discuţii etc, dar pe site să publici articole , ştiri etc despre lol ?
 16. Gregory

  Aranjare subforumuri

  topic din 2016
 17. Prima creatie de asa tip
 18. Gregory

  Reclama pentru forum

  extreamcs
 19. Gregory

  Font

  Foloseste fontul "Montserrat" : , au si fontul "Open Sans" Baga asta intrea tagurile <head> </head> Open Sans : <link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:300,400" rel="stylesheet"> Montserrat: <link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Montserrat:300" rel="stylesheet"> Pentru a întroduce fontul intru-n div anumit, întrodu asta în stilul conectat pe site: font-family: "Montserrat" SAU , font-family: "Open Sans"
 20. Salut , as dori niste sugestii , idei despre proectul https://artgame.ro , proectul nu este finalizat complect cer niste idei pentru al finaliza... WebHosting : https://hostia.ru
 21. Gregory

  Sugestii ArtGame

  DataLife Engine , articolele sunt afisate prin custom category Da este foarte bine de postat articole cât mai unice, înţeleg foarte bine chestia asta, în ziua de azi este uşor de creat un site, dar mai greu este să îl întreţii.. Propunem ca să fie un site total de gaming, pe site se va găsi articole despre jocuri/gaming, videouri din lumea gamingului, fişiere pentru jocuri (presupun că majoritatea să fie pentru cs şi cs:go), vor fi jocurile pentru pc, xbox şi playstation...
 22. Gregory

  Parere Comunitate RULS

  Foarte unică prezentarea...
 23. Gregory

  Informati WebSite Filme Online

  Daca doreşti îţi demostrez că cu această platforma poţi să faci site de filme..
 24. Gregory

  Informati WebSite Filme Online

  DataLife Engine (DLE)
×