Jump to content

OldMan

Members
 • Content count

  78
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

OldMan last won the day on December 16 2017

OldMan had the most liked content!

Community Reputation

-12 Bad

About OldMan

 • Rank
  Junior

Recent Profile Visitors

1,117 profile views
 1. Raport abuz OldMan

  alta intrebare ?
 2. Raport abuz OldMan

  Atat timp cat nu imi place ceva anume pot da acel downvote oricui si oricand nu vad care este problema ta? pot sa am si 1000000, care hate tinere, voi astea virtualii doar hate aveti in cap, se numeste opinie tinere fie ca iti place sau nu, eu nu cer socoteala nimanui de cate ori imi da vote up/down e dreptul lui sa faca ce vrea, nu cred ca te priveste pe tine cati ani am sau ce si cum fac eu, fix problema mea ce si cum tinere si nici nu am nevoie ca vreunul din voi doi sa fie de acord cu mine, sa iti arata tot odata cat de mult te inseli si aberezi, tu mi-ai dat vote negativ la o discutie intre mine si respectivul tau amic care tot arunca cu rahat, egal cu zero si fix problema ta, asa ca nu incerca sa o arzi ca fetele de la strada pervers, eu ti-am dat stric pentru prostie si aroganta acel vot negativ cel cu steam-ul. Nici nu avea rost sa ma obosesc sa scriu dar am zis totusi sa mai aveti si voi motiv de scandal. hai domnul fie cu tine tinere.
 3. Siders MultiGaming Community

  inteleg chiar si restul fisierelor gen .js .css .php etc care mai sunt legate de tema respectiva si uploadate pe ftp ?
 4. Siders MultiGaming Community

  acum te intreb na eu nu sunt hacher` ca voi cu dinastea, dar cu httrack asta poate sa iti ia si resursele din ftp ? Adica cum ar fi vreo 2 foldere cu imagini si alte fisiere, doar intreb na sa stiu si eu sa caut programu asta pe google.
 5. Vand tema IPB

  Salut @Portocala daca poti sa mai scazi din pretul de 50 euro astept un PM . Mersi si bafta cu vanzarea.
 6. Vand tema ipb 4.2.x halogek

  Esti mai prost decat prevede legea pustiule.
 7. Vand tema ipb 4.2.x halogek

  Unde scrie ca nu rablo ca daca cumperi ceva nu poti sa il vinzi ? Si mai ales daca acel ceva este putin mai mult decat un rahat? Fix problema mea ce fac cu acel produs pe care l.am platit.
 8. Vand tema ipb 4.2.x halogek

  Bai flocinel cel putin in cazul meu am cumparat tema de la celalat pulifrici. Poti sa il intrebi sau sa va luati de mana sa plecati in .... Tot una pt mine, daca beleai ochi mai sus este scris ca platit.o dar vorba ai nu belesti ochi belesti ....
 9. Siders MultiGaming Community

  aia e teapa mea, invatare de minte sa nu mai ma bag in seama cu toti ruptii in cur de foame, este plin netul de parciuri de copii =))) Bafta !
 10. Vand tema ipb 4.2.x halogek

  o dau eu cu 3 euro =)))
 11. Vand tema ipb 4.2.x halogek

  Nu recomand nici tema nici persoana, abia acum mi-am dat seama ca am uitat sa las un comentariu la acest subiect, am cumparat tema si m-am pacalit e de rahat plina de bug-uri...
 12. Siders MultiGaming Community

  Teme asta eu (gamingzone.ro) am cumparat-o de la JAh sau ceva de genul oricum nu este relevant. sa dovedit a fi o tema de rahat si plina de buguri cel putin ce am cumparat eu nustiu restul versiunilor, deja am pus-o pe net sa nu mai piarda si alti bani pentru porcaria asta de tema. Cat despre acest jah nu am nici un cuvant de lauda ! Bafta cu proiectul, aspectul per / total mie unul imi place.
 13. Vand Magazin/Shop pe IPS Economy

  Ce se mai aude de shop ?
 14. Cum adaug index in Filezila

  add skype grigoirc
 15. Vand tema ipb 4.2.x halogek

  10 ? ( cs:go)
×