Jump to content

Alexx.

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Alexx.

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu, pe cea default îmi arată corect. Îmi poți spune unde unde să caut aceste coduri și cum să modific? Sau dacă știi vreun tutorial, mi-l poți arăta? Cum am zis, nu mă pricep în IPB.
 2. Mă ajută cineva, vă rog?
 3. Alexx.

  Problemă IPB

  Am rezolvat! Mulțumesc @Andreew Z., +1.
 4. Am făcut categorie, forum și subforum. Adică un exemplu: categoria Servere, forumul Rpg.Nume.Ro, subforum Factions, iar problema e ca am enumerat factiunile si nu le mai arata pe 3 coloane ca in prima imagine. Sper că am înțeles bine.
 5. Aș vrea să îmi apară și mie așa când accesez un topic. Cum pot face asta?
 6. Am făcut exact ce scrie aici, dar nu arată cum trebuie. http://pctroubleshooting.ro/topic/14701-ajutor-ipb-323-subforumuri-pe-3-coloane/ Adică să arate subforumurile ca în prima imagine, dar nu apare așa.
 7. Salutare, am o problemă, am băgat tot ce era necesar în CSS, am luat din topicul cu așezarea subforum-urilor pe 3 rânduri de pe acest forum. Puteți privi că este integrat, dar nu apar subforum-urile în subforum-uri. Sper că înțelegeți ce vreau să zic. Mai jos am atașat imaginile necesare. În ultima poză este problema, nu apare ca în prima, iar în a doua poză se vede că sunt adăugate subforum-urile.
 8. Iar dacă vreau să apară așa și la mine ce trebuie să fac?
 9. As mai avea nevoie de inca un mic ajutor. As vrea sa apara culoarea de la group rank. In imagine nu apare asta.
 10. Multumesc, am reusit. O zi buna! T/C
 11. Salutare, am si eu nevoie de un mic ajutor. Nu ma pricep deloc in IPB si nu gasesc cum sa modific header-ul sau ce e asta. Am cautat cam peste tot si nu il gasesc. Multumesc anticipat!
×
×
 • Create New...