Jump to content

vall/

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-2 Dubious

About vall/

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. =))))))))))))))) Vrei să le spun ce îmi cereai în PM șmechere ?
 2. Pentru toti ce-i care m-au facut un "rateu" să ştiţi că eu mi-am facut acest forum doar pentru teste , cat sa invat ipb. @Sebastian C. , Ce te bagi ? Te crezi foarte șmecher în acest domeniu și vreu tu să dai clasă oricui băiatule? De ce mi-ar fii ruşine , când am luat tema de la un forum (nu-l numesc , sa nu se considere reclama.) nu mi-au cerut să le păstrez copyright , că pe mine nu mă intresează de cine e făcuta tema atâta timp cât are un design frumos și îmi este pe plac. Este dreptul meu să o țin dacă vreau.
 3. Vreau şi eu păreri pentru forumul meu 5GB România. Pste câteva săptămâni , voi cumpăra domeniu nou .ro sau .com. SITE : 5gb.16mb.com/forum/
 4. Problema este ca mie la Members nu-mi arata " Group Name Indicator" si l-am instalat exact dupa tutorial , și l-am activat si din System. Dacă vrei poţi face şi o vizită [ 5gb.16mb.com ] , mă scuzați de reclamă.
 5. Salutare! mă scuzați sunt nou pe acest forum , nu e ca și cum am auzit prima oară de el , dar abia acum mi-am făcut cont şi nu ştiu dacă îmi pot pune întrebarea aici , dacă este ceva rog să fie mutată. ON: Am și eu o problemă cu groupNameIndicator. , am urmat toţi paşii după care Nu îmi apar gradele , dar îmi apare bara cu Legendă. SCREENSHOT:http://imgur.com/QhNuwxB.png Mă puteți ajuta ? În caz că da vă las câteva detalii de contact: Skype: azelin.recoil Y!M: kratos.gaming Mulţumesc anticipat.
×
×
 • Create New...